View Full Version : Face Busting ClipzZz!! V1.0 With High Heels!!
asphodel
01-24-2003, 5:16 PM
Not: Clipleri çektiim adresi unuttum :( ama aragornsfeetlinkste var
evet en sonunda Hjspliti elime geçirdim ve size güzel güzel Clipler Upload Edicem.... Bu postta hjsplit var dier posttan itibren göreceiniz 3 postta 3 clibi teker teker upload ettim... önce hjsplitle birleştirin sonra.. unzipleyin ve tadına varın... Saygılar
http://www.geocities.com/samsite1983/signature.jpg
asphodel
01-24-2003, 5:34 PM
:cool: Face Busting Clip 1.... Burnu kapalı topuklu ayakkabı giyen bayanın kölesinin suratını nasıl tekmelediğine bakın... 1. clip bu..
asphodel
01-24-2003, 5:59 PM
devam ediyor... 2. clip bu...
asphodel
01-24-2003, 6:18 PM
son clip....:( ama yarın yenilerini upload edicem...
berkem
01-25-2003, 1:27 PM
sevgili asphodel,
kendi adıma konuşuyorum sadece,
yawww dostum bunlar zaten beleş bir sitede yayınlanan clipler orda onlarcası var bunların o kadar uğraşacağına direk sitenin ismini yaz millet gitsin oradan indirsin :p
asıl elinde paralı sitelerden indirilmiş clipler varsa onları yolla :D
tabiki bu sadece benim görüşüm doğrudur demiyorum.
peritus
01-25-2003, 2:52 PM
ben de kısmen katılıyorum. Şöyle ki, indirilmesi kolay olanlar tabi ki sadece linklerle verilebilir. Fakat Yahoo gibi ya da paralı veya register olunması gereken sitelerin clip ve resimlerini burada post etmek herkes için daha cazip ve kullanışlı olur.
Demek istediğim şu ki, Yahoo da bir groupta bulunan clip herkesin indiremeyeceği ve iyi bağlantı isteyen boyutta ise (1MB'ın üstü) o zaman buraya post edilmesi iyi olur.
Bir de kerdeşimiz güzel güzel download hızlarından bahsediyor ve ağzımızın suları akarak 400 adet film filan varmış. O zaman bunları bir CD'ye çekiver, ben CD-Writerımda çoğaltır, CD maliyetine isteyen arkadaşlara dağıtırız. Böylece herkes faydalanır.
Ne dersiniz?
Svg
asphodel
01-25-2003, 5:54 PM
taam taam uyarılarınızı tikkate alıyoruzz o zaman... hehehehe ya filmler var çekmesi sorun deil bende çekerim hatta cd zaten 300 binlira kabı da cd case içine atıcam hepsini güzel güzel..hatta kandırma cd daha ucuz dersen cd nin markası DMS silver altı gümüş.. 500 bin liraya ben hepsini sana çekiyim... öğrenci adamız bi şekilde artık cd-rw nin parasını çıkarmam lazım heheh ben sana çekip hepsini yollarım 1 dakkada yazıyo nasılsa cd-rw onun dışında madem paralı clipler istiyosunuz size soruyorum cevap verin burda ona göre davraniyim bootslaves com un clipleri sizde varmı bana burda mesaj atın yok die eğer varsa bende uraşıp yollamiyim..... sonra başka ne kaldıı eeeeee hah DivX listemi 2. döneme hazırlicam... dönem bitti finaller var kusura bakmayın lütfen... :cry: ayrıca indirmemi istediniz büyük boyutlu dosya varsa seve seve indiririm adresi verin nede olsa yurt elektrik net beleşş... cd ye çekip yollarım falan filan... bana bi tek cd parası vermeniz yeterli bu konuda.... Aslında siz Bana Ulaşsanıza MSN:samsite31@hotmail.com ICQ:78032914 bana ulaşın seve seve her türlü konuda halledelim işimizi... sonuç olarak aynı düşünceye sahip tanıdıım insan 1-2 tane
peritus
01-26-2003, 2:59 AM
Kardeş sen hangi ildesin?
Yani yakınlarda isen para vermek ve cd almak kolaylaşır.
Sonra güzel filmler varsa bunları ucuz CDler yerine en kalitelisine çektirmeyi tercih ederim. Tabi eğer bu işi sen yapacaksan muhakkak ki zahmetinin ve gayretinin karşılığını alacaksın.
CD-RWnni parası çıkarmı bilmem ama en azından beğendiğim filmler varsa onların karşılığını veririm...
Svg
asphodel
01-26-2003, 3:52 AM
toesucker abi varya bana bi icq yada msn den ulaşsan süper açıklık gelcek konuya eheheh neyse bak cd ler gayet kaliteli 500 750 o civara satılıyo ama 100 lük alıyoruz biz o zaman 300 bin felan oluyo neyse ben dediğim gibi divx listemi yollarım sana... il olarka istanbul.. okuyorum aslen zonguldaktayım... eğer ki istersen yüzyüze görüşelim felan oda olur... ayrıca zahmet gayret hiç problem diil... senin için yaparız... cd rw nin parsını çıkarmak dedimde şöyle bişi 80 dolara aldıım bi cd rw nin parsını 1 senede çıkarmaya çalışıyorum ki garanti bittin de upgrade paramdan yemiyim.. :D saygılar... sevgiler...
peritus
01-26-2003, 10:42 AM
Kardeş,
ICQ bize ters. Zira chat yapacak kadar zamanım olmuyor. Dolayısı ile bilgisayarıma kurmuyorum. Bir de servervari programları pek sevmiyorum.
Şimdi şöyle yapalım, benim adresim toesucker_tr@hotmail.com
Sen buraya bir mail atıver. Ben sana cep telefonumu vereyim. Sen de bana sana ulaşabileceğim bir no gönderiver.
Böylece işi hızlandıralım. Ayrıca ben yarından sonra İstanbul'a geleceğim ve ev bulup yerleşmem lazım vs...
Cepten daha hızlı yaparız...
Svg
PS: Arkadaşlar, dün gece saat 01.00'den sonra TRT2'yi seyredeniniz oldu mu? Ben 30 yaşındayım ve bugüne kadar böylesine mükemmel trampling sahneleri görmedim. Modern dans programı vardı. her cumartesi çıkar ve ben hep seyrederim. Bugüne kadar birkaç ufak tefek basma hadisesinden başka birşey olmamıştı. Dün oryantal bir gösteride bir kızı etkilemeye çalışan üç erkek vardı. Adamların biri zenci. Kız her erkeği farklı zamanda ve farklı şekilde çiğnedi. Birinin karnını çiğnedi. kamera bu olayın içine girdi. Diğerinin sırtını çiğnedi ama en mükemmeli zenci ile olanı idi. Zenci yüz üstü yattı. Kız adamın sırtına önce bir ayağını bastı. Birkaç el-kol figüründen sonra üzerine çıktı. Hemen iner diye düşünüyordum ama inmedi. O anda müzik değişti ve kız herifin üzerinde dans etmeye başladı...
Mükemmeldi. Hala bir TV kartım olmadığı için küfür ettim kendime....
İlk işim TV kartı olmak olacak arkadaşlar. Bir de video lazım. Kaydedicili. Bildiğiniz kelepir ama çalışan birşey var mı?
Svg
berkem
01-26-2003, 2:02 PM
yaww dostlar,
bende yüzlerce clip var, 1 gb yakın cdwriterim da var, son olarak divx film çoğaltımı için 300 adet te cd aldım, ben size ortaya bir karışık yapıp çoğaltabilirim cliplerin çoğunu,
lesfemmesfatales
anaconda
trample
smother
cruella
owk
dominaru
cucciolo
vs..... bir çok siteden cliplerde var daha
ben cd parası da istemiyorum, sadece içeriğini göremediğim ancak çok merak ettiğim 2 site var.
açıkca söylüyorum sadece o siteliren şifrelerini istiyorum :D
peritus
01-26-2003, 5:05 PM
Yahoo'da feetloves grubu var. orada murat devrim diye bir kardeşimiz var. ona yaz sitelerin tam adresini... hemen gönderiyor bir şifre...
yalnız tam adres istiyor.
örneğin,
http://bızzt.com/members.html gibi...
svg
asphodel
01-26-2003, 10:45 PM
ya ben sadece 2 siteninkini arıyorum russianmistress ve womanworship çıldırdım bi milyar şifre buldum hiç biri çalışmıyo.... bu arada toesucker abi attım mail sana :)
peritus
01-27-2003, 11:09 AM
eyvallah...
Dikkat edin bu mesajım çok önemli...
Niye mi?
Son mesaja bakın!!!
berkem
01-27-2003, 12:03 PM
Sevgili toesucker,
bu murat devrim her sitenin şifresini yollayabiliyor mu ?
birde yahoo groups da feetloves diye search edince bulamadım nedersin ?
asphodel sana womanworship verebilirim elime geçince ıcq dan yollarım ama russianmistress sadece 1 kere girebildim o da tek gecelik bir şifre idi yani işin zor :p
peritus
01-27-2003, 12:30 PM
http://groups.yahoo.com/group/feetloves/
bu adresten gidebilirsin...
Özelden mail atınca beklemek gerekiyor. ICQ'dan daha hızlı ulaşılıyormuş.
Svg
berkem
01-27-2003, 12:49 PM
dostum teşekkür ederim,
bu arada sen ıcq bize ters demişsin ancak, bence bir ıcq numarası al derim, özellikle şifre paylaşımı konusunda ve anında haberleşme konusunda epey faydalı, üstelik son derece hızlı file transferde yapılabiliyor.
peritus
01-27-2003, 1:07 PM
ICQ bize ters ama numaram da var.
Hatta 101000'li bir numarada vardır. Fakat hackerlık mesleğinin yüz karası Bursalı bir zurna onu benden adice bir oyunla aldı.
o günden sonra küstüm ICQ'ya.
Sanki bütün 100binli numaralar Türklerde imiş gibi adam bizim noya musallat oldu. Hayır normal programcılık kurallarında alsa ne ise. herif aylarca dostluk kurdu benle... Sonra da çaldı.
Neyse, İstanbul'a gelince ICQ kurarım ve faal olurum. Yarın sabahtan itibaren evi taşıyana kadar offline olacağım.
Sonra bakiciz...
svg
asphodel
01-27-2003, 3:48 PM
aaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhh russian mistresssssssss... ben rusyaya gidiceeeeeeeemmmmm russian mistress böle :cry: :cry: :cry: hele women worship varya aaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhh ölüyorum huaaaaaaaaaa tabi tecrübe olmayınca insan azıyo auhauhuha yakında zaten olay çıkarcam okulda uauha:D
peritus
01-27-2003, 4:14 PM
Sen bu satırları oku sonra kudurmaya devam et.
Hani Televolelerde mankenleri görüyorsun ya. Hah işte bizim manken diye hepimizin iç geçirdiği ve ancak çok yükseklerde olanların hayal ettiği o barbiler, Rusya'da herhangi bir myerde karşına çıkabiliyorlar. 300Milyon ülkenin yarısı kadın olsa (ki daha fazla aslında-sanırım 3/5 oranında) en azından onların yarısı afet.
(Bize göre tabi)
Ayrıca ayak muhabbeti konusunda Rusya'da yaşadıklarımı dünyanın hiçbir yerinde bulamayacağıma eminim.
Arkadaşlarla zaman zaman konuşuruz da bir gün şöyle demiştim ve beni tanıyanlar güldüler, tanımayanlar anlam veremediler.
Aynen şöyle dedim.
"Bir gün bu ülkeyi terk edip bir yere yerleşmek zorunda kalırsam Rusya'yı seçerdim".
Ahh ahh efkar bastı şimdi...:beer: :beer:
Svg
asphodel
01-27-2003, 7:40 PM
hehehe abi bizimle bir iki anının paylaşırsın dime... mesela rusyada geçirdiin tecrübelre fealn he?? :rolleyes:
peritus
01-28-2003, 2:57 AM
tabi ki, daha önceleri çok yazardım. chattirirken.
yeni evime yerleşeyim, adam gibi bir bağlantı bulayım. neler yapıcam daha...
Svg
asphodel
01-28-2003, 2:53 PM
hiç bişi yazmıyorum sadece şuna bak fikrim bu --->:worship:
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.