peritus
01-04-2003, 3:27 PM
Arkadaşlar,
Mgfoot zevkdaşımızın güzel bir çalışması var ekte.
Mg şu anda post etmede bir problem yaşıyor. Bu nedenle ben ekledim. Sizler artık teşekkürlerinizi ve/veya eleştirilerinizi kendisine yaparsınız.
Şimdi bakalım clibi nasıl seyredeceksiniz. Lütfen sıra ile yapın ve aklınız karışmasın.
1. Öncelikle ilişikteki 3 adet dosyayı bir foldera indirin.
2. ZIPli dosyaların içindeki parçaları buraya açın. (Unzip)
3. HjSplit.exe progamını çalıştırın. Bu programcık herhangi bir dosyayı istenilen boyutta parçalayıp tekrar birleştirmeye yarar. Kolay ve çok kullanışlıdır. Arşivinizde mutlaka bulunmalı.
4. HjSplit Join düğmesini tıklayıp, gelen pencerede input file kısmına 001 numaralı dosyayı işaretleyin. Output otomatik olarak gelir.
5. Start tıklandığında dosya birleşecek ve MPG uzantılı clip dosyası olacak.
6. Zevkle seyredip, Mgfoot'a teşekkür maili yazmaya başlayın.
Svg
Svg
Mgfoot zevkdaşımızın güzel bir çalışması var ekte.
Mg şu anda post etmede bir problem yaşıyor. Bu nedenle ben ekledim. Sizler artık teşekkürlerinizi ve/veya eleştirilerinizi kendisine yaparsınız.
Şimdi bakalım clibi nasıl seyredeceksiniz. Lütfen sıra ile yapın ve aklınız karışmasın.
1. Öncelikle ilişikteki 3 adet dosyayı bir foldera indirin.
2. ZIPli dosyaların içindeki parçaları buraya açın. (Unzip)
3. HjSplit.exe progamını çalıştırın. Bu programcık herhangi bir dosyayı istenilen boyutta parçalayıp tekrar birleştirmeye yarar. Kolay ve çok kullanışlıdır. Arşivinizde mutlaka bulunmalı.
4. HjSplit Join düğmesini tıklayıp, gelen pencerede input file kısmına 001 numaralı dosyayı işaretleyin. Output otomatik olarak gelir.
5. Start tıklandığında dosya birleşecek ve MPG uzantılı clip dosyası olacak.
6. Zevkle seyredip, Mgfoot'a teşekkür maili yazmaya başlayın.
Svg
Svg