View Full Version : Yeni bi Forum! İstiyeni bekleriz!
Coolpowers
01-04-2003, 5:14 AM
Arkadaşlar ben bi forum yaptım! Bu forumd nerdeyse çoğu footfetish kategorileri koymaya çalıştım! ;) önerilerinizi beklerim!
Herkeze açık bi forum ama üye olmak zorunlu (bedava) sırf beleşçilerin kim olduunu örenmek için we onları da katkı yapmaya zorlamak için! Şu an daha çok yen olduğu için hiç msg yoq! katkılarınızı bekliorz!
ii günler!
http://turkfetish.proboards12.com
peritus
01-04-2003, 1:03 PM
Sana da hayırlı olsun diyelim. Şimdi eleştri gibi olacak ama olan forum ve gruplarda paylaşım zaten sıfır. Tek katkı Türk Telekoma telefon parası. Başka birşey yok.
Bu durumda ortada bir dolu işlevsiz forum ve grup oluyor. Maalesef hiçbiri işe yaramıyor.
Şimdi sen diyorsun ki, hiç mesaj yok, katılımda bulunun, beleşçileri görelim. İyi de sen buraya herhangi bir katkıda bulundun mu? Yok... Öncelikle bulunduğumuz ortamları zenginleştirmeli. Yer ya da kurallar dar gelir, bayarsa o zaman yeni arayışlara girilir zaten.
Bizde grup kurduk. Benim accountmu hackleyen bir eşşek grubu sildi. İyi halt etti. Gittik yenisini kurduk. Eski arkadaşları çağırdık. Ama öyle de ölü idi gruplar böyle de.
Kısacası yeni forum, grup, community kurmak heves kırmaktan öteye geçmez. Paylaşan her yerde paylaşır. Üstelik bu grupta yabancıların olması kaynak açısından çok faydalı oluyor. Öteki halde ortam kısır kalıyor ve Fener-Cimbom muhabbetleri ile konudan uzaklaşılıyor.
Neyse, yine de hayırlı olsun, umarım ümit ettiğin gibi olur.
Svg
Coolpowers
01-04-2003, 1:51 PM
Ya ben bu forumda, forum şeklinde bi tane yer arandığını duydum we bu yüzden kendi çabalarımla bi forum kurdum! neyse ben daha oraya bişi yoıllamadım çünkü şu an sadece 5 üye war o da bugün oldun yani düne kadar sadece 2 tane üye wardı. Bi de bişi yollayamamamın sebebi de ben 18 yaşıondayım we arşiwimde daha çok az hikaye resim ...vs war ama yarın ztn o arşivimdeki hikayeleri yollamak istiorm! yani bende elimden geldiğince katkıda bulunmaya çalışıcam! yani sadece kendime göre bi kqtkıda bulunmak için yapmıştım bu forumu yani bu açıdan düşünülüceğini pek düşünmemiştim. Neyse hep iyi eleştiriler olmak zorunda diil! Önemli olan yanlışları gösterendir! Yine de zmn ayırıp baktığınız için teşekkür ederim!
mgfoot31
01-04-2003, 2:34 PM
Hazırlanış olarak gerçekten çok güzel ve hatta harika denilebilir. Ama Toe'nin dediği doğru. Ama inşallah biz haksız çıkarız da orası çok canlı ve harika bi grup olur bu konuda emin ol ki ben elimden geleni yapacam. Beni tanıyanlar captureslerimi bilir. Ve sende forumda bu konuda bi yer açmışssın. Eğer oraya clip upload edilebiliyorsa çok güzel clipler upload edebilirim. Çünkü 2 gündür uğraşmama rağmen buraya upload edemiyorum. (Clipler elimde birikti valla :D ) Ha bide oraya ekleyebilirsen ünlü ayaklar bölümü eklemeyide unutma.
Coolpowers
01-05-2003, 3:40 AM
Mgfoot destek olduğun için saol. Bende olan resim,hikaye... vs 150-200 MB civarında we eminimki bende olan resimlerin %97 sizde wardır yani isterseniz ben bunları yollarım bnm için farketmez ama eer başka yerlerde o woman worship, footbabes...vs gibi paralı sitelerin yayınlanmamış fotoğraflarını bulursam onları yollayabilirim! ;) bi de benim elimde şu an foot-fantasies'den 8-10 tane clip war! ama şu anki bağlantım çok yawaş ama yakında kablonet almayı düşünüorm o zmn bu cliplerin hepsini yollicam! :) :) Bu arada Toe'yu bende haklı buluorm ama ben bu forumu açarken o açıdan düşünmemiştim! İkinci diceğimde ben bi de bu forumları doru düzgün yönetemeyebilirim sen yönetmek ister misin? sonuçta burda da senin yönettiğini gördüm yani sen bu işi biliosun! :) Bua arada ünlü ayakları bölümü de yaparım :) Tekrar hepinize eleştiriler için teşekkür ederim! iyi günler....
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.