PDA

View Full Version : Gulsen Bubikoglu - Made in Turkey / Made by MGfoot

peritus
01-04-2003, 3:27 PM
Arkadaşlar,

Mgfoot zevkdaşımızın güzel bir çalışması var ekte.
Mg şu anda post etmede bir problem yaşıyor. Bu nedenle ben ekledim. Sizler artık teşekkürlerinizi ve/veya eleştirilerinizi kendisine yaparsınız.

Şimdi bakalım clibi nasıl seyredeceksiniz. Lütfen sıra ile yapın ve aklınız karışmasın.

1. Öncelikle ilişikteki 3 adet dosyayı bir foldera indirin.
2. ZIPli dosyaların içindeki parçaları buraya açın. (Unzip)
3. HjSplit.exe progamını çalıştırın. Bu programcık herhangi bir dosyayı istenilen boyutta parçalayıp tekrar birleştirmeye yarar. Kolay ve çok kullanışlıdır. Arşivinizde mutlaka bulunmalı.
4. HjSplit Join düğmesini tıklayıp, gelen pencerede input file kısmına 001 numaralı dosyayı işaretleyin. Output otomatik olarak gelir.
5. Start tıklandığında dosya birleşecek ve MPG uzantılı clip dosyası olacak.
6. Zevkle seyredip, Mgfoot'a teşekkür maili yazmaya başlayın.

Svg

Svg

caravaggio20
01-05-2003, 3:19 AM
Please, i can't see your zip files.
Say me an istruction.
Thanks

peritus
01-05-2003, 11:15 AM
very easy my friend,

You should to download all files in any folder and unzip all.
Run HjSplit.exe and use Join section. Choose 001 extension file and HjSplit will bind two files. Dbl Click on MPG file and watch.

If you do not to see attachment or any picture in this forum you should login first.

Regards

floory
01-05-2003, 11:21 AM
Dostum gerçekten sağol.Mükemmel hazırlamışsın.Gerçi biraz uğraştım ama olsun.Çalışmalarının devamını dilerim

mgfoot31
01-05-2003, 1:27 PM
Ben captureslemeye devam edecem ama bizde çok ender görülüyor bu tip olaylar. Ama yine çıkarsa tabiki captureslerim. Ama dediğim upload larda problem oluyor. Olsun farkezmez
Mg-Toe ortaklığıyla bu problemde gideriliyor. Yeterki şurası biraz aktif olsun hareketlensin. Bakın o zaman neler neler gelecek. Ya hayır anlamıyorum. Ekranın arkasındasın kimse seni göremez zaten kimsenin işi gücü yok seni mi arayacak be odunlar. Biraz aktif olun ya. Bak yazdıkça insan sinirleniyor. Ben en iyisi yazıyı burda bitiriyim... :machine:

peritus
01-06-2003, 12:14 PM
Sinirlenme hocam, sakin...
Kimse için birşey yapmıyoruz. Kimseden de bir halt beklemiyoruz.

Farz etki biz belediye otobüsüyüz. Yolcu olsa da yolumuza devam ederiz olmasa da. Ok?

Bu arada Karaoğlan klibi çok başında kalmış. Ters olması sorun değil, onu herhangi bir editörle düzeltebiliriz ama biraz başından alsaydın keşke.... Neyse, sorun diil.

Sende VHS video var mı? Varsa bir Türk filmi göndereceğim sana. Bİki adet ayakla okşama sahnesi var. Benim çok hoşuma gidiyor.

Svg

mgfoot31
01-11-2003, 5:37 AM
Klibi aslında baya bi baştan almıştım ama fazla yer kaplamasın ve dosya boyutu büyük olmasın diye oraları kestim.
Bu arada malesef video yok bende...