PDA

View Full Version : Sona doğru....

weird{jr}
01-03-2003, 5:42 AM
Görüştüğüm arkadaşlar bilir... Yaklaşık 8 aydır bir başına kullandığım bilgisayarı tekrar aile bireyinden biriyle paylaşmak zorunda kaldığımda naçizane 600 MB lik trample arşivimi tek bir tuşla nasıl silmek zorunda kaldığımı... şimdi de bilgisayar tamamen elimden gidiyor... Oda paylaşımında bilgisayar ihalesini kazanamadım...

Bu sebeple bu sanal dünyaya hem zorunlu hem de kendi isteğimle bir süreliğine ara verme kararı aldım...

Yaklaşık bir yıllık bu cebelleşme süresi içerisinde paylaşımda gayretlerini esirgemeyen arkadaşlara binlerce kez teşekkür... isim vermiyorum çünkü onlar zaten kendilerini çok iyi biliyor :) Elbette bizim de hatamız olmuştur ama iyi niyetimden şüphe edilmemesini ümit ediyorum...

Dediğim gibi bu sadece geçici bir ayrılık ama belli bir süre uzak kalmak istiyorum... Bazı şeyleri nadasa bırakmakta fayda var desem yalan olmaz...

Günlük hayatta görüştüğüm kişilere bir notum yok elbet... her an görüşebiliriz nasılsa... notumu kahvemizi yudumlarken de iletebilirim yane..hehehe ;)

toe ve mgfoot... tel numaralarınızda bir değişiklik olursa haber verin de bir alert olduğunda hiç olmassa uzaktan da olsa katkımız olsun... görüşmek istediğinizde bana nasıl ulaşacağınızı biliyorsunuz nasılsa ;)

Bu arada son bir notum var...bu iş burada bitmedi... herşey yoluna girince yeniden doğuşumuzu hep beraber kutlayacağız elbette....

Şimdilik kendimize iyi bakalım...Bizi gidi sivri topuklar altında kalasıcalar bizi :D :D :D :D

weird{jr}

trample34
01-03-2003, 1:22 PM
Ne diyon hocam sen yaaaa .. hemen ihaleye usulsüzlük karışmıştır deyip yeni bir ihale başlatalım diyorum ben. şartnameye ekleyeceğimiz bir maddecik diğerlerinin canına okur zaten ... mesela sipsivri topuklu ayakkabı giyen bir hatunun altında en fazla ne kadar dayanabiliriz felan :p ;) :D

Yada ortaya bir fon açalım ... akabinde bir evde iki bilgisayar nasıl olurmuş onu görelim .. ;) :cool:

Haa bu arada ben bu satırları yazarken sen bunları görebilme şansı elde edebilecekmisin onu bilmiyorum ...

Neyse dostum .... ecelden kaçılmaz ama PC den kaçılır sankim ... Nasıl olsa gerçek yaşamdaki iletişim kanallarımızı biliyoruz ...

mgfoot31
01-04-2003, 4:10 AM
Tel numaran bende var zaten. Sende bi değişiklik olursa bize bildir. Bu ihaleyi kaybetmende bencede bi usulsüzlük vardır:) Neyse inşallah kendini bu sanal alemde pek özletmezsin...

peritus
01-04-2003, 12:54 PM
Hocam,

Ne diyelim, hayırlısı olsun. Gerçi biraz dramatize edilmiş durum. Yani ara sıra cafeden mafeden bir C dersin. Olmazsa başka birşeyler düşünürüz.

Telefonlar aynı. Benim yakında yeni bir numaram daha olacak. Onu bildiricem zaten.

Arşivin için dert etme. 600MB arşiv bizimkilerin yanında çerez kalır.
Sen bilgisayar temin ettiğinde bana 10 adet RW CD gönder, ben sana kralını yaparım...

Svg