PDA

View Full Version : Bunlar gerçek.....

berkem
01-20-2003, 12:29 PM
Herkese selam,
evlenmeden önce fetish kişiliğini saklamaya çalışan zampara bir adam olduğumu söyleyebilirim, maddi durumum fena olmadığı için küçük de bir bekar evim vardı, şu an aklıma geldi ve yazmak istedim, benim fetish kişiliğimi bilen 7 adet kız arkadaşım oldu, birazdan anlatacağım ve fırsat buldukça sizlerle paylaşacağım bir kaç olay size inandırıcı gelmeyebilir, ancak inanın ki yazdıklarımın ve yazacaklarımın tamamını yaşadım. Bunların içinde son derece masum ama hafızamda yer eden olaylarda var en sıkı kölenin bile yaşayamayacağı kadar hard olanlarda var. İnanın bana bir ara kitap bile yazmayı düşündüm sebebi ise yakışıklı ve zengin olmayan bir adamın (benim) bir çok kişinin peşinde koştuğu bayanlarla nasıl birlikte olduğunu algıladığım şekilde insanlara anlatmaktı. (aklınızdan geçenleri okuyabiliyorum inanın bir çoğunuz beni ciddiye almıyor hatta içinizden bana gülenler var)
Bunu yapamayacağıma yani kitap yazamayacağıma göre buraya zaman zaman yazmak istiyorum, siz inansanızda inanmasanızda :)
bekar evimde geçen bir sohbet (fetish kişiliğim asla belli olmamalı idi çünkü kız hayal dünyası tehlikeli ölçüde gelişmiş, hafif çatlak bir hatundu ve anlatıyordu ilişkilerini üstelik isim vererek)

- bırak şimdi bu iddiayı sen sen istedin ben kazandım, vücudunun bir bölgesini göstermeni istiyorum.
- tamam çoraplarımı çıkarayım ayaklarımı gör :))))) (uzun bir kahkaha)
- ben senin ayaklarını ne yapayım saçmaladın yine, (aslında büyük yemin ederim çok merak edipte göremediğim nadir ayaklardan birisi bu hatununkilerdi) bak güzelim bana yalan söyleyen sensin iyi derecede aikodo bildiğini söyleyip beni deviremeyen, niye yalan söyleme ihtiyacı duydun ve niye verdiğin sözleri tutamayacak kadar zayıfsın anlamadım birde eğitimcisi olacaksın,
- ben aikodo biliyorum beni yatırabilirsen sevişme şansın var benimle ki bunu çok istediğini biliyorum haydiiii.....

sonrası ise hafif boğuşma bir iki tane kazayla yüze gelen beyaz çoraplı ayak darbesi, zaman zaman zorla zaman çok isterik öpüşme, göğüslere ve göbek çukuruna konulan öpücükler ha birde altında kot olduğu halde yaklaşık 15 sn iki bacağı arasında kıstırıllıp şıkıştırılan boynum, sonuç ise tam bir fiyasko böyle geçen 2-2,5 saat sonrasında elimde kalan benimki :2guns:

en kötü maceram buydu arkadaşlar başarısızlık olarak tabiki....
ben buraya fırsat buldukça yazacağım ama gerçekten yaşadıklarımı varsa lütfen sizlerde yazın, ama ne olur hayal dünyanızda yaşadıklarınızı değil gerçekten yaşadıklarınızı......

asphodel
01-21-2003, 1:13 AM
ben 0 tecrübeli bi sıçanım!!! evet fetişist oldumu bilen 5-6 kız arkadaşım var amaq HAH!!! sadece bi kız arkadaşıma şunu dedim!! 4 sene evvel 16 yaşındayken yazlıın kumsalında spor ayakkabılarını ve çoraplarını çıkardı ayakları çok şirindi!! dedim ki vay be mükkemmel güzellikte ayakların var felan dedim direk ayakkabıları giydi!! ve delimisn ya alla alla dedi been miyon beni galiba dedi..ne alaka dedim ayakların güzel dedim başka bişi demedim dedim bende.. o da sonra laflar maflar ayrıldık!! sadece Ayakların güzelmiş dedi ben ilk defa o gün fetişist lafını onun azından duydum!! ve sadece kendimi böyle ayaklardan hoşlanır bilirdim meğer benimle aynı akıla sahip bissürü insan varmış!! nete felan girdim araştırdım bu seviyeye kadar geldim o günden beri de hiç bir kız arkadaşıma fetişist ilikşki için soru sormadım aramızın bozulmasında korktum!! sonuç olarak söyleyebilirimki HELP ME!! I AM SICIYORING!!!

Net_Rider
01-21-2003, 2:51 AM
asphodel....
anladıım kadarı ile unv.de okuyorsun vede istanbuldasın...
ben sana saadece sunu diyecegim...
ben unv.yi uludagda bitirdim.. suan unv.den hicbir kız arkadasımla gorusmuyorum... (bitireli 6-7 sene oldu) YANARIM YANARIMDA UNV.TEDEYKEN ACILMADIIMA YANARIM!!!
o zamanlar ne internet vardı nede bu konularda su an senin sahip olduun kadar bilgim vardı!!
Son senemde, cıktıım bir kızın arkadası bana sırnasıyordu... cıkmaya niyetim yoktu, zaaten bursaya haftada bir gelip bi arkadasın evinde kalıyordum, bi gun hatun yere sigara atıp ayagıyla sondurdu... bende sanki gayet normal bisimis gibi "o sigaranın yerinde olmak isterdim" dedim... cevap "inan kemiklerinden biri kırılırdı" oldu... karsılıgım ise gayet basit oldu.. "denemesi bedava!!!" :)
is iddiaya bindi zamanı tespit ettik "dersten sonra" mekanı ben ayarlıyacaktıım... dersten soona dooru eve goturdum... ve tabii iddiayı kazandım :) iddia sonunda ne istediimi sorudu "sadece devam et" dedim... ayak fetisizmi ile ilgili hicbirsey sormadı... belkide ilgilendii baska bir seydi... evden cıktıktan sonra "burada olanlar bir daha tekrarlanmayacak, sakın bir daha agzına dahi alma, bunları unut!" dedi... e napabilirdim, bende seve seve unuttum... takip eden yıllarda is hayatında iken tecrubelere baskalarıda eklendi. Netice alamadıım denemelerimde oldu, ama isin sırrı "KENDINE GUVEN VE SAKIN DENEMEKTEN SORMAKTAN CEKINME!!!" sonra insan keske demekten kendini alamıyor. Ah tekrar unv. yıllarına geri donebilsem!!
slmlar

berkem
01-24-2003, 2:42 PM
Ben kızların %90 ınında güvensizlik gördüm, herbiri cinsellik hatta fantezilerini yaşamak istiyor ancak karşısındaki erkeğe güvenmiyor bunu yıllar önce keşfettim, bir iki normal sır veriyorsun, ona güvendiğini hissettiriyorsun, onu gerçekten dinliyorsun paylaşıyorsun, en kötü anında dahi gülümsemesini sağlıyorsun, ondan bir iki sır alıyorsun ama saklıyorsun, cinsellik konuşurken fantezilerden bahsediyorsun, kimseye açamadığım bir fantezim var diyorsun, bahsediyorsun. Hiç bir kadına bir erkeği çiğnemek hatta ondan üstün olduğu duygusun yaşamak garip gelmiyor (çok nadir olanlar hariç)

bir mail arkadaşım vardı, maillerde karşılıklı bir elektrik yakaladık, birbirimize anlattık, bir kaç gün sonra konu cinselliğe geldi, önce masum fantezilerle başladı, dedim ki,
- çok güzel ve sert bir bayan yöneticinin altında çalışmayı çok isterdim.
- ciddimisin bende yönetici olmayı çok isterdim (kendisi tüm türkiyenin yakından tanıdığı bir şirketin genel müdür asistanı)
- yaa benim garip bir fantezim var, aramızda kalacağına emin olduğum için sana anlatma ihtiyacı hissettim, bunu ilk duyan kişi sen olacaksın, saklayacağına eminim.
- tabiki bana güvenebileceğini biliyorsun, neymiş çok merak ettim.
- aslında anlatmak istiyorum ama dilim varmıyor, çekiniyorum.
- lütfen anlatırmısın, merak ettim neymiş şu fantezin :)
- ama bak anlattıktan sonra bana olan bakış açın değişmeyecek çünkü gerçekten sana garip gelecek ...
- anlattttttttttt
- ben işim gereği hep emirler verdim, sert oldum böyle olmak zorundaydım, ben emir almak hakaret edilmek özür dilemek kısacası hükmedilmek istiyorum, sakın gülme bak :)
- yooo niye güleyim ki, bu senin fantezi dünyan bendekileri bir bilsen benimle konuşmazsın bile sanırım.
- anlatmak istermisin, bende merak ettim valla,
- snuff ilgimi çekiyor özellikle hemcinslerimin erkeklere karşı olan baskıları, işkenceleri hatta onları öldürmeleri ile ilgili sahneler beni mest ediyor, hala konuşuyoruz değil mi :)))
- (ben dumur bir vaziyetteyim) eee tabiki niye konuşmayalım ki, sonuçta buda senin fantezin :)
- ama beni bir görsen çevresinde çok sevilen sempatik, sıcakkanlı ber kızım ben :)))
.........................

sonrası ise yaklaşık 2,5 ay yazışma, fantezi, resim, clip paylaşımı,(hep ben yolladım tabiki) buluşma, ve deli dolu geçen 2 gün, ve inanın bana 4*4 lük bir kadın, reklam filmlerinde rol almış, dergilere çıkmış bir hatun, ve ben onun ayakları altında 2 tam gün kaldım.
özellikle bu olayım hakkında sayfalarca yazabilirm ancak vakit bu kadara müsade ediyor.

sevgilerimle,