PDA

View Full Version : Almanları geçtik arkadaşlar

peritus
01-27-2003, 11:15 AM
Arkadaşlar,

Almanları geçtik. Bunun için iki tane lüzumsuz mesaj postlamak zorunda kaldım ama kusura kalmayın artık...

Şimdi hedef İspanyol ve Fransızları geçmek. İtalyanlar için daha 40 fırın ekmek yemeli...

Svg

berkem
01-27-2003, 11:53 AM
ben varım,
sizde varsanız önümüzdeki 1 ay içinde hedef 2. sıraya oturmak :))

becerirmiyiz dersiniz.

peritus
01-27-2003, 12:18 PM
valla 70 member ile bu iş zor.
İspanyolları da geçeriz de diğerleri yaş.
Herifler canavar gibi yazışıyorlar.

Neyse, bizim amacımız yarış değil. Amaç biraz hareketlenmek için ortamda hafiften heyecan olsun dedik. Onu da sağladık çok şükür.

Arkadaşlar, şifreler konusunda benim bir önerim var. Birkaç kişi bir araya gelelim. Şifresini bildiğimiz siteleri bölüşüp sömürmeye başlayalım. Sonra bu sömürüleri birbirimize CD ile veya hızlı bir bağlantı varsa direct-connection gibi birşeylerle aktaralım.

Tabi ki izole grup değil. Sonra alınanları burada paylaşiciz. Fakat hiç kimse bir sürü siteyi kısa zamanda indiremiyor. Ben de teleport-pro var. Siteyi iliklerine kadar emiyor ama iyi de bağlantı hızı istiyor.

Uzun lafın kısası demem o ki, siteleri bölüşüp indirelim sonra ortama paylaşalım...

Fikri olan?

Svg

jonturk
01-27-2003, 2:00 PM
slm
bende şu an hiç olmasa 2 cd lik clip war arkadaşlar
ama şifre paylaşımı yaparsak daha da indiririm
cd-writter da war çeker isteyem herkese gönderirim
tabiki sadece ben olursam olmaz
bu işi böyle birkaç kişi daha yapacak olursa süper olur...
ok derseniz en kısa zamanda başlayalım
herkese sewgiler

asphodel
01-27-2003, 3:52 PM
walla turkler dışındaki tüm gruplar şeyimi yesin zuhauhauhuha BİZ böle 1. olucaz heayttttttttt... ayrıca elimdeki arşivi bende seve seve paylaşırım her ne kadar iyimi kötümü bilemesemde...
sevgiler.