PDA

View Full Version : Burda Dergisindeki Ayaklar...

asphodel
01-29-2003, 8:09 PM
Selam Millet Size bişi sorcam annemde bulunan bissürü burda dergisi tabiiki içinde mükemmel güzel hatunlar var... ayaklarıda gözüküyo tabiiki.. bu resimlerin hepsini teker teker tarayıp buraya postliyimmi ne dersiniz... sora ne gerek var bunnarda sadece ayakları gözüküyo diye tepki göstermeyinde... siz yazın ben 31 gecesi zonguldakta olucam auhauhuha bakarım taramaya başlarım 3 günde anca biter herhalde...

jonturk
01-30-2003, 12:57 AM
ehuehuehue benim ananemde de war bi sürü burda,adını bilmediğim alman dergiler fln... küçükken internet daa yokken fln (takribi orta sondaydım) sürekli o dergileri kullanırdım :)
bence gerek yok ama yine de sen bil,çünkü o kadar çok resim war ki çok zamanın gider :) hatırlıyorum ben 2 dergiyi alır giderdim tuwalete bak bak bitmezdi ehuehue :D :D

asphodel
01-30-2003, 6:38 AM
aynen bende öyleydim ya hepsini yollamicam zaten topla topla 100 resim çıkar yannız son 5 yıl çıkan sayılarda o kadar güzel ayakları olan hatunlar varki içim gidiyodu annem dergiyi getiriyodu ben böle dışını parçalıyodum annemde olum azdınmı noluyo ya felan oluyodu eheheheh

jonturk
01-30-2003, 8:37 AM
ehuehue ben öle aleni almıodum canım
çaktırmadan araklıodum ya da ödünç alıodum bi 15 dk kadarcık :D
bende son 5 yıldan önceki sayıları war ama öle yakın çekim pek ayak fln yok daha çok boydan fotolar war...

peritus
01-30-2003, 12:41 PM
ilginç olur.
Celebrities diye postlarsın...

Svg

asphodel
01-30-2003, 6:28 PM
heheheh oke bugün akşam 6.30 a gidiyorum abiler akrdaşlar baylar.... 2 gün gözükmeye bilirim... ama daynamam galiba heheh