View Full Version : Bu seri'den kimsede varmı
sexysteps
01-29-2003, 4:25 AM
Arkadaşlar biliyorum fotolar eski ama acaba elinizde bu seri'den
başka foto varmı? yollarsanız seviniriz.
Fotolar : www.trample.com
asphodel
01-29-2003, 7:52 PM
bende var bi milyar tane picture zonguldaa gidiyim eve cd rw yide götürcem geli,rken de getiririm böle hepsini yollarım buraya artık ay alır ama olsun... YAKINDA YABANCILARDA BAKMAYA BALİCAK YOLLAMIYOM LAN Pics KISMINA PHOTO MOTO!! buraya baksınlar artık!!
jonturk
01-30-2003, 1:54 AM
wallaa baktım ama yok bende... yani olsa dükkan senin bilion :)
asphodel wallaa yollama buraya baksınlar,teşekkür fln etsinler gelen msj sayısı da artar böylece... ispanyolları da geçelim bi an önce :D
sexysteps
02-04-2003, 12:44 AM
Anlasildi.
Peki ya bu seriden?? www.legfan.de
trample34
02-04-2003, 9:18 AM
Hehehehee.. selam sexysteps ....
Uzun araştırmalardan sonra CD'lerin arasında ilk istemiş olduğun seriden bulmayı başardım ... umarım yüklerken çok kasılmam :D
Upload başlangıç saatim 18:51 bakalım neler olcek :rolleyes:
1. resim 18:53 ;)
2. resim 18:56 hımmm 3 dakikada bir .... ortalama bozulmazsa 20 dk içinde tamamlamış oldurum herhal :p
www.trample.com
trample34
02-04-2003, 9:39 AM
ilk 4 posttan sonra tırstım ...
www.trample.com
yauw bu sefer çok kasıyor yaaaa ... her fotoyu tekrar tekrar yüklemem gerekiyor :(
trample34
02-04-2003, 10:42 AM
Yauw şu can sıkıntısı adama neler yaptırıyor hehehehee... hazır göndermeyi sevmişem ... paylaşıma devam arkadaşlar .. yalnız bu seferki biraz kanlı olcek :D Bu arada siteyi bilmiyorum bu nedenle atacağım ;)
fetishcrack.com
çok kötü attım sitenin adını yauww.. ve link'lenmesin diye bilerek www yi koymadım :D
Bu arada şu attachment penceresinin iki de bir timeout a uğramasına da gıcık olmuyorum değil hani ... şimdilik uğraştığım süre 20 dk oldu :mad: :2guns:
sexysteps
02-05-2003, 1:19 AM
CD lerine bir bak bakalim bu seriden varmi??
sexysteps
02-05-2003, 1:25 AM
Paardon. yukardaki fotolar www.trampled.com (God bless them)
ayrica trample34 e cok tesekkürler
sexysteps
02-10-2003, 1:25 AM
arkadaslar bu seriden birseyler varmi elinizde
www.cleocreations.com
sexysteps
02-21-2003, 2:34 AM
Bu güzelin yüksek topuklu fotolari kimsede varmi acaba ??
www.trample.com
asphodel
02-21-2003, 6:12 AM
bende olması lazı9m bi bakiyim... akşama yollayabilirsem yollarım.. ama alttaki haytun il ilgili ein değilim... onun üstündeki zaten mistress chloe.. bildiniz gibi.
trample34
02-21-2003, 9:38 AM
Sexysteps ve Asphodel; gördüğüm kadarıyla sizlerde de vazgeçilmez olarak bir high heel takıntısı var. Favorimdir ;)
Ne yalan söyleyeyim çıplak denedim ama bel ağrımı gidermenin ötesine geçemedim :rolleyes: ama ne zamanki işe sivri topuklar girdi kimi zaman çıkarmış olduğum "ahhhhh" seslerinden gerçekten olayın keyfine vardım hehheheee..
Bu arada Sexysteps; o hatunun (trample.com) bir kaç serisi var bende ama sanırım önce ismini bulmam lazım .... Bulduğum an gönderirim dostum ...
trample34
02-21-2003, 9:44 AM
Buldum .... "Mary Jane" ablamızmış kendisi :D trample.com'da 10 set (190 adet) fotoğrafları var. Ancak senin göndermiş olduğun resmin setlerinin toplamı 117 adet foto ... kalandan ise sadece 10-15 tanesinde sivri topuklu ayakkabı giymiş durumda. Eğer kasılmassam attach ederken biraz sonra yayında dostum ;)
trample34
02-21-2003, 10:11 AM
Mary Jane huzurlarınızda fm ... (Bu arada benim favorim Tracy Smith arkadaşlar ... bilmeyeniniz varsa bir ara baksın hehehe)
www.trample.com
(bu arada sayfa time out'a uğramasın diye bıdık bıdık bir şeyler yazmaya devam edeceğim ;) )
Ihhhhhh .. olmayacak galiba yaaaa ... 1.ciyi yükledi ama 2.ciden ses yok ki daha 3, 4 , 5 felan gelsin :(
trample34
02-21-2003, 10:13 AM
tekrar :mad:
trample34
02-21-2003, 10:26 AM
tekrar :mad:
www.trample.com
Bu arada yükleme eylemlerim devam ederken dün sabaha karşı bulmuş olduğum bir link'tende haberdar edeyim sizi ...
http://www.cruella.com/trailers/ trample sahnelerini yanısıra bir çok femdom clip'te var. Zaten clip harici bir şey yok :D ;) :p
Ben bu siteyide çok seviyommmm :)
trample34
02-21-2003, 10:49 AM
serinin devamı ;)
sexysteps
02-22-2003, 3:17 AM
TRAMPLE 34 cok tskler. Muhtesem.
Bende yüksek topuk takintisi oldugunu soylemissin. KESINLIKLE
4 yasından beri hanımlarin ayaklarinin altina yatmaya bayiliyorum.
ASPHODEL postunu 4 gözle bekliyorum ilginize tskler.
arkadaslar ikinizde saolun.
asphodel
02-22-2003, 7:47 AM
bu arada söylemeliyi,m.... bende tecrübesizim demiştim ilk trample tecrübemi yaşadım şubat tatilinde 3 tane kıza sırtımı çiğnettim :PpP eheheheeh yani taktik bu dediniz biz de denedikı ama tabiiki trample 34 ün de dediği gibi bende ANORMAL DERECEDE!!! ÇİZME ve SANDALET takıntısı var... kışın çizme olcak topukları min 3 cm olsun yeter sivri burun normal deri süet farketmez.. sandalet te farketmez ama topuklu olsun yeter... ehehehe ama galiba okulda herkez çizme giyiyor diye çizme takıntısı sandaleti geçti yaz gelsin de bari okuldaki güzel kızların süper ayaklarını göriim eheheh.... ama şöyle bir olay daha var... kışın .çizme ile size anormal sexi gözüken bi hatun yazın size iğrenç gelebiliyo eheheh
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.