PDA

View Full Version : izlenecek film..

berkem
01-22-2003, 1:45 PM
ballistic... lucy liu ile bu film size büyük zevk verecek eminim,

divx olayına girdimde, divx meraklısı varmı buralarda arkadaşlar,

asphodel
01-22-2003, 2:52 PM
bende 250 ye yakın film var ehehehehe yurtta balantı taşaklı olunca 1.5 mb download 5 mb upload felan eheheh..... arkadaşımdakilerle beraber 400 e yakın film hala iniyo ve Japon anime olayını bilen varsa bi doluda anime var

supy76
01-24-2003, 4:09 PM
walla ,felaket tellalı gibi oldum ama cidden iyi niyetliyim. maalesef balistic benim aynı beklentiyle gittiğim ama hüsrana uğradığım bi film. insan charlie's angels dan sonra, o tatta ayak sahneleri bekliyor, ama boşuna... bu arada berkem mailim supy76@hotmail.com. bana bir mail at(mail adresini biliim), sana sormak istediğimbir konu var.

berkem
01-25-2003, 1:32 PM
sevgili supy

berke_sancar@yahoo.com

mail adresim,

bu arada ballistic teki tek bir sahne süperdi bence, filmin başlarındaki dövüş anındaki bir küçük sahne....

peritus
01-25-2003, 2:12 PM
O filmi bende heyecanla almıştım. Ama müthiş hayal kırıklığına uğradım.

Yani insan bir sahne olsun koymaz mı?

Neyse, içelim açılalım....

Svg

berkem
01-25-2003, 3:00 PM
muhahaha

sendemi şu an içmektesin tosucker, eğer öyleyse yanlız değilsin bende içmekteyim:D malum hafta sonu :D
eğer içiyor isen afiyet olsun :p :p :p

berkem
01-25-2003, 3:05 PM
muhahaha

sendemi şu an içmektesin tosucker, eğer öyleyse yanlız değilsin bende içmekteyim :D malum hafta sonu :D
eğer içiyor isen afiyet olsun :p :p :p

supy76
01-26-2003, 11:59 AM
beyler, daredevil de electra yı oynayan hatunun ayağını Ben Afflek in boğazına doğru tuttuğu bi sahne var. trailerde gözüküyor. bu ilginç olabilir ..
birde quentin tarantino nun yeni filmi killbill i bekleyin. traileri çok iyi. uma thurman ve luci lu oynuyor ve dövüş filmi.. paso hatunlar dövüşüyolar. mutlaka komşuda pişer bizede düşer. tarantino nun ayaklara karşı bi ilgisi var çünkü..
trailer lar www.apple.com/trailers da bi bakın..

berkem
01-26-2003, 1:49 PM
dostum ben tarantino nun hiç bir filmini kaçırmam, onun sitelerine girer çıkarım yeni filmi varmı diye bahsettiğin filmi bende büyük bir merakla bekliyorum, ancak o filmde sadece thurman oynuyor yanılıyor olabilirim, filmde nisanda vizyona girecek :D
bu arada beyazperde.com da filmden bahsediyor okuyun yorumları derim.
birde bu ayın fhm dergisini alın ve fhm kızları bölümünü okuyun mest olacaksınız benden söylemesi :D :D :D