View Full Version : Anket !!
berkem
01-27-2003, 1:44 PM
Arkadaşlar herkese selam,
birşeyi çok merak ediyorum, bizler kaç yaşına kadar internette dolanıp fetish siteleri ziyaret ediyoruz ?
bu ne zaman bitecek ?
bizim fantezimize sahip 50 yaşındaki biri imkanı olsa bizlerin arasında olurmuydu ?
ben burada ki herkesin yaşlarını merak ediyorum, aslında biliyorum sadece izleyen arkadaşlar var ama bir taraftanda sadece yaşlarını yazmaktan çekinmeyeceklerini düşünüyorum.
benim yaşım 31
lütfen yaşlarınızı yazın ama dürüst olun :p
jonturk
01-27-2003, 2:29 PM
ben 23 yaşındayım... ege de okuyorum..
yarışmacılara başarılar dilerim :D
peritus
01-27-2003, 2:36 PM
Ben de 30 yaşındayım.
Doğrusu 50 yaşında birinin neler hissettiğini ve 19 yaşında bir kızın ayakları altında iken neler düşündüğünü bilmek isterim.
Aynı şekilde 20 yaşında bir adamında 50 yaşındaki bir kadının ayakları altında olsa nasıl olurdu?
Daha ne fantaziler var yahu!!!
Svg
Bence bu yaş muhabbetini poll şeklinde yapalım. bu durumda grubun yaş ortalaması otomatik çıkar...
Svg
ixirli
01-27-2003, 2:45 PM
Selam,
Ben de 34 yaşındayım. 50 yaşında biri imkanı olsa burada bizlerle olurmuydu bilemiyorum ama sanırım ben 50 yaşında da burada olurum. Malum, bu ortak zevkimizi kolay kolay ortalıklarda konuşamıyoruz. Olsa olsa ya kız arkadaşımızla ya da en güvendiğimiz arkadaşımızla bazı şeyleri paylaşmak mümkün olabiliyor ancak. Bu tip forumlarda insan hiç değilse zevkdaşlarıyla birlikte bir şeyler paylaşabilme şansına sahip. Bu katılımcı olarak veya sadece yazılanları okumak dahi olsa!
Herkese sevgiler...
asphodel
01-27-2003, 3:43 PM
Pende 20 yaşındayım İstanbul yeditepe üniversitesinde okuyorum..... en küçük benim galiba... herkeze sevgiler..
sagathhh
01-27-2003, 4:46 PM
23
bende izmitten iştirak etmekteyim
by the way
toscuker ne güzel fantezilerin var ya
:)
asphodel
01-27-2003, 7:41 PM
aahha i agree :D +111
floory
01-28-2003, 12:00 AM
Arkadaşlar galiba en küçüğünüz benim 17 yaşındayım ama gerçekten 50 yaşındaki halimi merak ediyorum doğrusu
Net_Rider
01-28-2003, 7:13 AM
walla ben poll'e 26-30 yas gurubu olarak parmak bastım...
50 yas meselesine gelince sizleri bilmem ama ben yavas yavas hissetmeye basladım...
evliyim, bahar'a baba olucem :)
50 yasını bilmem ama ne yalan sooliim hayat mucadelesi hızlandıkca buralardan kısa zamanlı da olsa kopmalar yasıyorum...
gercek hayatta... alla sukur bulacagımı buldum, darısı sizin basınıza !
slmlar
asphodel
01-28-2003, 2:47 PM
eheheheh hayırlı uurlu olsuunnn..... allah öle bi büyütsün ki kurtulsun bu ülkeden yurt dışında gayet yüksek standartlarda kendine ve ailesine hayırlı iyi bi evlat olarak büyütsün :D
berkem
01-28-2003, 3:04 PM
Sevgili net rider
kısmetse bende ağustos sonunda baba olacağım :)
peritus
01-28-2003, 3:11 PM
en erken ben baba olcam herhalde. Mart sonu tamamdır diyor doktor...
Svg
asphodel
01-29-2003, 1:06 AM
allaaaaaaah noluyo ya herkez baba oluyo alla alla... hehehe ya evli olan abilerime bişi sormak istiyorum... çok özele kaçmaz işallah sorum.. evlendiğiniz eşleriniz fetişist oldunuzu biliyomu? eğer biliyosa ilk annatırken zorluk çektinizmi
asphodel
01-29-2003, 1:10 AM
ha ayrıca daddo 59 yaşında yani ben ne oyur yapiim tabi gerçekmi bilmiyorum doum tarihini öle yazmış..... demekki öle bi umut var örnek de var... baba olucaklara hayırlı olsun tekrar
jonturk
01-29-2003, 2:15 AM
bence sölemişlerdir be asphodel yaw :)
ben bu yaz sözleniyorum 6 senedir biriyle birlikteyim
son 4 senedir dünyanın bütün nimetlerini yaşıyorum wallaa ehueh
we ben kıza fetişist olduğumu sölediğimde lise 2 de yada sondaydım :) ondan sonra sewgilimin de bundan zewk aldığını keşfettik 4 senedir süper gidio wallaa alla bozmasın ehuheu :p
toesucker,berkem,net rider
walla alla işallah analı babalı büütsün darısı işallah ewlenince bizim başımıza :) işallah herşeyden önce sağlıklı olur..gerisi zaten gelir
herkese sewgiler
jonturk
01-29-2003, 2:18 AM
asphodel bişi sorcam
night elves kimdir alla aşkına yaw?
yani tamam moon elves,dark elves (drow),high elves fln ok de
night elves i duymadım be birader bi açıklasana bana :)
supy76
01-29-2003, 12:01 PM
ben 26 yaşındayım arkadaşlar. istanbulda oturuyorum. aslında benimde 2 senedir birlike olduğum hatun beni biliyor. zevkelrimi bliyor. geçinip gidiyoruz( hehe) ben genelde başından beri izliyorum gelişmeleri ama pek iştirakçi olmadım. sanırım artık tanışmak ve kaynaşmak zaanı benim iiçin. geleceğin bablarına en derin sevgiler, diğer herkese de selam tekrardan
jonturk
01-29-2003, 12:26 PM
aslında ben de supy76 gibi izliodum bayaa bi süredir...
ama daha önce daddo nun asıl sayfasında katılıyordum aktif olarak
sonra buraya geçince hemen hemen kimse kalmadı
şimdi şimdi canlanmaya başladık
bundan sonna daha da hareketli olur işallah...:)
peritus
01-29-2003, 1:51 PM
Ben eşimle tanıştığı gece ayaklarına masaj yaptım. Kalın çorap ve patikli idi ayakları. Öncelikle gıdıklanıp gıdıklanmadığını ve ayaklarının şeklini öğrenmek için yaptım bunu.
3. gece yere yatıp ağzıma basmasını istedim. Tabanlarını yaladım. İlk günler çok şaşırdı. Sonra alıştı. Bu işleri ööle uzatmayacaksınız.
Daha önce yazmıştım da bir çoğu inanmamıştı. Gerçi kimin inandığı ya da inanmadığı benim umrumda bile değil. Benim kimseden bir beklentim olmadığı için kimseyide inandırmak zorunda hissetmiyorum kendimi.
Neyse konuyu bölmeyeyim. Bazen bir gecelik bazen 2 haftalık, bazen 1 yıllık bir tanesi de 5 yıl süren çoğu arkadaşlıklarım oldu. Türk, Rus ve Kazak kızları ile arkadaşlıklar kurdum. Ve hemen hepsi ile de yatmasam dahi ilk tanışmamızda ya ayaklarını yaladım ya çiğnettirdim kendimi. Vakit kaybetmeyi sevmem. İşimi şansa bırakmam ve en önemlisi boşa atmam.
Hiç tecrübesi olmayan bir kardeşimiz vardı. İsmini unuttum şimdi. Yeditepe'de okuyan sanırım. İşte o ve onun gibi genç kardeşlerimize tavsiyem; cesur, kararlı ve güçlü olun. Zamana bırakmayın. Eğer bu konuyu açtı iseniz kızın düşünmesine fırsat vermeyin. Kızlara düşünmek için zaman verirseniz mutlaka ters teperler. Siz Temel'in fıkrasını unutmayın.
-Sen bu küçük aletle kimi tatmin edeceğini sanıyorsun?
-Kendimi!!!
Yalnız eşiniz olmasını düşündüğünüz kişiye dürüst davranın. Çünkü bir ömür boyu aynı zevki paylaşmak için biraz sabırlı olmak lazım.
Şişli YKM'deki güzel tezgahtar kızlar çiğnesin sizi...
Svg
berkem
01-29-2003, 1:52 PM
Selam arkadaşlar,
kendi adıma konuşuyorum bunlar aslında bir miktar özel şeyler ama sonuçta beni kimse tanımıyor bilmiyor, benim için zor çünkü ben aile mahremiyetine önem veren bir insanım, size şunu söylemeliyim eşim benim fetish kişiliğimi biliyor hatta ona bu kişiliği uzun dönemde örneklerle ve olaylarla anlattım evlilik öncesi gerçekten çok enteresan çok güzel fantezileri birlikte yaşadık, evliliğimizin ilk aylarında da devam etti azalarak ama şu an yok a yakın diyebilirim ancak bu bir miktar benden kaynaklanıyor sanırım, benim eşim allah bozmasın gerçekten çok anlayışlı bir insan onunla çok mutluyum, bende sadece bir miktar fantezilerimi eskisi gibi yaşayamamaktan kaynaklanan pişmanlık söz konusu ama inanın bana sevgi o kadar büyük ki fantezilerden daha ağır basıyor. (benim için en azından)
sonuçta evlenin derim arkadaşlar ama benim bir tavsiyem var, evlenmeden önce mutlaka yaşayın gerçekten yaşayın olabildiğiniz kadar kızla birlikte olun tatmadığınız zevk kalmasın. Etrafımda o kadar örnek varki romantik cinselliği (para vermeden) sadece evlilikte yaşamış ve bunun başkalarıylada yaşanması düşüncesine kapılmış ve evliliği malesef hüsranla sonuçlanmış.
aslında epey doluyum ama yazdıkça uzayacak ve ben artık yaşlı bir adamım :p :p :p
peritus
01-29-2003, 2:09 PM
Aynen ben de öyle oldum. Ve gün geçtikçe aşk ve bağlılık sevgiyle yoğruluyor ve daha önce en sevdiğim fantazilerim diyebildiklerimin üzerine çıkıyor.
Yani flört ederken ya da nişanlı iken yerlerde sürünmek ve çiğnenmek için çırpınırken şimdi el ele oturup film seyretmek, müzik dinlemek, bebeğin eşyalarını yerleştirmek daha haz verici bir hal aldı...
Svg
jonturk
01-29-2003, 2:54 PM
sanırım bunların hepsi zamanla alakalı bi olay...
yani zaman geçtikçe düşünceler de değişiyor,çoğu zaman
akıl ve mantık, duygu we içgüdüsel dawranışların önüne geçiyor..
benim şu an tek isteğim bir an önce okulumu bitirip sevdiğim kızla ewlenmek.bazen ewi nasıl dizayn edeceğimizi fln konuşuyoruz bana televizyon izlerken ayaklarımı senin suratına koyabileğim şekilde bir oturma odası düşünüyorum diyo ve bunun gibi...
ama sanırım sizin yaşlarınıza geldiğimizde bazı şeylerin tadına varınca belki bize de elele tutuşup film seyretmek (ki ben şu an onun ayaklarına masaj yaparken film seyretmeyi daha güzel buluyorum;) ) bebekle ilgilenmek (ki eminim dünyanın en güzel duygusudur) daha cazip gelecek... kim bilir?...
sanırım herşeyi zamana bırakmak gerek ama şunu biliyorum yaşadığımız anın tadını çıkarmak çok önemli! 15 ya da 35 yaşında olmak önemli değil...
daha fazla gewezelik etmeden biri beni sustursun artık :p
herkese sewgiler
trample34
01-29-2003, 3:28 PM
Allahım yarabbim ... sanırım cennetteyim :D
Şurda bir kaç gün ortadan kayboldukki aslında hala kayıbım (en azından İstanbul'da değilim = Güneyimizi şirin bir köyü olan Kalkan'dan sevgiler & saygılar :p :p :p ) 1997 den kalma PC yi upgrade yaptıktan sonra siteye girdim ve dehşete düştüm. Hayatımda ilk defa okumaktan bu kadar zevk aldım arkidişlerrr.. Öyle bir şeyki elbet mesaj atacağım diye deyü not bilem aldım neler neler yazacağım diye deyü :D :) :p
Sayın abilerim, kardeşlerim bırakın alaman arkadaşları, onları zaten tarihe gömdük. Bu hızla değil İspanyol'lar İtalyan'lara bile taş çıkartırız vallahıma ;)
Sizin yüzünüzden keyiflenip (nasıl ama suçu sizlerin üzerine atıyorum :cool: ) 5. birayı açtım yauwww .. Allahtan depo sağlam hala heheheheee... Eeeee deniz kenarında olupta içmemek olurmu yani .. En azından bana yakışmaz arkidişlerrr.. Aranızda beni yakından gören arkidişlerde vaaarr.. 33 yıllık yaşantımızda milyarlarca para harcayarak elde etmeyi başardığım göbeğimi bu şekilde korumaya devam ediyorum hehehheeee..
Neyse mevzuya fazla limon indirmeyeyim ..
1. İlk aklıma gelen (not aldım derken yalna söylemiştim itiraf ediyorum :( ) yaş mevzuuu .. Ankete bende işaret koydum ama ancak bu yarım saat evvel felan oldu. Yukarıda satırların arasında belirtmiştim ... Yaş 33, mekan İstanbul (şimdiki ayrıııı), evlilik kervanına Mayıs 2002 de katılanlardanım (ama 6 yıllık dişe diş kana kan bir mücadeleden sonra eşim beni evlenmeye ikna etmeyi başardı :p :D :rolleyes: )
2. Henüz babalık tarafımda bir bezimiz yok ama hayırlısıyla en kısa zamanda o işide halledeceğiz hehehehheeee.. Bu arada tüm baba adaylarına & tabiki tüm zorluğu çeken yengelerimize önce sabır diler sonrada "allah analı babalı büyütsün" derim. (sabır bölümünün açıklamsını yapmama gerek yok sanırım hehehehehe)
3. Password olayı varıd gerilerde bir yerde : Board'da bunun yasak olduğunun kesinlikle farkına varmışsınız zaten. ICQ üzerinden paylaşımı destekliyorum bende. "trample34" diye deyü aradığınız taktirde beni bulursunuz zaten .. (bu PC'de icq yok ta :( )
4. Sanırım Aspholdel'di. Evlendikten sonra nasıl oluyor diye ;
Bu konuda evlenmeden evvelde tüm kız arkadaşlarım benim bu özelliğimi biliyorlardı. Eşimlede bu durum değişmedi. Özellikle favorim sivri topuklarla ezilmek olduğundan da bunu yaşayabilmek adına bizzat tarafımdan harfi harfine bilinçlendirme çalışmaları yapılmıştır kendilerine. Bugün ise durum değişmedi. Eşim zaten bunu bildiği için ve bu durumdan hoşlandığı için klasik tabirle "TAM GAZ" devam ediyoruz heheheheheeee... (allahım ne kadar şanslıyım)
Hımmmmmm .... hıımmmmmm.. ne vardı başka yaaaa ...
Neyse geri döner bir bakar ve tekrar birşeyler karalarım ..
Muckksssss (bira içiyorum yaaaaa öpmem gerekir diye düşündüm)
asphodel
01-29-2003, 7:46 PM
Varya sizleri böyle görüyorum.... gözlerimden yaş damlamıyorum mutluluktan hüngür hüngür ağlicam heheh ben ilk mesaj attımda buraya atmicaktım baktım sadece 4 kişi felan ama iyiki atmışım herkez birbirini ateşledi.... neyse şimdi cevaplar...
Yeditepe üniversitesine olan benim abi tecrübem yok hehehehe...
ama o kadar önemli diil şu anda çünkü hayal kurması pembe geliyo ama acaba gerçekte ne olur korku var biraz çünkü kurduum hayaller yuhahue falan çok aşırı ilginç fantaziler..... zaten düşüncem oulu kız işine dalmadan bitircem aynen yurt dışınagidicem bu yüzden burya dayalı b aşk hem geleceimi hem beni bozar diye aktivite yok burda.. zaten etrafımdakileri görüyorum paso kız arkadaşıyla kavga edenler feln ahhh ahh
ELF konusuna gelince... Moon Elf , Sun Elf, Wild Elf, Drow vardır... High Elf denilen Normal Elf yani Frp de yandaki 3 ünden birini özel olarak seçmeyen elftir... Night Elf Çok Ayrı Frp ile Alakası Yok.. WARCRAFT 3 adlı bi oyun var.. orda 4 ırk var.. Human, Orc, Undead ve NiGHT ELVES..... anlatabildimmi abiler arkadaşlar falanlar filanlan...Bu Arada İçinizde Oyun Oynayan varsa netten mesela Ultima Online Warcraft 3 Felan... buraya yazabilirmi...
AYRICA!! bana asıl etkileyici gelen tanımadıım bi insanın eni ezmezi ayaklarını ayakkabılarını altını felan yalatması.. ya mesela gittim bi yere hoş bi sekreter var mesela yada çalışan bi bayan... şimdi ne halt edicem bunun beni ayaklarının altında zıbartması için ne yapmam lazım tepkiden korkuyorum... ana sapık dan güvelik mahleme felan filan sakat ya artık öle bi durumdayımki.. geçen yolda yürüyoduk arkadaşlarla bi yere girelim dedik yemek yiyelim felan girdik işte yerken bi hatun vardı geldi oturdu topuklu sivri topuk sivri burun bakmazasam geberirim.. yannız hayatımda böyle baktımı hatırlamıyorum.. baktım o arada kafam kızın suratına gitti o da bana baktı bi anda ben tekrar aşşa doru baktım sonra nolu ayakalrını oynattı kendime geldim gülerek önümdeki arkadaşa baktım o da bana bakıyodu ama biraz Delirmişti galiba... neyse ya yeter çok uzattım
asphodel
01-29-2003, 8:01 PM
hatta alın size NiGHT ELF resmi... Keşke bu hatun gerçek olsa varya böle öl desin ölürüm aaaaahhhhhhhh :cry: :cry: :cry:
jonturk
01-30-2003, 12:51 AM
eyw asphodel cim
bu arada bence sen yine de üviwersitenin nimetlerine bi el at derim... noolcak olm aşık olmayıwerirsin olur biter heuheuheh
şu sekreter olayına gelince ya abilerimiz ben de aynı sorunu yaşıyorum.olay aslında tanımadığın birine ezdirmekte kendini...
çoğü zaman bana da oluyo,bi yerde otururken yan masadak hatun ayakkabsını fln çıkarıyo.. bi dalıyorum bakmaya allaam artık ne zaman kendime gelirsem hehehe ama şimdiye kadar böle ayaklarına baktım diye hiç ters tepki almadım... ;) benim asıl olayım güzel kız arkadaşlarımı (genelde okuldan ya da dans kursundan) sırtıma çıkarıp yürütmek (daha ilerisine gidemiyorum yenge duyarsa öldürür zuahahhah) yine bi kızı yürütüyorum sırtımda kızda siyah ince çorap war,dersten çıkıp gitmiştik ewine. ayaklarının o hafif terli,güzel kokulu hali duruyordu,yani o güzel çizmelerinden çıkaralı daha 5 dk fln olmuştu... kız yürürken sıırtımda ikide birde ya çok hafifsin hissetmiyorum ağırlığını fln dedim,kız sonunda dellendi tabi zıplamaya başladı sırtımda,en son hatırladığım kafamın üstüne çıkmıştı.. sonra çok özür diledi bişey oldu mu fln die,bense sadece bunu bi daa tekrarlayalım fln dedim :D
neyse her yiğidin bi yoğurt yiyişi wardır derler,ah ulan sewgilimi bu kadar çok sewmesem izmirde öpmediğim güzel ayak,çiğnenmediğim ayakkabı kalmazdı ama of of... allahtan sewgilim de beni ezmeyi we ayaklarını öpüp koklamamı çok sewiyo.. :D ;) :)
bu arada night elf hakkında bilgiledirdiğin için saol dostum,frp fln oynarken derim race:night elf fln millet aazını bırakıp :kissbutt: le güler artık bana heuheuheuhe
arkadaşlar sabah saat 10:30
herkes için güzel bi gün olur işallah...
supy76
01-30-2003, 2:32 PM
selam arkadaşlar;
benim küçükken bulduğum bi oyun vardı. adını zapur koymuştum.. ne demekse??? heh.kızlar bir sandalyeye oturuyor ve ayaklarını havaya kaldırıyor, belli bir hızla indiriyor. sen de o sırada sırt üstü sürünerek ayaklarının altından geçmeye çalışıyorsun. o ayaklarını sana değdiremeden senin geçmiş olam gerekiyordu. tabii genelikle ben geçemezdim:=) yakalanırsan yere sırt üstü yatardın ve kız ayaklarını biri göğsüne diğeri karnına gelecek şekilde koyardı ve senin oturur pozisyona gelmek için 10 hakkın vardı. sen kalkamaya çalışıyorsun hatun bastırıyor. ilk 4 tanesinden sonra hala kalkamıyorsan, iş zorlaşırdı, kız bi ayağını boğazına diğer ayağını da göğsüne koyardı ev 6 kerede öyle denerdin. benim favorim çıplak ayak boğaza basılmak olduğundan bu anı iple çekerdim. inanır mısınız ortaokul yıllrım bu oyunla geçti ve bayağı bir kız bunu benimle oynadı. tabii herşey karşılıklı idi. sonra aynı olayı ben ona yapıyordum ama hiç hatunları tutturamıyordum nedense?? .=)
sonra tabii ki ünlü sırtın ağrıma ve çigneme olayı. bak asphodelkardeşim bu sırt ağrıması olayı çoğu kişi için çiğnenemenin en kolay başlangıcı olmuştur. tavsiyemdir.
şimdiki kız arkadaşıma gelince , benim en zevk aldığım olayı biliyor ve sık sık boğazıma basıyor. aslında bu konudan bahsedip beni ayartması da cabası.
selamlar hepinize
jonturk
01-30-2003, 2:38 PM
supy ne güzel oyun bulmuşun sen yaa...:)
acaba bu oyunu okuldan arkadaşlarda denesem yerler mi :D :D
berkem
01-30-2003, 2:43 PM
forum güzel forum,
sizleri seviyorum arkadaşlar :D :D
kısmetse pazar pazartesi sizleri boğacağım güzel resim ve yaşanmış hikayelerle :o
iyi geceler......
jonturk
01-30-2003, 3:55 PM
amiiin
hade bakalım p.tesii iple çekios :)
benim de aklıma şimdi küçükken diskolarda elimi fln nassı ezdirdiğim geldi... gerçi çoğumuz yapmıştır böyle şeyleri zaten :)
ehueheu bi keresinde merdiwenin birinde oturuom diskoda
elimi baya yürünen yere dooru uzattım
2 dk geçmedi kızın teki (tabi o zaman benim için ablaydı:D ) topuklu ayakkabının topuğuyla bir bastı ki elime sormayın..:)
kemiklerim kırıldı sandım ama nassı da zewk aldıımı annatamam...
kız yani abla sordu bişeyin war mı diye özür fln diledi
o anı hiç unutmuyorum ya ben kıza bakıp rica ederim şeref duydum dedim puahhahaha kız sanırım gürültüden ne dediimi ya tam anlamadı ya da annadı we olay mahalinden hızla uzaklaştı :D :D :D
bunun gibi olaylar çok oldu sonna deam ederim...:)
herkese ii uykular
siz 17. uykunuzdayken ben ders çalışıom maalesef..ühühüh:(
asphodel
01-30-2003, 6:34 PM
Originally posted by jonturk
amiiin
hade bakalım p.tesii iple çekios :)
benim de aklıma şimdi küçükken diskolarda elimi fln nassı ezdirdiğim geldi... gerçi çoğumuz yapmıştır böyle şeyleri zaten :)
ehueheu bi keresinde merdiwenin birinde oturuom diskoda
elimi baya yürünen yere dooru uzattım
2 dk geçmedi kızın teki (tabi o zaman benim için ablaydı:D ) topuklu ayakkabının topuğuyla bir bastı ki elime sormayın..:)
kemiklerim kırıldı sandım ama nassı da zewk aldıımı annatamam...
kız yani abla sordu bişeyin war mı diye özür fln diledi
o anı hiç unutmuyorum ya ben kıza bakıp rica ederim şeref duydum dedim puahhahaha kız sanırım gürültüden ne dediimi ya tam anlamadı ya da annadı we olay mahalinden hızla uzaklaştı :D :D :D
bunun gibi olaylar çok oldu sonna deam ederim...:)
herkese ii uykular
siz 17. uykunuzdayken ben ders çalışıom maalesef..ühühüh:(
;AHUHHUAHUAHAUHAHUHAUHAUAHUAHUHAAH niah9uhahauoha geberdim sabahınm 4 ünde ya zuhauhauhahu benbce kız duymuş dur ama noluyo ya felan olmuştur zuhauhuhahuahuahuahu süper ya... neyse eet sırt ezdirme olayı güzel... ben bi ara deniyim onu.. ama güzel ayaklı tanıdık kız da yokki kardeşim... PEH :cry:
jonturk
02-01-2003, 4:22 AM
ehuehhuhe
ya kızın suratındaki ifadeyi görcektin... emblekleşti sanki,otistik bi hal aldı kız... sonna çabuk toparlandı zaten hemen gitti muahahha
ya aspho cum ben annamıom abi istanbul da bi insanın nassı olur da güzel ayaklı bi arkadaşı olmaz??? 5 milyon kadın war abicim en az,bi tane bile mi bulamadın yaw? :D yapma gözünü seweyim bi gayret ara bul,bişi yap...:)
Chris18
02-01-2003, 8:47 AM
Selam !!!
BEn 18 yasindayim.Sanirim en kücügüm ben burda.:D
Türk arkadaslarima cok selam !!!!!:rolleyes:
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.