View Full Version : ah ah...
jonturk
01-29-2003, 3:23 PM
böyle partiler niye türkiye de olmaz ki? :sadcry: :sadcry: :sadcry:
trample34
01-29-2003, 3:37 PM
Ahhh ahhh .. aynı dertten yanıyoruz demek ki dostum ;) :p
Şaka maka bu işe bir ara ciddi kafayı takmıştık biz. Hatta aramızda bazı sorunlar nedeniyle aktif katılayan "weird_jr" arkadaşımızda bayakın ilgilenmişti konuyla. Mistress bile bulmuştuk dermişiimm .. Aslıdna buldukta .. yalnız uçuk saçık ve bayağı kaçık bir rakam istemişti. Kişi başı 200 milyoncuk gibi :mad: :2guns:
trample34
01-29-2003, 3:37 PM
Şaka maka bu işe bir ara ciddi kafayı takmıştık biz. Hatta aramızda bazı sorunlar nedeniyle aktif katılayan "weird_jr" arkadaşımızda bayakın ilgilenmişti konuyla. Mistress bile bulmuştuk dermişiimm .. Aslıdna buldukta .. yalnız uçuk saçık ve bayağı kaçık bir rakam istemişti. Kişi başı 200 milyoncuk gibi :mad: :2guns:
trample34
01-29-2003, 3:38 PM
trample34
01-29-2003, 3:38 PM
trample34
01-29-2003, 3:39 PM
jonturk
01-29-2003, 3:44 PM
netten bulduğum bazı eski ama güzel resimler...
trample34
01-29-2003, 3:47 PM
Valla o tekrarları kasıtlı yapmadım :(
Bir türlü submit etmiyordurda .. ben tıklıyordum sadece kem kümm ehhhehehheee.. :) :D :rolleyes:
jonturk
01-29-2003, 3:50 PM
ya delircem şimdi
20 tane daha resim göndercektim ama maalesef
bu attach olayında bi sorun war :machine:
alet upload ı yaptıktan 5 dk sonna algılayabilio :2guns:
trample34 o muhabettleri hatırlıyorum
daddo nun ilk yerindeydi sanırım
eğer abartı bi rakam olmasaydı ben de izmirden
atlayıp gelcektim wallaa...
sanırım türkiyede böyle şeyler olması için daha çooook zaman
geçmesi gerek...
peterek2001
01-29-2003, 3:57 PM
jonturk - very very good !!! :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
jonturk
01-29-2003, 4:02 PM
thanks peterek but upload is too slow so
i won't be able to upload a lot of pictures...
maybe tomorrow it's gonna be faster... hopefully...:)
asphodel
01-29-2003, 7:29 PM
ya aslında düşünsenize yurt dışında bu partilere giriş 25 30 doar bi sitesi vardı hatta unuttum adresiini bakmıştım... adamlar her ay hatta 2 haftada bir düzenli yapıyo bissürü de kadın geliyo mistress gelmesi ozrunluda deil onlarcası geliyo bulmuş amcam...BENCE GZTEYE İLAN VERELİM GÜZEL AYAKLI.... HOŞ hanımlar aranmaktadır diye trample partimizi şereflendirmek üzere falan filan biz zaten 10 kişiyiz anasını satiiim kişi başına 50 milyon kaat neyse sustum.. :D
jonturk
01-30-2003, 12:28 AM
zuhahahah verelim walaa gazeteye de şöyle yazarız
biz on arkadaşız,ayakları güzel olup ta bizi ezmek isteyen tüm bayanlara açık bi parti weriyoruz.ayaklarınız çirkinselütfen iştirak etmeyin... ehuehuehue
jonturk
01-30-2003, 1:32 AM
yeni denemeler...
asphodel
01-30-2003, 6:51 AM
sonra gaztelre çıkarızz dınırımı arka fona müzik böyle sapık diye atarlar içeri zihniyetine ettimin ülkesinde!!!
jonturk
01-30-2003, 8:34 AM
arenaya bile çıkarırlar bizi allama silah kaçakçısı muamelesi yaparlar ehuheue
ya da reha muhtara konuk ederler bizi ki bu en kötüsü olur sanırım... :D :D
muahhahaha en güzelini buldum!!
erman toroğlu ile karar anına çıkalım... derdimizi annatırız erman hocam da bizim sapık olup olmadığımıza karar werir artık ehuehue
asphodel
01-30-2003, 6:40 PM
Reha muhtar kesin şey der!! Güzel ayaklı kızların partinize katılması içinmi ilan verdiniz!! erman torğlunun programında işte ayaaaaaak hıım bize ters şimdi bak!! ordan öküz bodyguard gli,r bi koyar offline bittin!! uhaauhuhaa arena da zaten... daşak geçer uur dündar yayındn sora diyomuş bende fetişistim auhauha arkdan reha çıkıyo bende her gün nilufere kendimi ezdiriyorum zuhauhauhauh apartman topuk var onda huauahu
peritus
01-31-2003, 1:03 AM
Topuklar altında iken canınız acıdı mı efenim?
Acı var mıydı acı?
Svg
peterek2001
02-01-2003, 6:34 PM
Thanks jonturk for the pics, sorry bad English. I am from Poland. My clip for you.
You have good clothes:thumbsup:
jonturk
02-02-2003, 4:17 AM
peterek i dont believe my eyes.......
this is completely what i want...:) :) :)
if you have clips like this one,please post moreee.....
thanks a lot,i really love it very much...
:worship: :worship:
jonturk
02-02-2003, 4:25 AM
bi clip te benden...:)
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.