View Full Version : ANKET: En sevdiniz Ayakkabı Şekli...
asphodel
01-27-2003, 7:45 PM
evet mesela ben yüksek tpouklu sivri burunlu çizme ve hani şu varya ayka bileğine iplerini doluyolar bantlı ince tabanlı sandaletler var tabiiki topuklu onnarı seviyom hatta içim gidiyo siz?? ne seversiniz merak ettim. poll yapmicam çünkü mutlaka unutacaım bi tür çıkacaktır o yüzden yazmanız dileğiyle....
http://www.geocities.com/samsite1983/signature.jpg
jonturk
01-28-2003, 12:57 AM
ben de sivri burunlu,yüksek topuklu çizmelere bayılıyorum...
ama asıl bittiğim ayakkabılar kadınların normal hergün işe giydileri iş ayakkabıları.hani şu kolayca ayaktan çıkarılabilenlerden :) tabi onlar da yüksek yopuklu olmalı :)
yazlık ayakkabıları çok fazla sewmiyorum çünkü çıplak ayaktan çok ince çoraplı ayak tercihimdir.
bazen okuldan arkadaşlarımın ewine fln gidiyorum.hatun çizmeden ayağı bir çıkarıyor (öle bi çıkarıyor ki sanki benim fetişist olduğumu biliyo yaa) siyah burnu koyu ince çoraplı muhteşem bi ayak yanı başımda oluyor.çorap terden hafifçe ayağa yapışmış fln oluyo..
sanırım konunun bayaa dışına çıktım sonra dewam ederiz arttık :)
herkese sewgiler
peritus
01-28-2003, 2:54 AM
Ben barnakların göründüğü açık ve topuklu ayakkabıları seviyorum. Sandal diyor ya gavurlar...
Svg
peritus
01-28-2003, 3:13 AM
Haa bakın aklıma ne geldi. Ben Eczacıbaşında basketbol oynarkene, pazar günleri öğleden sonra antremana giderdim. Leventteki fabrikanın alt tarafında spor salonu vardı. Biz giderken yıldız ve B genç bayan voleybol takımlarının antremanı bitmiş oluyordu. Bir tanesi vardı ki, uzun boylu (benden uzun) ve eminim ki 40numara ayakları vardı. sandalet giyerdi. Düz ve topuksuz. Sandaletin her tarafı ip gibi deri parçacıkları ile kaplı idi. Yani bilmem anlatabildim mi nasıl birşey olduğunu?
Hep hayal kurardım, soyunma odasında yerde yatsam ve o sandaletlerle üzerime bassın diye. Ben o zaman çiğnenme olayının zevkine varamamıştım. Sadece üzerime basılıp basılmadığı ile ilgileniyordum.
Sadece turistlerde görünen bu sandaletleri görebilmek için hemen hemen her cumartesi Kapalıçarşı'ya giderdim. Sultanhamam ve Tahtakale tarafından geçer, Kapalıçarşı'nın Sahafların olduğu Beyazıt kapısına kadar giderdim. Sahaflardan kitaplarımı alır, aynı yoldan Eminönüne dönerdim. yol boyu gördüğüm turistlerin sandaletli ayakları çok hoşuma gider ama çatlak ve bakımsız topukları midemi bulandırırdı. Bir de o turistlerin ayakları büyük olurdu.
Bizim kızlarımızda son 10 senede hem uzadılar hem ayakları büyüdü. benim yaş çevremde, örneğin okulda bir kız vardı. Onun ayakları 38 numara idi. Benim tanıdığım en büyük ayaklı kız o idi. Diğerleri ortalama 36 giyerdi.
Belki de o günlerden kalma bir kompleksle eşimin 39-40 giymesi karar konusunda çok etken olmuştu. Bir de eşimin ev arkadaşı vardı. O da 40-41 giyerdi. En sevdikleri ise benim terliklerimle evde dolaşmaktı. Neymiş, benim terliklerim geniş olduğu için çok rahat oluyormuş...:)))
Neyse, ulan burası artık bana efkarbastırmaya başladı her girişimde. Eskiden zevk alırdım şimdi her seferinde içkiye gömülüyoruz. Alkolik olucaz bu yaştan sonra.
Svg
berkem
01-28-2003, 1:57 PM
ben gördüğüm zaman hangi ortamda olursam olayım mutlaka bakmaya çalıştığım ayakkabı, uzun topuklu önü arkası açık bantlı ve diz kapaklarına kadar iple bağlanan ayakkabılar, birde içindeki ayaklar ince uzun ve düzgün parmaklar, ince ayak bilekleri, tırnaklar ise hafif uzun ve french li olursa (ki bu kadar özellik çok nadir bir arada olur ) o an kendimi onların altına atmamak için zor tutuyorum kendimi :D :D
tam olarak omasada şekil 1a ve 1b
resim ekliyordum tam yine bağlantım zayıf geldi sorry,
jonturk
01-28-2003, 2:38 PM
sanırım benim ayakkabı ve ince çoraplarla ilgili fantezilerimi en iyi şu iki resim açıklar :p
asphodel
01-28-2003, 2:42 PM
abi berkem resim süper ben işte onun varya böle bi ayak bileini saran ve ayak parmaklarıyla ayaın bitleştii yerde bant olan modellerine hasta oluyorum bide ince topuklu olucak oooofff varya öl de öliiimm bide şu tipte resim yolluyorum bu tipte botlara varya eriyorum resmen peynir gibi böle...
ixirli
01-28-2003, 3:15 PM
Bir kere en sevdiğim ayakkabıları yazın gördüğümü belirteyim. Çıplak ayaklar her zaman çoraplı ayaklara göre beni daha çok cezbetmiştir. Özellikle baş parmak tüm ihtişamıyla görünmeli ayakkabıda.
Gelelim sevdiğim yaz ayakkabılarına;
Tabii hepsinin ortak noktası yüksek topuklu olmaları ve renklerinin tercihen siyah veya beyaz olması.
1. grup: Parmakların üzerinde tek bant, topuğun arkasından bileğe doğru uzanan bir bant ve bilekten bağlı. Bant kısımları deri tabanı da mutlaka kösele olmalı.
2. grup: Burun kısmı parmakların bitimine kadar kapalı, bilekten bağlı ve parlak bir deriye sahip olmalı. (rugan değil) Tabanı siyah olabilir.
3. grup: Terlikleri de unutmamalı tabii. Parmakların yarısını kapayan tek bant ve kösele tabanlı olacak.
Bir süre önce ayrıldığım kız arkadaşıma her fırsatta (doğum günü, bayram, kutlama vs.) bu modellerden alırdım. Benden ayrıldıktan sonra iyi bir kolleksiyonu oldu doğrusu:)))))
Beğendiğim modelleri attach etmeye çalışacağım umarım bir problem yaşamam.
Herkese sevgiler......
IronMan
01-28-2003, 9:04 PM
Ben en cok yuksek topuklu ama sandals seklinde siyah ozellikle parlaklar yuksek topuklardan hoslaniyorum...Hergun ofis ortaminda giyilen ozellikle kaliteli siyah is ayakkabilari da cogu zaman basimi donduruyor...Bu konuda sansliyim sanirim, Amerika'da bir banka'da calisitigim icin gunde binlercesini gorebiliyorum...
jonturk
01-29-2003, 2:28 AM
ixirli cim sanırım ben de senin yolundan geliyorum hehehe
ben de her özle günde ayakkabı alıyorum :) en son süet ince burun yüksek topuklu siyah çizme aldım :D :D
sanırım biraz da şanslıyım sewgilim de beni mutlu etmek için sürekli bu tarz ayakkabı alıyor kendine.. yukardaki bütün ayakkabılar war mesela onda :) :)
bu arada unutmadan ya şu yazın giyilen tek bant terlikler çook seksi oluyor di mi arkadaşlar??? şimdi görünce aklıma geldi.. yazın çeşmeye fln gidince diskoda fln çok zıplamaktan yorulan kızlara fln bakıyorum terlikten ayağını çıkarıyo ya da terliği iki ayak parmağının arasına alıp sallıyo fln.. şimdiden yazı özledim :)
herkese sewgiler
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.