View Full Version : İzlenecek Film
mgfoot31
01-12-2003, 4:40 AM
Tanıtımını az önce izlediğim ve Zeki Alasya ile Metin Akpınar'ın oynadığı Rus Gelin adlı filim mutlaka izlenmeli. Çünkü filmin bir bölümünde galiba Metin Akpınar diğer başrol oyuncusunun (adını hatırlamıyorum) ayağından öpüyor. Bence film çok güzel:D
peritus
01-12-2003, 9:22 AM
Ben de bugün öğlen gördüm. Sanırım TRT kanallarından birinde sinema ile ilgili bir programdı. harika bir fragmandı.
Zaten Zeki-Metin'nin yaptığı bu film süper ama bir de bu sahnenin olması daha da güzel...
Svg
berkem
01-12-2003, 1:49 PM
Fragmanı bende seyrettim, bizimle ilgili bir kaç sahne olduğunu tahmin ediyorum, ancak benim görebildiğim kadarı ile, bileklerinden öpüyordu bilmiyorum seyredicez görücez, bu arada charlies angels yeni bölümü geliyor büyük bir merakla bekliyorum vallaha ::confused:
peritus
01-12-2003, 3:18 PM
Ayrıca yeni vizyona girecek,
Kill Bill - Uma Thurman
X-Men2'de yakın takibe alınmalı...
regards
PS: PixelView TV kartı için düşüncesi olan var mı?
velmate
01-13-2003, 7:23 AM
fena bir kart değil ama avermedia her zaman daha iyi. birde ne amaçla aldığın önemli. video capture filan yapacaksanız bence bir tv kartına bosuna para vermeyin derim. video montaj için bir sürü daha kaliteli ve sırf bu iş için kartlar var... google.com da video montaj diye aratın gelir...
pixelview avi formatında kaydediyor ve eğer FAT32 formatına sahip bir diskin varsa 4,5GB tan (yani görüntü kalitesine göre 18 ila 45dk) daha büyük dosya kaydedemiyorsunuz...
ama ucuz bir kart ve eğer bu kartı alacaksan. microsoft.com dan video media encoder 9 u download et ve kur. wmv formatınd capture yapabiliyor ve avi veya mpg den wmv formatına dönüştürebiliyor. 328x248 çözünürlük cd kalitesinde ses vhs video kalitesinde 42 dakikalık görüntü (istenirse dvd kalitesinde de capture yapabiliyor gerçi..) sadece 125mb yer tutuyor...
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.