View Full Version : şifre paylaşımı burada yasak mı ?
berkem
01-26-2003, 2:07 PM
eğer değilse ben elime geçen şifreleri burada paylaşabilirim.
ancak yasak ise bizleri burada zor durumda bırakmak istemem bilen birileriin cevabını beklemekteyim.
mgfoot31
01-26-2003, 2:12 PM
Böyle bir şey yasak değil. Zaten daha öncede bu konuda bi paylaşım olmuştu...
asphodel
01-26-2003, 10:41 PM
yasak diil abi.. rahatça paylaşabilirsin.....hehe
peritus
01-27-2003, 11:04 AM
Tabi ki...
requiem212
01-27-2003, 2:47 PM
slm arkadaşlar şifre paylaşımı kesinlikle yasaktır,sanırım hiç biriniz
discussions bölümünü okumuyorsunuz geçenlerde italyan board'a
oyle birşeyler olmustu 7-8 kişiyi şutladılar...eğer oyle bişey yapılıcaksa çaktirmadan yapmak lazım mesela cümle içinde gizlenebilinir şifre sayıları kelime olarak yazılabilinir ,ama alın size dan diye adressi verip altınada şifre ve kullanıcı adı yazılıp hatta ingilizcesini yazarsınız o zaman hepimizi gönderirler burdan
en iyisi başka bir yerden bunu yapmak sanırım..
peritus
01-27-2003, 3:04 PM
O zaman arkadaşlar şöyle bir öneri getireyim.
Elimizde şifresi bulunan siteyi dan diye yazmamak kaydı ile (yani full adres yerine o siteyi ima etmek ya da sadece sitenin ismi gibi) buradan duyuralım. O şifreleri de ICQ'da paylaşılsın.
Tabi şifrelerin kimlere verileceğini hepimiz biliyoruz. Yıllardır telaffuz ediyoruz ama kimsenin iplediği yok. 71 kişi olmuşuz. Bu gece aramıza biri daha katılmış. Her kimse bir merhaba bile demedi neyse o da ayrı bir konu.
Şifreleri sadece aktif arkadaşlara paylaştıralım bence. Ve şifre dağıtım kriteri al sana bir şifre ver bana bir şifre gibi olmasın.
Nasıl olursa olsun aktif olan biri paylaşımlardan yararlansın.
Ama "vaktim yok" mazeretinin arkasına saklanıp buradan beslenenleri de gözetmeyelim. Hepinizin bilgisayarı ve bilgisi var. Sonuçta kimse kimseye muhtaç değil. Bu durumda çalışan ekmeği yesin. Çalışmayan başının çaresine baksın.
:whip:
Svg
asphodel
01-27-2003, 3:40 PM
çoookk haklı çook hemde yerden göğe kadar....
berkem
01-28-2003, 1:42 PM
Pekiala ortak bir sistem belirleyelim,
genelde şifreler 2-3 gecelik, bazıları 1 aya kadar uzayabiliyor, toesucker a katıldığım bir nokta katılımcı olmayan arkadaşlarla şifre paylaşımına girmemek, (buradaki amaç kimseyi dışlamak değil kesinlikle açıkcası ben burada ne kadar çok insanla paylaşımda olursam o kadar mutlu olurum )
herkesin şifre yakaladığı belli yerler var veya bu işi bizzat yapanlar var bunun yanında hiç bir şekilde böyle bir şansı olmayanlar var, ıcq bir yol olabilir gerçekten, veya bize özel bir yahoo gurup olabilir, veya mırcta bir oda olabilir, bana sorarsanız ıcq ve mırc da böyle bir paylaşım sadece aynı anda nette olabilenler için faydalı olup o anda orada olamayanları bu şifrelerden mahrum bırakır, bana en sağlıklısı yahoo gurup gibi geliyor. Sizlerde fikirlerinizi söylerseniz ortak bir yol bulup bu işi başlatalım derim.
Zaten benim görebildiğim 8-10 aktif arkadaş var sanki :p :p
lütfen yorumlarınız.
peritus
01-28-2003, 2:16 PM
ICQ'da illa aynı anda online olmak gerekmiyor. Mesaj gönderilebiliyor. Sonra online olunca o mesaj birkaç sn. sonra ulaşıyor. SMS gibi...
Dvg
jonturk
01-28-2003, 2:50 PM
ya arkadaşlar delircem
2 gündür femaledom.com dan şifre almaya çalışıyorum
kredi kartı geçersizdir fln diyo... :machine:
sıyırcam kafayı daha önce böyle birşey başına gelen war mı?
berkem
01-28-2003, 2:57 PM
bazı siteler türk ıp'lerine onay vermiyor, yani sen gerçekten kredi kart numaranı verip üye olmaya çalışsanda izin yok. Sana saçma gelebilir ancak gerçekten böyle.
berkem
01-28-2003, 3:00 PM
bazı siteler türk ıp'lerine onay vermiyor, yani sen gerçekten kredi kart numaranı verip üye olmaya çalışsanda izin yok. Sana saçma gelebilir ancak gerçekten böyle.
örnek ;
www.fetish.com
www.trampled.com
www.femaledom
gibi....
jonturk
01-29-2003, 2:32 AM
bu adamlar gerizekalı fln mı yaw :mad:
aptal herifler hem para kazanmak için site açıyorlar hem de müşteri seçiyorlar :2guns:
daha önce collage-trample a üye olmuştum ama pek beğenmedim
önerisi olan war mı arkadaşlar? bu aralar bi siteye üye olmayı düşünüyorum... femaledom tarzı mesela... önerilere açığım :)
peritus
01-29-2003, 1:30 PM
valla paranı boşa harcama derim...
Svg
berkem
01-29-2003, 2:13 PM
bence biraz bekle derim,
gerçekten paranı boşa harcama femaledom göremediğim 2 siteden biri ancak içeriğinin çok çok iyi olduğunu sanmıyorum ancak orası anladığım kadarı ile planetfemdom tarzı bir site ve zaman zaman planetfemdom şifresi bulmak mümkün,
şifre paylaşım olayına girdiğimizde benim tarafımdan,
anaconda
feetheat
hosetoes
footfighters
karatedom
tallgoddess
fetishplanet (smother, trample, footbabes)
strapon
lesfemmesfatales
bonnefemme
chloecreations
msjulie
mscaroline
bootslaves
gibi sitelerin şifrelerini zaman zaman alabileceksiniz.
bu yüzden bekle derim.
Amaaaaaa illa üye olmak istiyorum bir siteye dersen sana bir site söylimm üye ol ama şifreyi banada söyle
:D :D :D :D :D :D
asphodel
01-29-2003, 7:54 PM
hehehe womanworship.co.uk ye üye ol russian-mistress.oma üye ol bak ne güzeller hehehehhe HUHAHAU Ayrıca tekrar yazıyorum icq:78032914 !!
peritus
01-30-2003, 11:55 AM
Dalya!!!!
beyler,
bütün siteler aynı. Hepsinin bedava resimleri içindekilerden daha güzel.
Az ama öz kaliteli resim ve clipleri olan bir tek inthefeetofthenight var. Orasıda para ile üye olmaya değmez...
Svg
PS: Kızmayın haa. Sadece kendi fikrimi söyledim.
jonturk
01-30-2003, 4:03 PM
toesucker abi ewlenene kadar bu sitelere girip bakacamıza baktık baktık.... yoksa bi daa hayatta giremeyiz böle sitelere... ehuehheu düşünsene ilerde kredi kartı ekstreleri hatunun eline geçiyor... cyberage,ccbill fln hepsi 20$,25euro fln...uheheheh
işte o zaman gerçekten okkalı bi trample sahnesi yaşatır sana...:D
bu yaşlarda malum merak ta war bizde uehueuhe dayanamıo insan :D
asphodel
01-30-2003, 6:31 PM
huuhuhuhahuhuahuuh hakkaten ha!! ayakmı al sana ayak!! hatun celal yapıyo bi çorabı 1 ay giyiyo sora balıyo burnuna öle 1 gün boyunca oturtuyo seni pazar günü hehehe :D
Okay, if this is the way you guys want to play it...fine....
Kiss it goodbye...
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.