View Full Version : Hayatımda hiç bu kadar küfretmedim bu geceki kadar!!!
weird{jr}
01-31-2003, 3:11 PM
Arkadaşlar, bu gece Gülben Ergen Show seyredenler benimle aynı fikri paylaşacaklarına eminim....
Dediğim gibi bu güne kadar hiç kimse bu boardda küfür ettiğime şahit olmamıştır, ancak affınıza sığınıyorum ve diyorum ki :
Okan Bayülgen birrrrrrrrrr, birrrrrrrrrrrrr........ neyse...yine yazamayacağım.... aklınıza hangi küfürler geliyorsa onu noktalı kısımlara ilave edebilirsiniz...!!
Biraz sakinleştikten sonra nedenini hemen iletiyorum...
Bir ziyaretten sonra eve döndüğümde TV'de kanalları gezerken Show TV'de Gülben Ergen'in konuğu olan "Hint Fakiri"kılıklı bi adam yerde cam kırıklarını seriyordu.... O sırada orada epey bir muhabbet dönüyordu.... Bir ara Gülben adamın yanına gelerek : "Tamam, sen camları hazırla, biz senin üzerine çıkacağız" dedi... Ben de hemen videoyu ayarlayıp bu yılda bir ele geçebilecek görüntüyü kaydetmek üzereyken Okan ibnesi oradan damladı ve "Yaw Gülben, böyle şeyler yapma..çok saçma geliyo bana...ne gereği var" gibisinden laflar etti...
Gülben ise adama dönerek ısrarlı bir şekilde "Sen ona bakma...senin üstüne çıkacağım" deyince ben ümitlendim.... Ancak araya reklam girdi ve reklamdan sonra adam orada yoktu!!!!!!
Arkadaşlar, uzun zaman sonra tekrar aranıza katıldım...bu şekilde olsun istemezdim ancak bir dahakine daha aklı-selim birşeyler yazarım...çünkü çok sinirlendim bu gece...
Bu arada mgfoot... sana da mesaj çektim ama telin kapalıydı.... sonra tv mv takip etmiyonuz demeyin... :P
En kısa zamanda tekrar görüşmek üzere....
peritus
01-31-2003, 3:41 PM
Selam Weird,
Olayı bozan okan Bayülgen değildi. Safiye Soyman'ın sevgilisinin bir tanıdığı kadın telefon açtı. Bunun üzerine herifin gösterisi kesildi. Ortam gerildi. Reklam koydular. Bizim eleman kaynadı arada.
Okan'ın istemediği şey, herif onu omuzuna almak istedi. Okan da kucak muhabbetlerini sevmiyor...
Svg
weird{jr}
02-01-2003, 3:46 AM
Tekrar selam toe...
Şu an dünkü kadar sinirli değilim... bazı konularda da ısrarcı olmayı sevmem ama senin dediğin olay ayrı gelişti....
Dikkat ettiysen Gülben Ergen Safiye Soyman'ı bir ara şarkı söylemeye davet etti... sonra herifi görerek Safiye Soyman ile herifin yanlarına geldi.... adamın bir an önce yatması için ısrar etti ancak o an Okan'a ne olduysa birden olaya müdahale etti... telefon olayı ondan sonra oldu yani... demek istediğim, Okan müdahale etmeseydi Gülben adamın üzerine çoktan çıkmıştı...
Bugün-yarın bu programın aynısını showtvnet.com'da seyredebilirsiniz... görüntüler kesik kesik geliyor ama sesler çok düzgün çıkıyor... O zaman daha net anlarız kimin bu olaya sebep olduğuna....
Ama her neyse... aslında kafama takılan Gülben'in damın üzerine çıkmayışı değil, Okan'ın neden böyle durup dururken horozlandığıydı.... yani o kim oluyor ki başkasının programına böyle müdahale edebiliyor?? artık Okan kendini canlı yayına şöyle güzel bir hatuna çiğnettirmeden kendisini affetmeyecem :P
Şu an kısıtlı vaktim var ancak boardda yorumda bulunmak istediğim bir çok başlık var...onları da kısa süre içerisinde yanıtlarım...
görüşmek üzere..
mgfoot31
02-01-2003, 3:58 AM
Programı izledim bende ama suçlu okan diil o adi safiye soyman ve aşalık sevgilisidir. Ama gülben'de de suç var çünkü istese reklamlardan sonra adamın üstüne çıkabilirdi...
tramplewebman
02-01-2003, 12:47 PM
abi sormayın ben bilgisayarı ayarladım bekliyorudum,beklediğimle kaldım suçlu okan bayülgen itidir, yoksa gülben adamı çiğneyecekti.inşallah başka programlarda sahne olur.
tramplewebman
02-01-2003, 12:53 PM
abi olay okanın yüzünden yapılamadı,it çenesini bir açtı pir açtı.bende bi elim mouse da bir elim dalgada bakakaldım sadece ama gülben o adamı bi daha proğrama çıkarır belki
mgfoot31
02-01-2003, 1:03 PM
Valla bilmiyorum ama bana Safiye Soyman ve o şerefsiz sevgilisi gibi geldi. Ama bunlara rağmen Gülben Ergen istese reklam sonrası gösteriye devam edebilirdi. Sonuçta Safiye Soyman veya Okan herkimse bizim hevesimiz kursağımızda kaldı. Ama bildiğiniz gibi bizim Tv cilerde kopyacılık var bu daha öncede böyle oldu inşallah yine olur. Biri bişey çıkartınca başka programlarda onu çıkartır. Bakarsınız Hülya Avşar Show'a çıkar Hülya çiğner adamı neden olmasın?
peritus
02-01-2003, 2:57 PM
"Vay... Gülben çiğneyemedi ben çiğniim bari" diyecek Hülya ne güzel olur değil mi?
Svg
trample34
02-01-2003, 3:08 PM
Ebe köylü kızı diye başlayan bir replik vardı hani ...
Ebe weird_jr .. .nihayet be dostum ... aramıza tekrar katılmana gerçekten çok sevindim. Başta hikayelerin olmak üzere tümüyle senin çok özledim.
Daha önceki mesajımda hani bahsetmiştim arkadaşlar ... Güney'imizin güzede tatil yörelerinden biri olan Kalkan'dayım diye şu sıralar .... Burası dağlar arkasında kaldığından TV konusunda uydu anteni olmadan yada dijitürk .. biraz özürlü... Bu nedenle o bahsettiğiniz Gülben ablamızı seyredemedim ama yazılanlardan anladığım kadarıya Okan Bey hakkikatten ...mış yani ortalığa..... Ama ne yalan söyleyeyim allahtan bunu yapmış ... Canlı programda bunu kaçırsaydım deli olurdum herhal ... Ama nasıl olsa benim tanıdığım en hızlı TV CAPTURE'cısı Mgfoot'tan bunun kaçmayacağına emindim :D
Belki hatırlarsanız Hülya çok kısa olsa kendi programında böyle birşeycik yapmıştı. TATLI HAYAT dizisinde çok gevezelik yapan biri vardı (ismini hatırlamıyorum) ... onu çiğnemişti .... ama ama bunu yaparken o sipsivri topuklu terliklerini çıkarmıştı :( :2guns: :machine: :cry:
weird{jr}
02-01-2003, 3:22 PM
"Ebe weird_jr .. .nihayet be dostum ... aramıza tekrar katılmana gerçekten çok sevindim. Başta hikayelerin olmak üzere tümüyle senin çok özledim. "
Sevgili hocam, sen benim re-katılımıma ne kadar sevindiysen ben de senin müthiş yorumlarını cevaplayabilme fırsatını bulduğum için çok sevinçliyim....
Bu arada babam hepinizden daha çok sevinir, o ayrı... eheuheuehu
Kalkan günlerin sona ermeden güzel haberlerle ve "çekimlerle" İstanbul'a dönmeni temenni ederim....
Geldiğinde haberimis olsun ki tekrar kafa kafaya geçmiş yada gelecek günlerimizi bi yad edelim...;)
Topuklar altında kalasın inşallah!! hehe...görüşürüz...;)
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.