PDA

View Full Version : Aktualizacja - Updates from Poland

Pages : [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17

peterek2001
12-09-2002, 1:06 PM
Wszystkie zdjęcia i klipy są tu niestety tylko przez miesiąc, więc wiele już straciłeś nasz nowy Gościu.
Idź więc najlepiej do ostatniej strony
GO TO THE LAST PAGE

:cry: :( :cry: :( :cry:

Tak się to zaczęło na początku grudnia... (2002)

Acha, jeszcze coś. W postach trzy miesiące wstecz od ostatnich wpisów pojawiają się fotki których nikt z nas nie zamieszczał i są one błędne do tekstów. To chyba kwestia techniczna forum.
.................................................. .................................................. ..................................................
Pozdrowienia dla rodaków !!!!!

Może ktoś z Polaków tu bywa?....
<div align="center">

ceek
12-09-2002, 1:11 PM
pewnie z kilku sie znajdzie...

trampolpl
12-09-2002, 3:32 PM
Pozdrowionka, extra stronka !!!

peterek2001
12-09-2002, 6:33 PM
No to fajnie chłopaki, już widać że u nas też można zrobić Trample Party:)
Wreszcie lojalni rodacy... bo zamieściłem ogłoszenie na innym Boardzie to mnie tylko opieprzali że piszę po Polsku
A mam zapewnienie od pana M. ( tak panie M. ) że jakość ma się poprawiac...
Kamerka cyfrowa i wszystko oki:cool:
Pozdrowionka, do zobaczyska

peterek2001
12-15-2002, 5:06 PM
No i jakoś brak odzewu na tak intratną propozycję, no szkoda ale w dalszym ciągu poszukujemy chętneych do podłożenia się pod....... stopki i obcasiki.

Od 2003.01.02 stronka w zupełnie nowej szacie graficznej, próbki już widziałem - rewelacja !:cool:

tomhorn
12-16-2002, 7:01 AM
pod stopki i obcasiki?
Wchodzę w ciemno:D

ceek
12-16-2002, 11:26 AM
ja tez...

sheevar93
12-16-2002, 1:58 PM
Naliste wpiszcie i mnie.
Pozdrawiam rodakow!

T. Trampley

smallciu
12-16-2002, 2:36 PM
to ja się może też nieśmiało zasugeruję jako potencjalny chętny:-))

okolombard
12-16-2002, 3:58 PM
ja też....

turbs
12-17-2002, 1:17 AM
Cool site with good amateur pictures. Worth a visit folks. Thanks for the link peterek.
Don't worry about the english, trampling is a universal language :)

turbs

ceek
12-17-2002, 9:39 AM
to jak z tym party bedzie ?

DonKichote
12-17-2002, 11:55 AM
Jakoś nie mogę uwierzyć, że są problemy ze znalezieniem gości do 'rozdeptania' (czy ktoś zna bardziej romantyczne określenie?). Oczywiście w razie czego też się piszę. Zaczyna się z tego robić całkiem duża grupa ;-) (dokładam do sprzętu cyfraka i kamerkę DV i małe światło ;-)))

Pozdrawiam,
Don Kichote
http://www.geocities.com/hoofprinted

restif
12-17-2002, 7:37 PM
Hey Don~

Whatever happend to the lovely Zuza and her mother (and her horse?) I've been hoping for more pictures. She was charming.

restif

peterek2001
12-17-2002, 7:42 PM
No to Panowie rodacy cieszę się niesamowicie że taki odzew.
Don Kichote, ale ten Twój link jest niesamowity, mam tylko tam jedną uwagę , aby na tych konikach siedziały jakieś pękne panie a nie faceci w strojach zimowych. Paskudztwo !
Osobiście bym się nie odważył.

Jeśli chodzi o party to wiszę wreszcie odzew, porządny odzew i o to chodzi. Ja jestem w Warszawie, budowniczy stronki gdzieś tam daleko na południu (tak piszę bo nie wiem czy sobie życzy aby podać miejscowość - no powiedzmy Katowice)
Warto więc by zastanowić się gdzie nam najbardziej pasuje zrobić taką imprezkę, czy w domu, czy może coś wynająć.
Fajnie że jest oferta na cyfrówki - ale będą zdjęcia !!!

Myślę że można śmiało powiedzieć - Jako że Polacy nie gęsi też swój trampling mają.
W tym roku to chyba już nie zdążymy ale w przyszłym zapewne na początku.

Panowie, śledźcie zatem naszą szacowną Mistress Destiny bo tu wszystko się wyjaśni.

Nowe pomysły mile widziane...

Pozdrowionka:)

ceek
12-18-2002, 1:44 AM
ja mysle ze najwiekszy problem nie z miejscem bo polska ma raptem z 600 km dlugosci , tylko z dziewczynami....

tomhorn
12-19-2002, 12:59 PM
święta racja. Chyba, że zgarniemy z trasy bułgarki za parę groszy. One nie będą miały oporów przed wdeptaniem nas w podłogę;)

ceek
12-19-2002, 1:12 PM
hehe to plan awaryjny juz mamy...

peterek2001
12-19-2002, 6:38 PM
He he he, o tym samym Tomhorn"ie pomyślałem, nie wiem tylko czy te "biedaczki" w zimie stoją. Z dobrych wiadomości to mam taką że dwie dziewczyny już są. Możeczie je zobaczyć na stronce - http://crushact.w5.pl - To Luiza i Veronica. No, koniecznie muszę dodać że one same garnął się do "roboty".
Mam jeszcze do Was taką prośbę (odpowiedź będę znać 30 grudnia bo przyjeżdża "fachowiec" ale lepiej wcześniej) jak tu wklejać zdjęcia i filmiki ? Dajcie mi małą instrukcję na mijego maila.
trample@op.pl
A jutro niespodzianka, zobaczycie jak to się robi w stanach, tam nazywa się to Foot Worship Party ale tramplingu jest co nie miara, ale to jutro bo link gdzieś mi wypadł, znajdę i tu wkleję.
Papa wycieraczki spod damskich drzwi - chyba się nie obrazicie?
:) :) :D :) :)

peterek2001
12-19-2002, 6:58 PM
Teścik, jak się uda to znaczy że byłem jakiś ograniczony, albo niewidomy...

tomi
12-20-2002, 4:37 AM
gratulacje.oby częściej Ci się udawało wkleić takie zdjęcia :)

RAMOL
12-20-2002, 6:56 AM
a może jednak w Warszawie

i coś na próbę

DonKichote
12-20-2002, 11:51 AM
Jak najbardziej jestem za Warszawą (z każdej strony kraju najłatwiejszy dojazd). Ale wiadomo - każdy ciągnie w swoją stronę. Jeśli trzeba będzie dojechać, to napewno nie będę się zastanawiał. O planie 'awaryjnym' też już kiedyś myślałem, a jeśli 'biedaczki' stoją w zimie, to napewno są zmarznięte, i się rozgrzeją skacząc po naszych klatach i brzuchach (he, te resztki śniegu z butów pewnie początkowo wywołają niezłe dreszcze (emocji oczywiście). A co do 'Luizy' i 'Veroniki', to jestem jak najbardziej za, o ile oczywiście raczą się odezwać (tlen milczy jak zaklęty, ale może próbuję w złych godzinach, albo zostałem 'wycięty' w przedbiegach. Zgadzam się, że znalezienie chętnych dziewczynek to może być problem (dziewczyny na telefon to nie sztuka...). A może by się coś jeszcze na Sylwestra udało skołować?

Pozdrawiam,
Don Kichote

PS. Co do mojej stronki i 'facetów w strojach zimowych', to już wyjaśniam:
1. Nie dało się ich przekonać, żeby wystąpili w strojach kąpielowych (just kidding).
2. Na poważnie - filmiki te, i 'eksperymenty' robię jako 'kaskader amator' (trochę szalony, ale za to unikalny w doborze numerów), więc nie mogę (choć chciałbym) tych gostków wprost wyprosić z zastępu (byłoby to zbyt podejrzane). Ale biorąc pod uwagę nikły procent facetów w klubach jeździeckich to jest to 'paskudztwo' do przecierpienia, jeśli w zamian mogę być tratowany przez piękne amazonki. A przy pokazach indywidualnych (nie z całym zastępem przejeżdżającym po mnie, a w demonstracji utrzymania 'statycznie' ciężaru konia i jeźdźca na brzuchu dbam o to, żeby było na czym zawiesić oko, jeśli chodzi o 'dodatkowe dociążenie konia' (poza tym mogę przy okazji popatrzeć sobie od spodu na seksowne kozaczki jeździeckie ;-). Gdybym mógł, to bym tych gości nie wpuszczał, ale nie chcę przeginać...

PPS. Dołączam publikowane tu wcześniej zdjęcia moje 'muzy' która łaskawa była wypróbować swoje łyżwy na mojej twarzy (a poza tym lubi jeździć swoim koniem po mnie). Niestety to też jest na zasadzie 'kaskader - asystentka', więc nie mogę proponować niczego 'śmielszego', o kontekście seksualnym (bo często bywa, że nagranie 'treningu/próby' jest wykonywane przez jej matkę (też równą babkę).

ceek
12-20-2002, 2:13 PM
zapowiada sie ciekawie... fajnie by bylo gdyby tych dziewczyn jak najwiecej bylo... a gdzie w warszawie by to bylo ? jakies lokum ktos ma ??? no i mysle ze na sylwestra to wszyscy plany maja...

ceek
12-20-2002, 2:14 PM
a co do planu awaryjnego to nie wiem czy te dziewczyny beda takie chetne ruszyc sie ze swoich posterunkow... one jakis tam "opiekunow" pewnie maja... ktorym taki pomysl moze sie nie podobac

peterek2001
12-21-2002, 1:27 AM
No i obiecane Foot Worship Party prosto ze Stanów.

http://www.foot-worship-party.com/

Drogi "DonKichote" ja napisałem o tych laskach tak dla jaj, przecież to co robisz jest WIELKIE i nie ma co tu wybrzydzać.
Mam tylko małe pytanko - czy filmy które masz na stronce, te spakowane rar'em kiedyś ruszą? Jestem jak dzieciak niecierpliwy zerknąć co tam się dzieje. Pozdrawiam Twoją wielką Panią !

Jeśli chodzi o nasze "dominy" to jak powiedział "crushact" one są od deptania a on od myślenia...
Gdybyśmy robili Party w Warszawie to myślę że wystarczy im zwrócić za bilet kolejowy (oczywiście druga klasa :D) i po problemie. Dwie z nich znam i mogę potwierdzić że to profesjonalistki, pod jednym warunkiem - dać mało piwa bo stają się sadystkami:)
Uważam że takie minimum to sześć pań. Wiecie tematy z deską i podobne. Zresztą co będę pisać przecież nie gadam do nowicjuszy.
W poniedziałek - filmik "crushact'a" a dziś coś z Hameryki...

DonKichote
12-21-2002, 3:14 PM
Toż ja się nie obraziłem, tylko na wszelki wypadek wyjaśniłem. Co do filmików zrarowanych na mojej stronce, to niestety były to tylko linki do niemieckiego serwera mojego kolegi (nie było już miejsca na Geocities), i przez jakiś czas były dostępne, po czym zostały usunięte przez obsługę (za duży ruch generowały, czy cuś). Sugeruję bezpośrednie połączenie przez ICQ, albo Tlena, wtedy mógłbym przepchnąć te pliki. Próbowałem co prawda postawić własny serwer FTP, ale z niewiadomych przyczyn były problemy z pobieraniem z tamtąd plików (mam SDI). Może to się zmieni, jak będę miał czas posiedzieć trochę nad tym... Na razie przygotowuję się do zimowych 'treningów'. Lokalem raczej nie mogę służyć (chyba, że w baaardzo kameralnym gronie), bo mieszczę się na 8 metrach kw (to jest możliwe), więc jak przychodzą goście, to muszę kota wypraszać, żeby się zmieścili (bynajmniej nie narzekam - mam za to 5 metrów do koni ;-)

Pozdrawiam,
Don Kichote

PS. Strona na Geocities zawiera głównie materiały z odległej przeszłości i kiepskiej jakości, miałem też drugą taką stronkę, 'czystą', bez kontekstów seksualnych (samo 'kaskaderstwo'), z nowszymi filmikami, ale mi ją zamknęli (bez słowa). Chyba faktycznie trzeba będzie to FTP rozpracować...
Mój nick w 'Tlenie' to Zefcio. Numer ICQ podałem już wcześniej.

peterek2001
12-23-2002, 12:59 AM
No tak jak obiecałem, mamy dziś poniedziałek , więc czas na filmik. Tego Faceta jak powiada wcale po takim czymś głowa nie boli, ale to nie koniec jego wyczynów, już po nowym roku zobaczycie kilka podobnych filmików na stronce:
http://crushact.w5.pl
Ale to po nowym.
Na innym Boardzie znalazłem podobno ciekawy link w którym to jak napisał proponujący go jest dużo tramplingu - gdzie ? Nie wiem, szukam i szukam... Powodzenia, pewnie wam się uda. Warto zajrzeć bo częste uaktualnienia i być może dziś coś tam wpadnie...

A co na święta wam życzyć? Obyście tak całe spędzili leżąc pod stołem przy którym siedzą same laski w szpilkach i czarnych rajstopkach...
Niestety, filmu tu nie da się wsadzić:mad: :mad: :mad:
Poszukam jakiś fajnych zdjęć.
O, mam, mistrz nad mistrze - cucciolo !!!
To ten temat z deską o którym pisałem. I co, są odważni?
pics from http://www.cucciolopage.com

peterek2001
12-23-2002, 1:02 AM
Co się nie da jak da się.
Zipa mi brakowało. No co, uczę się :)

peterek2001
12-23-2002, 1:39 AM
A teraz ?

tomas
12-23-2002, 1:07 PM
siemanko:) ja tez jestem zainteresowany taka imprezka:) a jak jestescie za Warszawa to ja proponuje jakas mala miejscowowsc pod warszawka moze bysmy sie zrzucili na jkis przydrozny motelik :) co wy na to??? ja proponuje taki jakis termin troszke bardziej odlegly moze jakas sobota w styczniu albo w lutym :)
pozdrowienia z 3 city:carrotdan :theband:

ps. chyba dobrze to cosik napisalem :) dopiero rozgryzam forum , i za duzo tu hamerykanskiego:help:

ceek
12-23-2002, 3:20 PM
a wiele fajnych dziewczyn z 3miasta zainteresowanych tematyka jak na tej stronie znasz?

peterek2001
12-25-2002, 4:36 AM
Dwie sprawy
1. Fajna Polska stronka, nie napiszę o czym ale warto... oj warto...
2. Wreszcie zaczynają ziszczać się moje marzenia więc dzielę się z Wami. Mam możliwość zamawiać filmy od Cucciolo więc gdybyście coś chcieli o tej tematyce ( no tak, a jaka ma być ) to zapraszam pod mojego maila a uzgodnimy szczegóły i wymienimy adresy - trample@op.pl
Co można znaleść u Cucciolo doskonale pewnie wiecie ale sami zajrzyjcie i może jakiś filmik sobie wybierzecie :
http://www.cucciolopage.com
Trójmiasto, no, no, mogę dojechać...
Oto próbka tego co można kupić :
Najarani ??? . . . :D

peterek2001
12-25-2002, 4:47 AM
Nie wiem jak to się stało że te same zdjęcia powychodziły, pozmieniam im nazwy i jeszcze raz....
Ale szybo bo mnie stąd pogonią :mad:
Acha, poproszę CrushAct'a o jakiś mały filmik, będzie na jutro...

peterek2001
12-25-2002, 12:25 PM
Tak chodząc po sieci znalazłem coś fajowego :)
http://feetscenes.supereva.it/
Dużo scenek delikatnego tramplingu i fantazji ze stopkami z filmów i programów....
Oraz troszeczkę zdjęć...:mad: że troszeczkę

trojan
12-25-2002, 2:01 PM
Sami swoi widze :)

tomas
12-26-2002, 11:55 AM
w trojmiescie lipa z takimi kobitkami:( wszystko musze robic i zachecac podstepem :):evillaugh tak jak w kazdym miescie w polsce po prostu panowie Trampling jest malo znany a my musimy go rozreklamowac:) ale fajnie ze chociaz wy jestescie w sieci jest z kim pogadac na te nasze tematy :D :)

lord
12-26-2002, 2:57 PM
Witam serdecznie!!!

Jestem bardzo chetny i otwarty na wszelkiego rodzaju propozycje. Mialbym tez wielka ochote na facesitting party, moze ktos z Was mnie poprze?

Pozdrawiam

Lord

lord
12-26-2002, 2:57 PM
Witam serdecznie!!!

Jestem bardzo chetny i otwarty na wszelkiego rodzaju propozycje. Mialbym tez wielka ochote na facesitting party, moze ktos z Was mnie poprze?

Pozdrawiam

Lord

ceek
12-26-2002, 3:06 PM
wszyscy pewnie popieraja... trzeba tylko lokal znales i termin ustalic no i najwazniejsze - panienki skombinowac...

peterek2001
12-28-2002, 3:44 PM
Są kłopoty z wstawieniem zdjęć i filmików. Coś "Attach File(s) nie działa. Ktoś nas opisał że ponoć coś przez naszą stronkę się blokuje, - to bzdura!

Problems are from introduction pictures and movie. Something "Attach File(s) it does not it act.Someone described us that something through our stronkę gets blocked they say, - then nonsense!:2guns:

peterek2001
12-28-2002, 11:46 PM
No, mam nadzieję że się udało choć też trochę świrowało - Krasicki? No to tak jak obiecałem zamieszczam dziś filmik. RRozmiar malutki bo nie można tu więcej niż 25Kb. To nie boli.... Jutro do Warszawy przyjeżdża sam CrushAct skręcić dwa filmiki, postaram się go namówić aby już niebawem fragmenciki tu zamieścić. Ten jutrzejszy ma być prosto z miasta...... co on wymyślił? Pozdrowionka dla Pana Lorda, Trojana, Tomasa, Ceek'a, widujemy się na innym linku....

peterek2001
12-31-2002, 10:25 AM
No i kończy się ten niedobry rok... Tak wszyscy wierzą że jakaś tam data przynosi zmiany. Wiara rzecz osobista. Prezencik na Sylwka no i oby ten był choć dwa razy lepszy od minionego....
HAPPY NEW...........
:kissbutt:

tomas
12-31-2002, 2:21 PM
dokladnie oby ten nowy rok byl dla nas wszystkich lepszy. Życze wszystkim spelnienia marzen przedewszystkim tych tramplingowych, i oby wypalila nasza tramplingwa imprezka:rasta: :bananajum :)

new year 2003.... zobaczymy co przyniesie

pozdrawiam wszystkich z tego forum :)

Sinbad79
01-03-2003, 5:42 PM
Witam ponownie poiewaz pierwsze poszło na "ogólny" ;) .
No ale takie niestety są początki. A oto kolejne prezenty:

Pozdrawiam

Sinbad79
01-03-2003, 5:45 PM
Witam ponownie poiewaz pierwsze poszło na "ogólny" ;) .
No ale takie niestety są początki. A oto kolejne prezenty:

Pozdrawiam

peterek2001
01-04-2003, 2:22 AM
Witamy sinbada79. Nasz wielki (big) Cucciolo zrobił aktualizację, z tego co widać święta spędził wspaniale, przypo,inam o propozycji...
A jeszcze dziś ------------------ filmik !!!
Zaglądajcie !
http://www.cucciolopage.com

Sinbad79
01-04-2003, 3:48 PM
hmm Ja chcę być ¦w. Mikołajem !! Cóż za "snieżynki".
...ach te marzenia...

peterek2001
01-04-2003, 5:59 PM
No, śnieżynki very very.... CrushAct mówi że Kamka też very.

"Dziewczynka" bez ograniczeń....

Przeżył i czuje się świetnie (CrushAct oczywiście) :)
Choć wzrok mu się deczko pogorszył jak wali takie litery.....

peterek2001
01-07-2003, 4:02 AM
IMPORTANT INFORMATION !!!!

By clicking on link http://crushact.w5.pl you will activate advertising pop-up window. This wasn't intention of author of "Crush Act" page, but it is a built-in 'feature' inserted there by server owner - 'Erospace'. Clicking on that Ad may lead to un-itentional installation of alternative dialer software, which may try to call 0-700 numbers (with very expensive billing rate). CrushAct is not responsible for that, and any page from his service can be reached without using that dialer. If you want to get rid of these pop-up windows, you can install one of many 'PopUp Killer' applications that are easy to find at the Net (it will help with other pages placed on such servers).
ftp://80.48.249.5/pub/Internet/PopUp%20Killer%201.7/

DonKichote
01-07-2003, 12:46 PM
Additional info to 'Warrning message':
Dialer aplication file name is (which will show when you click on link at pop-up window):

> najlepsza-erotyka.exe <

So if you see that name on your screen, run away (or at least don't run it on your computer) ;) . Above aplication in fact is only installer of that dialer. I don't remember what name have dialer itself...

Best Regards,
Don Kichote

adam gross
01-07-2003, 9:27 PM
Pozdrowienia z 3miasta

Witam kolegów,mogę się przyłączyć?
Jestem fanem wysokich obcasów i wszystkiego co się z tym wiąże.
Cieszy mnie że temat tramplingu interesuje nie tylko mnie.Zawsze fascynowały mnie kobiety w sexownych ciuchach i szpilkach, a niedawno namówiłem swą lubą aby przespacerowała się po mnie i zwariowałem na tym punkcie choć później przez tydzień miałem na całym ciele bolesne ślady po jej obcasach.Zastanawiam się jakie by były wrażenia gdyby to dwie lub trzy dziewczyny naraz wzieły mnie pod pantofel ale "moja" nigdy na to nie pójdzie więc chętnie w miarę swych możliwości przyłanczam się do idei zorganizowania trample-party.
adam

peterek2001
01-08-2003, 10:45 AM
Witamy Adama w "klanie" Pozwolę sobie coś zacytować z Twojej wypowiedzi "Zastanawiam się jakie by były wrażenia gdyby to dwie lub trzy dziewczyny naraz wzieły mnie pod pantofel" Piszesz że się zastanawiasz, no dobra, zobacz sobie filmik i myśl dalej. To pierwszy z 14 jakie niebawem tu zawitają. Przemyśl jeszcze raz temacik:D
Pewnie że to jaja. Mocno myślimy nad party i wszystkich tu poinformujemy o miejscu i terminie..... pozdrowionka....

A to obiecane klipki... Zajawką niech będą te zdjęcia...
http://br.groups.yahoo.com/group/tapeteparamulher/
SAMOOBSŁUGA :D

peterek2001
01-09-2003, 9:34 AM
A no tak, zapomniałbym, CrushAct'cik (:p ) prosił abym powiadomił o aktualizacji jego stronki - na razie zdjęcia, ale mam nadzieję że wrzuci i jakiś klipik. Act'cik - kiedy wreszcie ładne buciki nam pokażesz ??? Ludzie pytają... Akcja protestacyjna - KONIEC Z BUCIORAMI :mad:
http://crushact.w5.pl
Additional info to 'Warrning message': Dialer aplication file name is (which will show when you click on link at pop-up window): > najlepsza-erotyka.exe < So if you see that name on your screen, run away (or at least don't run it on your computer) Above aplication in fact is only installer of that dialer. I don't remember what name have dialer itself...

peterek2001
01-10-2003, 9:35 AM
PYTANKO... Co Ty tam robisz prawą łapką?:p I kiedy takie buciki? Brak odwagi pewnie... :p

GreyDust
01-10-2003, 12:59 PM
Nooo... haloo... ale jak to ;-)
Juz po wszystkim?

:(

Kiedy nastepna impreza? Gdzie mozna sie dopisac?

Pozdrowienia przydeptane
- Grey Dust
Trample fan od uzyskania swiadomosci, ze jedyne cisnienie jakie sprawia prawdziwa przyjemnosc, to potwierdzenie odkrycia Newtona - ze kladzenie sie pod damskimi stopami znacznie lepsze jest od narazanie sie na nieswiezosc spadajacych z drzewa jablek. ;-)

peterek2001
01-11-2003, 8:07 PM
Pooglądałem z przerażeniem, skończył się erotyzm a zaczęła się walka o życie :o Ktoś kiedyś śpiewał piosenkę "jeździli po sobie czołgami......" Za łyżwy dzięki, chciałbym się kiedyś jeszcze poopalać na plaży przy ludziach bez tłumaczenia jakie to przechodziłem operacje w życiu :D A masz takie ładne filmy w kolekcji... "GreyDust"- też wolę od jabłek...
REKLAMA : - Wszystko kupicie u CrushAct'a .
pics - http://www.tramplecorner.com/

ceek
01-12-2003, 8:45 AM
ja tam pod wielkim wrazeniem jestem tego ze czlowiek moze przezyc deptanie lyzwami :) nie ma co, ja wolalbym w szpilek nie probowac ... a co dopiero lyzew - podziwiam :)

DonKichote
01-12-2003, 11:45 AM
Jak żeście takie odważne, to może posadzić taką dziewczynę za kierownicą, i dać się przejechać (nie powinno zostawić śladów, he he), albo coś bliżej 'riding cult' - posadzi się którąś na konia, i wtedy małą próba odwagi? W każdym razie przyjmuję wyzwanie (tylko czy mnie przyjmą?, bo było rzucone Peterkowi), no może bez skakania po głowie (to jednak dość bezcenny dla mnie instrument)...

PS. Musicie jednak przyznać, że takie łyżwy mają trochę wdzięku (oczywiście na odpowiedniej nóżce)

ceek
01-12-2003, 12:53 PM
heh, z samochodem bylo na cucciolopage.com ... ale coz... jak ktos to lubi niech ma...

GreyDust
01-13-2003, 11:06 AM
Originally posted by ceek
heh, z samochodem bylo na cucciolopage.com ... ale coz... jak ktos to lubi niech ma...

"Potrzebuje tej reki do pracy na laptopie, do drapania sie w tylek..." ;-) "Fred", "Chlopaki nie placza".
:D

Mialem kiedys pomysl polozenia sie pod rowerzystke, nawet chciala mnie przejechac pare razy ;-), pod R5 chyba jednak bym sie nie polozyl ;-)

Pozdrowienia przydeptane

GreyDust

peterek2001
01-13-2003, 3:32 PM
A wiecie z czym kojarzą mi się łyżwy i 120 kg. ??? :barf:

peterek2001
01-14-2003, 8:08 AM
Macie programik kazaa? Ok, wpisujemy crushact- zaznaczamy Video i All Podobno dziś od 22.00 ma tam być kilka filmików jego produkcji - tak mi napisał w sms...

peterek2001
01-15-2003, 5:19 AM
Gdybyście ściągali kazę to najlepiej z ich stronki: www.kazaa.com
Tam jest najnowsza wersja i nie wpieprzycie się w setki Polskich stron erotycznych które się podszywają pod kazę pisząc że oferują ten program.

RAMOL
01-16-2003, 2:41 AM
:confused:

Tak w kontekście Trample Party

Wszystko fajnie, tylko dlaczego panienki sa w takich "trepach".
Nie ma jak pantofelki na obcasikach, pończoszki, spódniczki itp.
Chyba nie chodzi tylko o to aby tak po prostu dać się wdeptać w podłogę bo do tego wcale nie trzeba ładnych panienek - wystarczy rzucić się na podłoge w przejściu, w supermarkecie, w okresie promocji.
Jak dla mnie to liczy sie przede wszystkim ten dreszczyk związany z widokiem pięknych dziewczątek, slicznych nóżek i stópek, pantofelków itp. cudeniek, z rozkosznej żabiej perspektywy.
W takie sytuacji dac się wziąć pod pantofelek to dopiero dzika radocha. Zwłaszcza jeśli sprawia to przyjemność tymże kobietkom

pozdrawiam drogich kolegów miłośników

tomas
01-16-2003, 8:37 AM
Siemanko:) moja krotka nieobecnosc a tu tyle postow, ale przynajmniej mialem co poczytac i poogladac:D :D
Co sie tak czepiacie do tych super buciorow:) ja lubie lezec pod ciezkimi butami z bieznikami, a nie jakies dretwe bezbieznikowe wrrrrrr........ szpileczki:p szpileczki i pantofelki = :thebird:
a najlepszy film ciuciolo to panienki w Armi, ja prosze o takie dupeczki dla mnie:)
o i widze kogos z 3city :) nowego :) pozdrawiam:cool:

GreyDust
01-16-2003, 8:56 AM
Koledzy Ramol i Tomas.

Z zadowoleniem niedawno odkryłem, że wreszcie jest szansa na zorganizowanie jakiejś grupy ludzi, których łączy ta sama pasja - miłość do ciśnienia ;-)

Szkoda byłoby skazywać na niepowodzenie taką okazję, poprzez naszą narodową, genetycznie przenoszoną cechę - syndrom Pawlaka (czy jak kto woli Kargula).

Jednego podniecają szpilki, innego ciężkie buty, łyżwy, sanki, narty, motorówka, prom kosmiczny - yy.... może to nie z tej bajki ;-)

Przyjmijmy zasadę, że o gustach się nie dyskutuje. Jest wiele rzeczy, na które sam bym się nie zdecydował, co nie znaczy, że przyjmując postawę roszczeniową powinienem korzystając z okazji decydować o cudzych upodobaniach.

Wierzę, że na takim Trample Party, o ile się odbędzie, każdy znajdzie coś dla siebie. Ostatecznie zmiana obuwia nie stanowi problemu (chociaz deptanie w szpilkach po twarzy jest nielatwe ;-)).

Pozdrowienia przydeptane

GreyDust - przemądrzały dzisiaj deczko ;-)

RAMOL
01-16-2003, 9:06 AM
ok
nie dyskutuję z pasjami kolegów
ale przy okazji part trzeba pomyśleć również obcasikach, koturnach itp b. kobiecych drobiaszczkach
pozdrawiam

peterek2001
01-16-2003, 1:35 PM
Widzę że rozmowa typowo polityczna. Zgadzam się z "GreyDust'em" jak i z "RAMOL'kiem". Pozdrowionka po przerwie dla "tomas'a" Trample odbędzie się napewno, i to nie ma to tamto. Zmiana obuwia - przedni pomysł - szpilki na twarzy.... co? że przechodziłem wieczną ospę będę mówił potem? Ja się nie piszę ale na klateczkę przyjmę. Grupka się rozwija więc zaczynamy myśleć poważnie o Trample-Party. Wiadome że wchodzą dwa miasta w grę - Warszawa i Katowice.Info na bierząco oczywiście tu. Tym czasem szpileczki i kozaczki dla "odmiennych" (jak ja) CrushAct katuje ciężkimi ja dam delikatne...
pics-http://www.tramplecorner.com/

underhighheels
01-16-2003, 3:31 PM
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

slave
01-16-2003, 4:02 PM
Originally posted by crushact
<div align="center">
CrushAct Planet
Panowie...KaZaA działa tylko musicie mieć trochę szczęścia.
Wrazie czego to u Peterka w KaZiE też są pliki crushact takie jak u mnie więc jest możliwość że coś traficie
tak masz racje RAMOL w takich trepach to nic przyjemnego a o łyżwach to nie wspomne:p
to podobne jak by cię facet podeptał a to chyba nic przyjemnego:rolleyes: bynajmiej dla mnie

peterek2001
01-16-2003, 5:45 PM
For (dla) underhighheels - Senior Member :worship:

benek666
01-17-2003, 12:51 AM
sorki za pomylke pozdrowienia dla peterka;)

ceek
01-17-2003, 7:41 AM
cos chyba bede w mniejszosci ale ja osobiscie najbardziej lubie deptanie bez butow... no ale coz... dla kazdego cos innego

peterek2001
01-17-2003, 9:51 AM
Nasz CrushAct uwielbia ciężkie panie więc prezent dla niego....
A potem coś dla estetów.

crushact
01-18-2003, 5:01 AM
takie panie to ja biorę dla relaksu gdy się już zmęczę :D ;) :p

peterek2001
01-18-2003, 5:51 AM
Bardziej estetycznie a będzie jeszcze bardziej bo zanabyłem fajny programik do obróki filmów. Noooooooogi.......ach te nogi.....:lildog:

underhighheels
01-18-2003, 8:44 AM
VERY NICE CLIPS PETEREK:thumbsup:

crushact
01-18-2003, 10:51 AM
coś dla membersowiczów na ftp crushacta

GreyDust
01-18-2003, 2:05 PM
coś dla membersowiczów na ftp crushacta

Członek nie brzmi dumnie?

;) ;) ;)

peterek2001
01-18-2003, 5:21 PM
Przyniosłem WIELKĄ panią dla CrushAct'a :barf:

http://www.passwordforum.com/html/avatars/avatar167.gif

Sinbad79
01-18-2003, 7:24 PM
o tak Peterek szpileczki, kozaczki bardzo 'to lubię!!!!!!

POZDRAWIAM was rodacy z pieknej Bydgoszczy:p

tomas
01-18-2003, 11:50 PM
mniejsza z tymi gustami, wiadomo ze laczy nas jedno:) milosc do tego samego:thumbsup: no i ciesze sie ze jest nas coraz wiecej, a juz sie balem ze jestem odosobnionym przypadkiem:D
klipy sa the best !!!!
pozdrowka

crushact
01-19-2003, 7:12 AM
dzięki Peterek ale to już mam i wiele innych BIG MAMUŚ ale powiedz co się stało z twoim logo na forum crushact.chciałeś abym je wywalił z serwera no i popatrz co się stało!!!!
Co taka cisza na crushact forum??

peterek2001
01-19-2003, 7:19 AM
<div align="center">
TAK PANOWIE - TO PRAWDA
Choć na stronie głównej jest inaczej

http://republika.pl/mirek3110/wst100dest.jpg

A gdyby ktoś nie pobrał sieciowego obrazka to tu ma malutki

DonKichote
01-19-2003, 10:44 AM
Hello,
Sorki za długą nieobecność na liście (duuużo pracy). Co do tramwaja sprzed kilku stron, to spoko, w takim układzie mogę być 'torowiskiem' (jeśli tylko motornicza będzie odpowiednia ;-). Za to szpilki mogą się komuś kojarzyć z kasownikiem (takim dziurkującym bilety, he he), no ale dość tych komunikacyjnych skojarzeń.
To już naprawdę prawie 100 wpisów?
Fotomontaż bomba ;-)

Pozdrawiam
Don

Mooncresta
01-19-2003, 11:26 AM
prszepraszam

zuli
01-19-2003, 1:20 PM
No witam panowie!

po długiej próbie wbicia sie na forum destin jestem!

Forum wspaniałe jak sama istota tramplingu... wiec witam wszystkich trampl maniaków i inych!

zuli czyli crush1:D

adam gross
01-19-2003, 2:53 PM
Dzięki Peterek!
Jestem zaszczycony faktem że i moja tożsamośc znalazła się tutaj!W sumie żałuję że tak mało się udzielam na "naszym" forum ale jestem zapracowanym facetem a do tego "moja" by mi nie wybaczyła nawet myśli że mam nieodpartą ochotę na choćby kontakt z osobami o naszych upodobaniach.Jakby się wydało to musiałbym się pożegnać z obcasami jej pantofelków którymi znaczy me ciało co jakiś czas a to by mnie niespecjalnie bawiło :) niemniej jak już wszyscy wiedzą dwie szpile to troszkę za mało...mam ochotę na 4 lub więcej naraz .....dlatego jestem całym sercem za ideą "trample-party".......pozdrawiam z 3miasta !!

John
01-19-2003, 2:57 PM
I'm just noticing alot of content in this thread without attribution...deleted by this evening if not all fixed..

Sigh.... :(

peterek2001
01-19-2003, 7:29 PM
Zuli to crush1 jak pewnie wiadomo. Nie wiem co chce od nas John . Gross - no problem. Mooncresta - za co przepraszasz? DonKichot'ku - to taka szybka prowwizorka, ale tak miało być. Jak ma wyglądać to nasze Trample-party? Może tak jak na zdjęciach? W poniedziałek filmiki. Idźcie koniecznie zapisywać się na forum poniżej (tam adresik czeka)(podawajcie maile koniecznie) Do poniedziałku - papa.
http://www,asiantramp.com/

John
01-19-2003, 7:38 PM
peterek2001, any chance you can say that in English? :)

peterek2001
01-19-2003, 8:05 PM
John - Sorry bad Englis, I had asked to you would excuse oneself about what it walks. Do you want to large picture disappeared?:rolleyes:

DonKichote
01-19-2003, 8:15 PM
Dear John,
Peterek is just not sure what you were saying to 'us' in your last post. Do you want to delete this thread because not all post are with pictures attached to them? Hmm, that would be very sad...

Best Regards,
Don Kichote

John
01-19-2003, 8:26 PM
No, and maybe I am misunderstanding.....who do these pictures belong to? If they are taken from a website, you need to credit that website with a URL...for example, if the pics were from trample.com, you would type : pics courtesy of www.trample.com

Does that make sense?

DonKichote
01-19-2003, 8:35 PM
Everything is clear now, John. Peterek is going to make descriptions of all pics posted by him. I hope that I don't have to describe my own private pics posted here?

Best Regards,
Don Kichote

peterek2001
01-19-2003, 8:55 PM
<div align="center">
I greet John , DonKichote he helped me very.

PANOWIE - BARDZO WAŻNA INFORMACJA !!!
Wszystkie zdjęcia i filmy jakie tu zamieszczamy muszą posiadać informację do kogo należą. Należy podać link z którego to pobraliśmy dany materiał.
Dostaliśmy ostrzeżenie że w innym wypadku link zostanie zdjęty.
Jeśli więc nie wiecie skąd pochodzą zdjęcia i filmy to bardzo proszę ich nie zamieszczać

Pozdrawiam - Peterek2001

benek666
01-19-2003, 11:46 PM
co z trmple party
ludziska trza cos zrobic
:)
jakies konkrety propozycje

ceek
01-20-2003, 8:06 AM
narazie nawet miejsca nie ustalilismy... ja osobiscie wolalbym warszawe bardziej od katowic - z 3miasta to troche drogi jest...
pozatym nie mamy panienek...

zuli
01-20-2003, 12:13 PM
Panowie nie ważne jakich butach! czy boso czy na jednej nodze ważne aby robiła to z usmiechem ...:cool: ze ją to bawi a nie w sposób:eek: tak jakby sie tego bała!

Aha musi byc fajna laska majaca ładne dłonie i stopy :D

GreyDust
01-20-2003, 2:06 PM
Originally posted by zuli

Aha musi byc fajna laska majaca ładne dłonie i stopy :D

Nie musi :)
Chociaz lubie kiedy dlonie i stopy sa zadbane.

GreyDust - pozdrowienia przydeptane

peterek2001
01-20-2003, 7:01 PM
Jakoś Panowie tak szaro się zrobiło... Ta informacja o zdjęciu stronki to poważnie. Razem z DonKichotem mieliśmy nocne rozmowy z adminem, musimy stosować się do reguł
Jeśli poważnie jesteście zainteresowani party to koniecznie się wpiszcie na forum podane na dole stronki. Tam macie odpowiedni dział. Musimy jakoś przecież złapać kontakt ze sobą (mail obowiązkowy)
Jeśli chodzi o miejsce to już jest wybrane - 1 Polskie T-P odbędzie się w Warszawie.
Będę codziennie robił teraz wpisy i zamieszczał filmiki z zachodu (mam nadzieję że już nie długo bo niech "obcy" czytelnicy zobaczą co my potrafimy - do jutra
www.nataliesjungle.com www.trample-facesit.ch
<div align="center">
Peterek 2001

peterek2001
01-21-2003, 9:03 AM
No cisza zrobiła się jak makiem zasiał
Może nazwę niedługo to Forum swoim Blogiem? :p
No to już na forum mamy czterech pewniaków, tym czwartym jest.... panie i panowie ..... KRETEK. Gdzie brawa?
No nic, nie ma na co odpowiedzieć, to daję filmiki - ta w czarnych błyszczących spodniach to dla mnie, ta większa dla..... no kto drugi po CrushAct'ku?
No i te czekające nogi... ach te rajstopki....
www.trample-facesit.ch
<div align="center">
Peterek2001

kretek_a
01-21-2003, 3:21 PM
Witam wszystkich serdecznie,
ukłony dla naszej DESTINY.

tak przy okazji chciałem zaproponowac omijany temat handtrample, może ktoś wie czemu wypadło z sieci?

szczególne pozdrowienia dla pana PETERKA.

KRETEK

peterek2001
01-21-2003, 4:34 PM
Dostałem pozdrowionka od kretka to natychmiast się pojawiam i spełniam prośbę
"omijany temat handtrample" - tak napisał, bardzo proszę, jak ktoś nie wykonuje pracy fizycznej tylko umysłową to może sobie na to pozwolić. Czy jest jeszcze inny zainteresowany? A inaczej, czy ktoś tu jeszcze bywa?
Jeden filmik CrushAct'a a drugi Emmy. www.emmaskingdom.com
<div align="center">
Peterek 2001

benek666
01-22-2003, 12:14 AM
bywam bywam
trample party w warsawce ok:D :D

RAMOL
01-22-2003, 1:40 AM
No ślicznie nam się inicjatywa oddolna rozwija :)
bardzo się cieszę
jak widze zbiorą sie przedstawiciele i miłośnicy różnych nurtów
filozofii i praktyki tramplingowej

zdjęć nie załączę bo nie pamietam już skąd je wziąłem
taki zdyscyplinowany będę

mam pytanie techniczne jesli same zdjęcia mają "firmowe nadruki" to tez trzeba je jeszcze opisywać ?

peterek2001
01-22-2003, 4:31 PM
Odpowiadam: Jeśli zdjęcia lub filmy zawierają nazwę właściciela lub podany jest link to nie trzeba opisywać - krótko a zwięźle. Bardzo dziękuję RAMOLKU za zdyscyplinowanie.
Dziś kolejny filmik z Trample - party. Jeśli kogoś kręcą czarne szpileczki to napewno będzie zadowolony.
Nie wiem jak ten pan wyglądał po tej imprezce... Zazdroszczę mu...
Pozdrawiam i do rychłego zobaczenia - jutro na Forum a wkrótce na.... wiecie gdzie Benku zapraszam na Polskie forum w celu wykazania pełnego akcesu co do imprezy
klip: www.trample-facesit.ch zdjęcia: www.anira.net

<div align="center">
Peterek 2001

kretek_a
01-23-2003, 11:32 AM
taaaka długa cisza po zamieszczeniu filmików?
chyba wszystkich zatkało z wrażenia- Wielkie brawa panie PETEREK.

wspaniałe buciki - dzięki.
pozdrowienia dla wszystkich - do zobaczenia wkrótce.
-kretek-

peterek2001
01-23-2003, 5:27 PM
Dziś Panowie bez zdjęć. Postanowiłem wykorzystać ten przydzielony limit na filmik. Jak ktoś ma "maszynkę" do zmontowania to chyba warto. Panie Kretku - za ma nieco
http://www.ladyeffe.com - thanks
<div align="center">
peterek 2001

crushact
01-24-2003, 8:03 AM
<div align="center">
CrushAct Planet
No to jest to.Mały prezencik dla wszystkich którzy marzą o tramplingu a piszą tak jakby to mieli na codzień.

peterek2001
01-25-2003, 7:48 AM
Pewnie , znacie. Widziałem ją dawno dawno temu, potem jakoś mi zniknęła a teraz ponownie znalazłem. Nasza Polska stronka. Footjob jest a gdzie trampling ? Trzeba Gościa namówić:cool: http://niewolnicystop.doo.pl
<div align="center">
Peterek 2001

ewel
01-25-2003, 9:27 AM
Originally posted by peterek2001
Pewnie , znacie. Widziałem ją dawno dawno temu, potem jakoś mi zniknęła a teraz ponownie znalazłem. Nasza Polska stronka. Footjob jest a gdzie trampling ? Trzeba Gościa namówić:cool: http://niewolnicystop.doo.pl
<div align="center">
Peterek 2001

Witajcie! Ciesze sie, ze ktos napisal na tym forum o mojej stronie.
Od razu male (a moze duze ) sprostowanie: jestem mloda kobieta, ktora kocha stopy a nie facetem jak prawie wszyscy na poczatku podejrzewaja..
Strona istnieje od dwoch lat. Trampling takze stanowi jej czesc. Na poczatku stycznia strona zostala zrestartowana, poniewaz przestala sie miescic na koncie www...(konto mamy darmowe). Wielbiciele tramplingu oraz innych odmian fetyszu stop niech beda spokojnie - na pewno pojawia sie zdjecia tego typu. Pozdrawiam wszystkich i zapraszam na Niewolnikow Stop.

Hello! I'm happy that someone wrote on this forum something about my site. A little (or maybe a big ) correction: I am a young woman, who loves feet, not a guy, as most peoples suspect from the start.
The site exists for 2 years. Trampling is a part of it. With the beginning of january the site was completely restarted, because it used up all of the web account space (the account is free). Trampling lovers as well as other feet fetishes fans should stay calm - that kind of pictures will certainly appear. Best regards to all, and please visit the Niewolnicy Stóp site.

ceek
01-25-2003, 3:46 PM
no pierwsza dziewczyna na forum... revelacja :D moze napiszesz cos wiecej o sobie... wszyscy napewno bardzo ciekawi sa...

peterek2001
01-25-2003, 6:14 PM
Muszę powiedzieć że jestem pod ogromnym wrażeniem tak szybkiej odpowiedzi - to raz, a dwa - że... Kobieta (przez duże K) redaguje tak fantastyczną stronę. Naprawdę warto zajrzeć, zdjęcia są zrobione z wielkim smakiem (zwłaszcza te ostatnie) i odrobiną erotyzmu. Jeszcze raz ukłony do samej ziemi (a nawet pod)
Jutro jakiś filmik...
<div align="center">
Peterek 2001

Sinbad79
01-25-2003, 6:51 PM
Ja również bardzo serdecznie witam pani± , nóżki całuję.
Co do stronki to dosyć dawno jej nieodwiedzałem ale przyznam, że wówczas byłem pod dużym wrażeniem !!!! wielkie brawa dla pani "EWEL".

peterek zauważ w jakich ¶licznych bucikach! :-)

Pozdrawiam i dalej zmykam do nauki.

P.S. Jaki¶ taki zmarnowny jestem, ale to zasługa mojej M... w ¶licznych czarnych kozaczkach do kolan na obcasie 6cm w czarnej sukience...... No dobra starczy bo j± zaraz obudze i poproszę o powtórkę z rozrywki.

narka

peterek2001
01-26-2003, 11:41 AM
Tak się zastanawiam, czyżby to cała nasza grupa? Więcej nikogo z Polaków nie ma? Może zareklamować naszą stronkę na innych boardach? Mam taki jeden na którym jest masa filmów do ściągania codziennie ale warunkiem jest otrzymanie stu poczt tak że jeżeli chcielibyście pomóc to dzięki ---> http://www.ocmb.org
Oczywiście materiałem chętnie się podzielę więc jak możecie się zalogować i odpowiadać na wszystkie posty podpisane - peterek2001 to wielkie dzięki
Acha, przeważnie jestem na:Femdom/trample forum lub:Web News & Updates
A dziś kolejny mały filmik z masażykiem ze stronki ---> www.trample-facesit.ch
<div align="center">
Peterek 2001

kkki
01-26-2003, 4:48 PM
Witam,
Ja tez tu jestem codziennie.
pozdrawiam

peterek2001
01-27-2003, 9:30 AM
Cisza się znów zrobiła jak makiem zasiał. Pozdrowionka dla nowego kolegi kkki . Wymarliście czy jak a może skończyły się tematy? A może wam przeszło? CrushAct się wypiął na nas bo go namawiamy do zmiany upodobań - obrażalski gostek. No nic, to wsadzę tylko filmik i spadam...http://home.tiscalinet.ch
<div align="center">
Peterek 2001

crushact
01-27-2003, 11:26 AM
witam panie. :)
Jeszcze żyję ale praca też.Wiem, robota nie Gołota ale co zrobić.
Mały update na forum CrushAct.Obcinka.Proszę o umieszczanie postów tematycznie....
P.S.
Coś siętak napalił Peterek że mi całe forum zalałeś jednym ogłoszeniem.Spoko, nie będzie tych to będą inne.Bez paniki.

GreyDust
01-27-2003, 1:15 PM
Originally posted by peterek2001
Cisza się znów zrobiła jak makiem zasiał.

EEee noo... pewnie wszyscy czujnym okiem spod właściwego krojem, fasonem, kolorem itp. buta spoglądają oczekując na konkrety imprezowe ;-)
Mam nadzieję, że impreza będzie po sesji, bo mimo iż wiekiem pięke czasy studenckie mam za sobą, to przemożna chęć zgłębienia wiedzy i poznania potencjalnych amatorek łamania moich włosów na klacie, może zakłócić mój ew. udział ;-)

BTW.
Może pokusilibyście się o kilka słów jak radzicie sobie z deficytem?
Może poza CrushActem, bo ten czyni to jak przypuszczam zawodowo ;-)) (no offence of course :-))

Mój sposób pierwszy - sprawdzony "na litość" ooo.... jak mnie plecy bolą (technokalectwo - biurwy i IT specialists wiedzą o co biega ;-))

Sposób drugi - niewypał - pytam kiedyś przygodnej, dość atrakcyjnej panny na plaży w Jelitkowie (dzielnica 3city), tak po prostu - czy mogłabyś mnie zdeptać? :o)
Na co ona - a przypierdolić Ci? ;-oooo)
Na co ja - eee... nie, dzięki, to raczej BDSM
:D :D :D
Zostawiłem ją z :eek: na piasku i wróciłem do domu ;-)

Pozdrówka przydeptane

GreyDust

crushact
01-28-2003, 1:30 AM
<div align="center">
CrushAct Planet 2003
CrushAct Planet (http://crushact.w5.pl)
Coś z naszej ulubionej branży...pozdrowienia dla Dona ;)
Zapraszam serdecznie wszystkich miłośników butków również na:
Polskie Forum - CrushAct (http://www.board.freeweb.pl/subjects.php?board_id=3794)
Deustche CrushAct Board (http://www.trampleparty.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=3308)
Pozdrawiam i życzę miłego deptanka w tym tygodniu

peterek2001
01-28-2003, 7:46 AM
Naszej ulubionej? Hmm... Mydło, woda i ewentualnie. No ale jak CrushAct ma kompleks że nie biegał po poligonie w błocie... No jego sprawa. Postaram się niebawem oczyścić Forum z tego błocka :)
A ten Board to ma nazwę ---> Deutsches Trample Board !!! Nie przypisuj sobie nazw bo to nielegalne !!!
<div align="center">
Peterek 2001

peterek2001
01-29-2003, 9:10 AM
Fajna stronka :http://groups.msn.com/UnderGiantessshoesandfeet A tak przy okazji - lokal już jest (Warszawa), czekam na wasze propozycje terminowe.
<div align="center">
Peterek 2001

Kocica
01-30-2003, 10:34 AM
Witam Kolegów.
Zgadzam się z Peterkim ,że nie ma nic, bardziej nie podnieca pana niż pani w czarnych pończaszkach, czarnych lub białych szpileczkach, spódniczce mini........Nic tak nie działa na mojego mężczyznę. jak taki widok. Stoje na nim i wbijam w niego ostre szpile, zdany na moją łaskę czy nie łaskę.....oj sama przyjemność..... A te ciężkie buciory? Jakoś bardziej z wojskiem mi się kojarzą a nie z kobiecą dominacją. Przecież w takich butach to tak jak by facet na facecie stał..... Ale może to Wasze ukryte fantazje...

RAMOL
01-30-2003, 11:24 AM
Krótka piłka panowie
termin !!
jeśli jest lokal niech termin wskaże ten kto nim dysponuje

Semelle
01-30-2003, 11:47 AM
Bonjour amis polonais,
ceci est un message pour le webmaster de Crush act.
votre site m'est trčs sympathique , mais je note que vous ne partagez vos clips qu'avec les utilisateurs de Kazaa. Or pour utiliser Kazaa il faut ętre sur pc, donc vous éliminez tout les utilisateur de mac ce que je trouve dommage. N'y a t-il pas une solution pour que nous puissions tous partager nos clips, images et textes?
Merci de traduire ce thread en polonais si bien sur quelqu'un connais le polonais et le français.
Semelle

slave
01-30-2003, 11:55 AM
<div align="center">
CrushAct Planet 2003
Coś z naszej ulubionej branży...pozdrowienia dla Dona ;)
Zapraszam serdecznie wszystkich miłośników butków również na:
Polskie Forum - CrushAct (http://www.board.freeweb.pl/subjects.php?board_id=3794)
Deustche CrushAct Board (http://www.trampleparty.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=3308)
Pozdrawiam i życzę miłego deptanka w tym tygodniu
WYBACZ:2guns: ALE TO JEST WSTRĘTNE A TE BUCIORY:cry:

adam gross
01-30-2003, 1:16 PM
Originally posted by Kocica
Witam Kolegów.
Zgadzam się z Peterkim ,że nie ma nic, bardziej nie podnieca pana niż pani w czarnych pończaszkach, czarnych lub białych szpileczkach, spódniczce mini........Nic tak nie działa na mojego mężczyznę. jak taki widok. Stoje na nim i wbijam w niego ostre szpile, zdany na moją łaskę czy nie łaskę.....oj sama przyjemność..... A te ciężkie buciory? Jakoś bardziej z wojskiem mi się kojarzą a nie z kobiecą dominacją. Przecież w takich butach to tak jak by facet na facecie stał..... Ale może to Wasze ukryte fantazje...

hehe,jakby to napisała "moja" pani :)
Faktycznie i ja jestem fanem szpilek.
Całe życie byłem raczej dominującym facetem aż znudziła mi się ta rola i zapragnełem odmiany.....i jak już raz trafiłem pod pantofel to po prostu zwariowałem :)
Obecnie jestem fanem "ciśnienia", lubię czuć się jak dywanik, a ślady po obcasach "mojej" napawają mnie jakąś dumą, nazywamy to znakowaniem :)
Ona jest zadowolona, ja szczęśliwy, czyli obopólna przyjemność :)
Bo jakbym ją mógł zdradzać mając na ciele ślady po jej obcasach ?? Wstydziłbym się czy co ??rozebrać na oczach innej :)co by taka powiedziała ?? na widok mej "zmasakrowanej" obcasami klaty :) Martwi mnie jedynie fakt że nie chce dopuścić do tej rozrywki żadnej innej...a ja mam jazdę na 4 lub więcej obcasów na raz a nie tylko 2 :) dlatego jestem za trample party :)
a może uda się coś wymyślić w 3miescie?? Sorry, ale mam aż nadmiar pracy (robię w banku) i nie uda mi się wyrwać z mojego 3miasta nawet na weekend na ogólnopolskie "trample - party" choć bym chciał nie wiem jak :)
pozdrawiam wszystkich

peterek2001
01-30-2003, 1:43 PM
<div align="center">
Proszę i druga kobieta - Kocica a jednak. A jaka znajomość tematu, nic tylko pozazdrościć temu gościowi i zobaczyć czy ma jakieś ślady od tych "szpil" Czarne mini, szpileczki... no nie mogę wyjść z podziwu.Fajnie że choć adam gross mnie popiera w preferencjach...
Ramolku lokal czynny całą dobę a o terminie muszę poinformować na jakiś tydzień na przód
Semelle - Bonjour France :)
W dalszym ciągu podtrzymuję prośbę o "popieranie" moich wpisów na OCMB. To dla nas wszystkich przecież pożytek - taka masa filmów. Wszystkie posty są opisane jak tu - peterek2001 ---> Tutaj kliknąć (www.ocmb.org)
Dziś jeszcze jeden filmik z Trample-Party (www.trample-facesit.ch)i jak była mowa właśnie w czarnych szpileczkach. Zastanawiam się czy ślady na tym panu to właśnie po tym party....
Peterek 2001

crushact
01-31-2003, 2:17 AM
<div align="center">
CrushAct Planet 2003
Nadszedł czas na podsumowanie głosów DZIEWCZYNA STYCZNIA 2003 na CrushAct Planet
Dziękuję wszystkim za typowanie i zapraszam na ranking Lutego
CrushAct Planet (http://crushact.w5.pl/preview.html)

crushact
01-31-2003, 3:01 AM
<div align="center">
CrushAct Planet 2003
Zapraszam wszystkich chętnych na spotkanie w ChatRoomie CrushAct Planet :
SOBOTA 01.02.2003. godz.19

luv2betrampled
01-31-2003, 8:42 AM
Hi Peterek,

Excuse me for breaking into this apparent Polish-only thread but I wanted to give you a big "jin cuje" (please excuse the crude attempt at phonetic Polish) or THANK YOU for the clips that you have been posting. I really appreciate it.

Regards, Andre

GreyDust
01-31-2003, 9:56 AM
Originally posted by luv2betrampled
Hi Peterek,

Excuse me for breaking into this apparent Polish-only thread but I wanted to give you a big "jin cuje" (please excuse the crude attempt at phonetic Polish) or THANK YOU for the clips that you have been posting. I really appreciate it.

Regards, Andre

hI luv2betrampled I think it could be like this: jienck ou yeah ;-))
Thanx for you thanx ;-)

BTW. Maybe this is occasion for first polish trample language lesson ;-)

trample = deptać (the ptouch) ;-)) that's funny :-D

Sorry about my a little bit english (polenglish ;)

GreyDust - under her heels :)

peterek2001
01-31-2003, 4:57 PM
Specjalne pozdrowionka dla i big nod dla luv2betrampled :worship: Wreszcie zaczynamy witać gości z zagranicy - to cieszy.
Myślę Panie i Panowie że należy wreszcie wstawić coś z "domowego ogniska"
<div align="center">
Peterek 2001

luv2betrampled
01-31-2003, 6:49 PM
Originally posted by GreyDust

hI luv2betrampled I think it could be like this: jienck ou yeah ;-))
Thanx for you thanx ;-)

BTW. Maybe this is occasion for first polish trample language lesson ;-)

trample = deptać (the ptouch) ;-)) that's funny :-D

Sorry about my a little bit english (polenglish ;)

GreyDust - under her heels :)

Gene dobrie, GreyDust & Peterek!

Thank you very much for the little Polish lesson. I wanted to spell out "gin coo yeh" (phonetic) for "thank you" but didn't want to offend the Polish visitors to the forum.

My favorite music is Polish-style polka (an American creation with Polish roots), so this is where I pick up little pieces of Polish. My mother can interpret some of the lyrics because she grew up in this country around a number of Polish familes and learned a little from them.

Thanks again and regards, Andre

Kocica
02-01-2003, 5:09 AM
Widzę że jedynymi wysmakowanymi facetami to są Peterek 2001 i Adam Gross. Nie dziwię się Adamie że Twoja kobieta nie chce się zgodzić na koleżanki, ja też bym się nie zgodziła. Nie chciałabym oglądać śladów po obcasach innych kobiet. To jest mój facet i ja go "znaczę". To podobnie tak jak by przyszedł kiedyś wymazany szminką a w drugą stronę jak by Twoja pani pachniała męskimi perfumami. Myślę więc że możesz ją zrozumieć. ( to tak z babskiego punktu widzenia ) Zastanawiam się czy namówić swojego faceta na jakieś zdjęcia, czy by się zgodził. Ale to druga sprawa bo pierwsza to jak mu powiedzieć że ja tu coś stukam....

crushact
02-01-2003, 11:30 AM
<div align="center">
CrushAct Planet
:D Crush Act Planet - Chatroom (http://www.polchat.pl/chat/?room=Crush%20Act%20Planet%202003) :D
ZAPRASZAM PONOWNIE !!!

tomi
02-01-2003, 12:03 PM
nie tylko on dwaj ,drapieżna Kocico :)
ja również jestem zwolennikiem ładnych szpilek na pięknych kobiecych nóżkach , a najlepiej w botkach na wysokim obcasie :) Wojskowe glany i błoto to nie to ...
Z drugiej strony żałuję ,że oprócz Ciebie nie "klika" na tym forum moja pani, której nie mogę jeszcze zabardzo namówić na tego typu rozrywkę :((

pozdrawiam
tomi

DonKichote
02-01-2003, 12:32 PM
Proszę, nie uogólniaj droga Kocico, ja też marzę o kozaczkach i szpileczkach, ale jak to mówią na bezrybiu i rak ryba, więc nie wybrzydzam, i jak się trafi nie typowo kobiecy bucik, ale na wdzięcznej nóżce, to nie pogardzę...

Pozdrawiam i padam do nóżek (niezależnie od obuwia)
Don Kichote
Najbardziej stratowany w Polsce człowiek (i przy tym żywy)

crushact
02-01-2003, 1:07 PM
brawa i szacuneczek dla Dona od CrushAct Clan

crushact
02-01-2003, 1:14 PM
<div align="center">
Peterek naobiecywał że zrobi jakiś filmik ze swoją panią i nic.
Obiecanki cacanki.Jakoś nie widać nic tylko obce nam tu rzuca.
Nie ładnie panie Peterek.Smaczka narobiłeś i pokazujesz nam tu cudze filmy i fotki.Jak to jest?

Natasha
02-01-2003, 4:10 PM
Dobry wieczór. Czy tylko mnie nie chce się spać? Stanowczo za dużo kawy! Tak, to ta od buciorów :) a najlepiej ... wybłoconych, wow!!! Co za widok mam z góry, kiedy patrzę jak KTOŚ je liże, a potem traci oddech pod ich podeszwą. Ale to dyscyplina dla bardziej zaawansowanych kaskaderów. Akupunktura mnie nie bawi. Życzę kolorowych snów

ceek
02-01-2003, 5:27 PM
mnie osobiscie jakos nie kreci zlizywanie blota nawet z bardzo pieknych butow bardzo pieknej Pani za to ta dalsza czesc - patrzenie jak traci oddech... to nawet bardzo :D szkoda Natasha ze nie lubisz deptac facetow bez butow...

crushact
02-02-2003, 4:48 AM
<div align="center">
Crush Act Planet

POZDROWIENIA I CAŁUSKI DLA NATASZY
NO I COŚ DLA I OD KLANU CRUSHACT

tomas
02-02-2003, 5:47 AM
No to Natasha musisz miec takie wypasione NEWROCK-i, znam te podeszwy od podstaw:) przelezalem pod takimi mnostwo czasu. Sa wyrabane w kosmos:) i obudzily sie wspomnienia:) fajnie bylo.....a mialem dwie takie kumpele i obydwie mialy NEWROCki a myslicie ze moj mail skad ma taka nazwe...
pozdrowka:D :D :D :D :D :D

peterek2001
02-02-2003, 7:05 AM
Peterek naobiecywał że zrobi jakiś filmik ze swoją panią i nic.
Obiecanki cacanki.Jakoś nie widać nic tylko obce nam tu rzuca.
Nie ładnie panie Peterek.Smaczka narobiłeś i pokazujesz nam tu cudze filmy i fotki.Jak to jest?
Z przykrością stwierdzam że drogi CrushAct robi tylko wpisy a nie przegląda forum. Może coś ze wzrokiem? A może totalne rozkojarzenie... Dzisiejszy klip dedykuję specjalnie dla niego. Może bracie swoim wpisem doprowadziłeś do tego że moja pani już więcej się nie zgodzi na nic podobnego - dzięki Ci w imieniu wszystkich "członków" tej stronki.
Tak się zastanawiam nad tym co napisała Natasha ...traci oddech pod ich podeszwą. Ale to dyscyplina dla bardziej zaawansowanych kaskaderów. Akupunktura mnie nie bawi. Przecież szpileczki to coś bardziej "mocnego" niż sama podeszwa a ciężar ten sam tylko jak by z większym miejscowym naciskiem. Właśnie płaskie buciki są dla początkujących a obcasiki już dla bardziej zaawansowanych - tak myślę, może się mylę...
Pozdrowionka i dzięki za wpisy dla KOCICY, NATASHY, TOMI'ego, CEEK'a, CRUSHACT'a THOMAS'a i DONKICHOTE.Ten ostatni zobowiązał się zostać naszym nadwornym tłumaczem na języki obce dla gości z zagranicy.
this clip was recorded by me
<div align="center">
Peterek 2001

DonKichote
02-02-2003, 8:51 AM
Hej, obiecałem tylko tłumaczyć Twoje podpisy do obrazków, jeśli takowe zamieścisz. Na całościową robotę jestem za cienki z wolnym czasem (i to mam na myśli opisy dodatkowe, a nie te obowiązkowe, który wymaga Destiny - bo wzorce tych już Ci podałem). Których właśnie nie zamieściłeś w ostatniej wiadomości (wiem, czepiam się).

Pozdrawiam,
Don Kichote

PS. A tak wogóle to mogę udostępnić własnego FTP-a do wgrywania większych plików niż te, które się mieszczą na Destiny (ale nie obiecuję, że to będzie chodzić 24/7, w końcu też czasem sprzęt wyłączam/używam do innych rzeczy). Póki mam to SDI, bo jego istnienie wisi teraz na włosku...

sonnenalex
02-02-2003, 11:31 AM
the sneaker clips of crushact are great:rasta: :pimp: :thumbsup: :bananadan

tomi
02-02-2003, 12:03 PM
BRAWO BRAWO I JESZCZE RAZ BRAWO !!
Gratulacje Ci składam, bo filmiki pierwszego sortu- bardzo podoba mi się deptanie w bucikach a Ty ze swoją Panią robicie to znakomicie
Moim zdaniem zaczynasz nawiązywać do takich tuzów jak Cucciolo i Stryder - jednym słowem REWELACJA !!

Złóż jeszcze podziękowania i gratulacje swojej pani (chyba że czyta Forum?)- zazdroszczę Ci :)

Będzie więcej? mam nadzieję że tak

pozdrawiam
tomi

crushact
02-02-2003, 1:13 PM
<div align="center">
CRUSH ACT PLANET
THX sonnenalex and click enter to my CrushPage

masopls
02-02-2003, 3:42 PM
Witam wszystkich!
Od kilku lat bawię się z żoną w deptanie i inne zabawy BDSM. Załączam parę naszych fotek. Niedługo dołączę parę filmików, ale na razie nie mam czasu by je przekonwertować do rozsądnej wielkości
Pozdrawiam

masopls
02-02-2003, 3:58 PM
"My Wife @ I" - private pics

Stryder
02-02-2003, 8:25 PM
EXCELLENT
masopls!!!

:D

These pictures are quite excellent. Hope you can speak some English? Hope you can bring that lovely lady down to Australia sometime. Really really good material love to see more of the strappy sandals. Love polish girls.

peterek2001
02-03-2003, 1:48 AM
Witam bardzo serdecznie masopls'a. Właśnie też o tym pomyślałem że walisz niepotrzebnie tak duże zdjęcia. Na tym forum jest bardzo łatwo wsadzać fotki i filmy gdyż do tego celu nie jest potrzebna własna witryna "www". Gdy dodajesz wpis na dole okna masz "przycisk" - Attach File(s). Po otworzeniu się okna (a może to potrwać nawet minutkę) wciskasz przeglądaj, zaznaczasz tam fotkę z katalogu, potem "Upload" (Maksymalny rozmiar to 250Kb (jedna sztuka)) I tak po kolei, po jednym zdjęciu lub klipie. Po zakończeniu sesji "wstawiania" naciskasz "Done" - i już !!! Jeśli umieszczasz zdjęcia "obce" należy podać właściciela (to wymóg Moderatora) Czyli należy podać stronkę www z jakiej materiał pochodzi. A gdy jest to Twój materiał napisz np. "this clip/pics was recorded by me". Możesz też przerobić swoje poprzednie wpisy wybierając button "edit" (na dole po prawej) i dostosować zdjęcia do miniaturek. Czekamy na jeszcze i baaaardzo zazdrościmy, jesteś WIELKI !!!
Greeting for Guru Stryder :worship:
<div align="center">

Peterek 2001

adasof
02-03-2003, 3:16 AM
Cześć jestem nowy tutaj ale już wiem że bęe tu częstym bywalcem !!! Załaczam kika fotek o moich skrych mażeniach kóre myśle że sie kiedyś spełnia . Ma jesczze troche filmów jak ktoś chce to niech pisze adasof@alfaomega.pl Te zdj pochodz ze strony www.facesiting.com

tomas
02-03-2003, 7:55 AM
No to:) rosniemy w sile, ciesze sie bardzo ze jest nas coraz wiecej:) to jeszcze pare osob i impreza wyjdzie bardzooooo wielka o to wlasnie chodzi:)
pozdrowka dla wszystkich:)
ps. wczoraj znowu zaliczylem HD-ki mojej dziewczyny :D :D :D :D

GreyDust
02-03-2003, 12:52 PM
Woow rozkręciło się to forum od wczoraj :-)) I super.
Co do blotka Natashy - nie sadze, abym byl w stanie docenic walory smakowe owego specyfiku, ale jesli na ew. imprezie zabraknie amatorow cisnienia z udzialem takiego stuffu, to pozostanie zacierac lapska i padac plackiem w odpowiednich miejscach ;-)

Pozdrowionka przydeptane

GreyDust

Kocica
02-03-2003, 1:45 PM
Witam ponownie wszystkich i bardzo serdecznie pozdrawiam. Dzięki Peterku za filmiki, wreszcie coś nowego, wszyscy zamieszczają tylko z sieci a nikt nie ma własnej inwencji. Jeszcze ze swoim nie rozmawiałam, jakoś nie mam odwagi - dobrze że teraz śpi...
Dzięki Tomi za ciepłe słowa - powiedz jej wprost, ja też byłam w szoku ale potem (jak widać) sama się wkręciłam.
Spróbuj Nataszka kiedyś zdominować pana w szpilkach, to ci będzie dopiero jęczał...
Masopls - mistrzostwo świata, pokaż jeszcze coś, proszę, miau...

pawlikk
02-03-2003, 2:36 PM
Bardzo sie ciesze ze to forum rosnie w sile wiec postanowilem i ja je zasilic. :p
A wydawalo mi sie ze ludzi o takich upodobaniach jest malo, coz widze ze bylem w bledzie.
Tak wiec jest mi bardzo milo ze sie tu moge dopisac obok was i serdecznie pozdrawiam wszystkich tu zalogowanych :bananawav
dodaje od siebie cos z www.cucciolopage.com

masopls
02-03-2003, 4:32 PM
( Oto kolejne moje zdjęcia / this pics was recorded by me )
Witam wszystkich serdecznie i dziękuję za uznanie :) Złączam jeszcze parę fotek a w najblizszym czasie będą obiecane filmiki Szkoda tylko, że jest tak mało miejsca - bardzo stracą na jakości :( W sobotę będzie mała impreza , więc po niej może pojawią sie nowe, lepsze zdjęcia. Na razie pozdrawiam !!

Stryder
02-03-2003, 5:01 PM
THANK YOU
masopls :D

Once again these pictures are fantastic...they are exactly the type of trample I love and the shoes are lovely so is that wonderful lady's feet. Is she your girlfriend or partner? Or is she just a friend or professional dom? Feel free to send any of your work to us particularly these sandal photos with the bare feet in them. One of your pics kissing the feet of this beautiful lady Helen thinks part of your face looks like mine...your poor thing. Hope you can speak some English it would be nice to talk. Have you checked out our pictures and clips on the thread "Helen Rocks Rastas World" if you have not I am sure that you will like the pictures and the clips. Thank you for posting you have it right my friend. Perhaps if you cannot read and speak English one of our friends who can can translate for us.

OH AND GREETINGS TO YOU TOO peterek2001 THIS IS A VERY GOOD THREAD (even though we do not understand polish)
:D We are glad you like our pics and clips too. It is always sad that so many of our trample friends live so far away. I love the picture of the heel damage and bruising I have been there too and it is fun when it happens but sore for days. Now I have a broken rib but I will get better :)

RAMOL
02-04-2003, 12:52 AM
Nasze forum tak ładnie sie rozwija, że może już czas abyśby wystąpili z inicjatywą otwarcia naszego - polskiego forum.
Mają Turcy, Francuzi itp. - a my to co ?
Jest nas tutaj całkiem sporo. A pewnie byłoby więcej.

Pozdrawiam miłośników stópek, pantofelków i obcasików.

Ale zupełnie szczególne wyrazy podziwu i uwielbienia dla Pań.
Czytając wasze maile aż ciarki przechodzą po plecach - z ukontentowania rzecz jasna.
Zazdroszczę waszym mężczyznom.

Pracuję powoli nad moją Panią. Mam nadzieję że z równie dobrym skutkiem w przyszłości.

crushact
02-04-2003, 6:16 AM
<div align="center">
CrushAct Planet
No a ja pod jakim jestem wrażeniem !!! Ramol widać że mało się interesujesz Polskimi stronkami jeżeli szukasz forum.No i Kocica...Nie wszyscy wrzucają sieciowy towar no i muszę Cię oświecić.To firum jest nie tylko dziełem Peterka.Mam w nim troszkę większy udział, powiedziałbym że nawet ogromny.Dzięki Peterkowi to się tutaj jakoś toczy ale chyba nie widziałaś pierszszego postu.To dzięki temu że to właśnie ja mam stronkę to forum istnieje.Nie możesz nic kompletnie powiedzieć o tramplingu.Zobaczyłaś bardzo mało.A wiem co mówiębo siedzę w tym 27 lat.Więc dla mnie to jest codzienność
pozdrawiam
:cool: :cool: :cool: :cool: :cool: :cool: :cool:

peterek2001
02-04-2003, 8:07 AM
Crushu , nie odstraszaj jedynych pięknych płci !!! Nie zapomnij dodać że dzisiejszy ruch na Twoim forum to w 90% moja zasługa :) Dziś z tej ogromnej wdzięczności chciałbym Ci zadedykować kilka fotek z moim ulubionym fasonem bucików. Filmiki mają fatalną jakość ale na bezrybiu i rak ryba, pracuję nad poprawianiem tego defektu i będzie coraz lepiej. Myślę że ważne są jakieś nasze Polskie produkcje a nie ssanie tylko z sieci zagranicznych. Ramolku , może to i dobra propozycja ale chyba jeszcze za wcześnie, gdy nasza grupa wzrośnie do stu, dwustu osób to można się zwrócić z prośbą o coś takiego a jak na razie to się nie wychylajmy. Witamy Pawlikk'a i Adasof'a bywajcie częściej... Kocico a dzisiejszy filmik to dedykuję właśnie Tobie i zgadzam się w 100%.
<div align="center">
peterek 2001
<div align="center">

peterek2001
02-04-2003, 8:33 AM
Mam jeszcze ogromną prośbę do naszego Wielkiego Masopls o zmniejszenie fotografi w poprzednich dwóch pocztach bo ci co chodzą przez modem telefoniczny czekają i czekają. Dzięki z góry a teraz obiecany......
this clip/pics was recorded by me
<div align="center">
Peterek 2001

kkki
02-04-2003, 11:04 AM
THANK YOU
masopls

Once again these pictures are fantastic...they are exactly the type of trample I love and the shoes are lovely so is that wonderful lady's feet. Is she your girlfriend or partner? Or is she just a friend or professional dom? Feel free to send any of your work to us particularly these sandal photos with the bare feet in them. One of your pics kissing the feet of this beautiful lady Helen thinks part of your face looks like mine...your poor thing. Hope you can speak some English it would be nice to talk. Have you checked out our pictures and clips on the thread "Helen Rocks Rastas World" if you have not I am sure that you will like the pictures and the clips. Thank you for posting you have it right my friend. Perhaps if you cannot read and speak English one of our friends who can can translate for us.

OH AND GREETINGS TO YOU TOO peterek2001 THIS IS A VERY GOOD THREAD (even though we do not understand polish)
We are glad you like our pics and clips too. It is always sad that so many of our trample friends live so far away. I love the picture of the heel damage and bruising I have been there too and it is fun when it happens but sore for days. Now I have a broken rib but I will get better

oto tlumaczenie postu Strydera skierowanego do masopls:
Znow zdjecia sa fantastyczne.To jest ten typ tramplingu , jaki lubie.Zarówno buty jak i stopy sa super.Czy ona jest twoja dziewczyna albo partnerka czy tylko przyjaciolka albo zawodowa domina?Mozesz wyslac nam swoje prace,szczegolnie zdjecia golych stop w tych sandalach.Helen mowi, ze na jednym ze zdjec twoja twarz wyglada jak moja.Mam nadzieje, ze rozumiesz troche angielski, bo fajnie byloby pogadac.Czy widziales nasze zdjecia i filmy w "Helen rocks Rasta World"?Jesli jeszcze nie, to zapraszam,mam nadzieje, ze Ci sie spodobaja.

A i jeszcze pozdrowienia dla peterek2001.Twoj thread jest bardzo dobry (mimo, ze nie rozumiem po polsku).Cieszymy sie, ze podobaja Ci sie nasze zdjecia i filmy.To smutne,ze tak wielu naszych przyjaciol zyje tak daleko.Podobaja mi sie zdjecia heel damage, to jest fajne,jak sie dzieje.Obecnie mam zlamane zebro ale jest coraz lepiej.

kkki
02-04-2003, 11:17 AM
Czyz ten typ deptania nie jest najlepszy?

pochodza z www.ciucciolopage.com

adasof
02-04-2003, 1:20 PM
Tak jak obiecałem jestem ponownie !!
Też sie cieszę że to foróm tak rośnie w siłe jest teraz jednym z największych na tej stronie :D POZROWIENIA
A oto kilko z moich kolejchym mażeń :)
pochodzą z www.jeanssitting.com oraz z www.fetish-film.ch

masopls
02-04-2003, 2:38 PM
My pics. This is NOT a professional dom ! This is my Wife :)
Troche to trawło, zanim ją urobiłem do takich zabaw, ale opłaciło się :)

Stryder
02-04-2003, 3:07 PM
FANTASTIC
masopls :D
Your wife is beautiful and these are some of the best pics I have ever seen.

Please I hope you have seen all the pics and clips with my wife too if not see below: Let us know if you like them too.

STRYDER AND HELEN NEW CLIPS AND PICS
Just did a very good posting of clips and pics from the controversial videos Helen and I did in France that have now been returned to us. Please enjoy them. More to come. Follow this link.

http://mistressdestiny.com/forums/showthread.php?s=&postid=47529#post47529

masopls
02-04-2003, 3:15 PM
My pics.
Peterek2001 - fajny pomysł z ta deską :). Idę kręcić film.... ;)
kkki - bardzo dziękuję za tłumaczenie, bo jestem niemieckojęzyczny (jeśli chodzi o angielski to czytając rozumiem, ale nie umiem nic napisać)

modlemaker
02-04-2003, 8:19 PM
hi stryder, i clicked onto this thread and clicked something here i can't read it but something pit a red circle with a white line going through it on the bottom of my screen and every time i right OR left click it a dialog box pops up how do i get rid of it from the bottom of my bar at the bottom. i clicked on the pop up box and i heard a dial tone which i cancelled FAST. can anyone help

Stryder
02-04-2003, 10:08 PM
modlemaker
Dont know what that problem might be mate. Of course I am no computer whizz but there are plenty here who are including good old John himself. The link on this thread to my earlier post just takes you to page 26 of "Helen Rocks Rasta's World" so folks can see the new clips and pics I have posted today. Is that the link that gave you trouble if it is just go there manually. Sorry I dont know what that problem is :)

modlemaker
02-05-2003, 3:48 AM
thanks stryder, i clicked onto something on this post and it is in polish and i can't read it. it put an icon at the bottom of my task bar and when i click it it brings up a box also in polish and i can't seem to get rid of it. thanks also outstanding pic.s of you and helen i always enjoy your posts !! THANKS !!!

tomi
02-05-2003, 4:33 AM
Peterek - Twoja dziewczyna ma znakomity gust jeśli chodzi o buty (chyba że to Ty Jej kupowałeś :)) - to mój wymarzony typ
brawo!

RAMOL
02-05-2003, 4:45 AM
Zgadzam się w całej rozciągłości
buciki i nóżki są świetne
aż zazdrość chwyta

Pozdrawiam

peterek2001
02-05-2003, 5:46 AM
<div align="center">
! ! ! ! !

It concerns - http://crushact.w5.pl

Hi modlemaker , You must read all notification! Don't go on erotic web site spam! This XXX site and automatic Dial-up. Warning! FAST CLOSE WINDOWS.
<div align="center">
Peterek 2001

peterek2001
02-05-2003, 10:52 AM
masopls - jak tam deska ? ;) Jak zwykle zaskoczyłeś nas pięknymi zdjęciami- dzięki. tomi - Ona ma taki świetny gust, chyba dobrze wie co ma włożyć na nóżki aby faceci się ślinili i chodzili wpatrzenie niby w chodnik - haha. Oj RAMOL a tu ja "Zgadzam się w całej rozciągłości" z Tobą, też jakoś nie mogę spokojnie postukać w klawiaturę jak ona stuka......... obcasami.
<div align="center">
Peterek 2001

adam gross
02-05-2003, 10:59 AM
Originally posted by kkki
Czyz ten typ deptania nie jest najlepszy?

pochodza z www.ciucciolopage.com

hey
jasne że tak,tylko jeszcze jak na razie pozostaje to w kręgu mych fantazji :)
Pracuję nad tym aby się ziściły :)
Już niedługo :) mam nadzieję .....................

adam gross
02-05-2003, 11:07 AM
wow !
Jestem pod wrażeniem !
Mam nadzieję że już za miesiąc (obecnie spłacam długi i nie mam kasy na cyfrówkę-samo życie-tak wyszło-ostatnio byłem bezrobotny-jeszcze jedna wypłata i wyjdę na prostą) i ja zamieszczę swe fotki :) a może nawet zbuduję stronkę ?? Kiedyś przez ponad dwa lata istniała "moja" w sieci ale z fotkami z NET'u .
Teraz chcę nie być gorszy i zrobić coś swojego :)
Tak trzymaj !!!
Pozdrowienia z 3miasta

adam gross
02-05-2003, 11:11 AM
hey
to oczywiście był post dla peterka :)
pozdrawiam wszystkich

DonKichote
02-05-2003, 12:24 PM
Advice to 'modlemaker' and other non-polish speaking members of this great board:
Golden rule is: 'Perform safe hex - never run executables (*.exe, *.com, *.scr, *.bat, and maybe more) from unknow sources (like pop-up windows from xxx and warez sites - unless you are really sure what are you doing.' Easy, and simple. This time it was 'najlepsza-erotyka.exe', and you can see that name _before_ you click on that link (at bottom of your browser window). Next time you'll see there any EXE file, just say no, errr, just don't press that link, right? It is possible that instead of that there was a window asking you if you want to install 'somethig... something' - and also just click 'No' (or 'Nie' if it is in Polish).

I hope that this will help you in the future

Best regards,
Don

Kocica
02-05-2003, 6:39 PM
Peterku, z każdym filmem jest coraz ciekawiej, nawet nie chcę myśleć co to będzie za jakiś czas. Chłopcy podniecają się butami Twojej dziewczyny, jestem zazdrosna, ja w domu mam bardzo podobne i też są w częstym użyciu - znaczą na dwa tygodnie.
Masopls dzięki za taką dawkę zdjęć. Widać że to już nie amatorszczyzna a profezjonaliz. Pozdrów koniecznie swoją kobietę, jest super w tym co robi a robi jeszcze przy tym zdjęcia. Bardzo, bardzo fajne....
A gdzie druga Pani z forum - Natasha. Zadeptała kogoś? :p

Kocica
02-05-2003, 9:32 PM
Postaram się mojego faceta namówić to coś wam pokażemy - a co mamy być gorsi....:)

peterek2001
02-05-2003, 9:44 PM
<div align="center">
A tak niedawno mieliśmy setny wpis
A dziś
200
Pozdrowienia - Peterek 2001

darth
02-05-2003, 10:27 PM
thanks for all

regards

modlemaker
02-06-2003, 3:49 AM
it's somekind of dialer, i was clicking off of it and when i moved my mouse it clicked while i was moving it across and now it's on my system tray tool bar and i can't find it anywhere in my programs to delete it i can't even read it to see if it has instructions to do so.

DonKichote
02-06-2003, 4:01 AM
To Modlemaker:
Did you read my answer in your thread 'help !! john'?

I will include it here (for the very last time)

After 'thomas55':
If you have that nasty little dialer installed and you want to get rid of, search for a program called SYSMD.EXE (on my computer if was in the windows folder). Remove that file on the dialer will be gone.

Please, be more carefull next time, and read whole tread, not only click on pics and links...

Best Regards,
Don

modlemaker
02-06-2003, 4:14 AM
well i tried to avoid that thing when it popped up and accidently clicked my mouse while moving it accross the page, now i have it on my computer and can't get it off of there and if i have to travel the entire world to find the people responsible for hiding such a pop up somewhere people are looking at something else and fall into there trap, well they will rue the day they thought up this scheme anyone else have this happen and how hard was it to get rid of ??? thanks

modlemaker
02-06-2003, 4:18 AM
thanks don, i found it in windows like you said, i tried to delete it and said it could not delete because it was being used by windows. when i shut down my computer i will see if i can do it then. thanks for helping me find where it was hiding !!!

crushact
02-06-2003, 7:25 AM
<div align="center">
CrushAct Planet - CLAN 2003
my private scenes - I & My Wife

DonKichote
02-06-2003, 8:05 AM
Originally posted by Natasha
Dobry wieczór. Czy tylko mnie nie chce się spać? Stanowczo za dużo kawy! Tak, to ta od buciorów :) a najlepiej ... wybłoconych, wow!!! Co za widok mam z góry, kiedy patrzę jak KTOŚ je liże, a potem traci oddech pod ich podeszwą. Ale to dyscyplina dla bardziej zaawansowanych kaskaderów. Akupunktura mnie nie bawi. Życzę kolorowych snów

Nataszka wróć! Nie daj się prosić. Albo przynajmniej powiedz którymi ścieżkami chadzasz, to chętnie poudaję tam 'chodniczek'. Śnieg musi pięknie chrupać pod Twoimi butkami, ale ja nie będę gorszy :)

Pozdrawiam,
Don Kichote

PS. Jak już mówimy o sniegu i zimie, to zawsze kojarzymi się to co na tym obrazku (o, jak chciałbym coś takiego powtórzyć)

This picture was taken by me exactly one year ago...

Blanka
02-06-2003, 2:00 PM
Witam nieliczne Panie i gromadę samców. Mieszkam daleko od was więc pewnie nigdy się nie spotkamy ale tak czytam od jakiegoś czasu ten link i robicie z igły widły. Umawiacie się na trample party od ponad miesiąca i nic... Chciałabym zobaczyć jakieś zdjęcia z tego waszego przyjęcia a tu tylko gadanina... nas jest to na pożądku dziennym i nikt z tego nie robi jakiegoś tabu, rozmawia się o tym normalnie a w telewizji nawet chyba specjalnie wymyślają takie konkursy gdzie kobieta musi chodzić po facecie. Zresztą jak znacie stronki z tymi rzeczami to większość scanów z TV jest z Italii. My nie robimy tego w takich paskudnych buciorach jak stronka CrushActa, preferujemy ładne delikatne buciki, może dlatego też Italia słynna jest z butów...:) Czekam na to co pokaże Kocica albo Gross. Może ja kiedyś też coś dam... Pozdrowienia specjalne dla Peterka - filmiki super i takie.... normalne. Masopls też robi fajną robótkę.
ps. Używam często Polskiej przeglądarki i tam nic nie ma w tym temacie... Zmieńcie to.

crushact
02-06-2003, 2:40 PM
<div align="center">
CrushAct Planet - Clan 2003
...To tak jak z ludźmi co kiedyś pojechali do Niemiec na stałe i po pół roku już mówili U nas a u was. Mam kilka znajomych które mieszkają we Włoszech.Tu mają kamienice, sklepiki ale też tylko dużo mówią i mało robią. Ale łączy ich jedno `U nas a u was` Włoskie gówno smakuje lepiej od Polskiego bo zagraniczne. Tylko na to stać Italię? dużo beblania a zero zaangażowania. Na CrushAct przynajmniej coś siędzieje. Acha no i skoro wam się nie podobają butki z CrushAct Planet to nie zapraszam...Stronka ma dwa adresy...Dla tych którzy wybrzydzają bo uważają sięza najlepszych http://crushact.w5 i dla stałych bywalców którzy trampling traktują jak trampling nie zależnie od butków i jakości http://............. a to coś z nowej >>>Natasha ;)
Pozdrawiam wszystkich bez wyjątku. Przedewszystkim Peterka,Dona,Natkę oczywiście no i nie mogę zapomnieć o Crush1. :whip: :soldier: :shooter: :barf: :kissbutt: :lilgump: CrushAct Planet - Clan 2003
trampling & crushing

Blanka
02-06-2003, 3:00 PM
Jeśli Pan Panie CrushAct pił do mnie to się Pan pomyliłeś. Jestem rodowitą Wloską, a od 9 lat uczę Waszego języka. W Polsce byłam kilka razy i tam mili ludzie mieszkają a Pan jesteś jakiś narwany - albo niedodeptany :)

adam gross
02-06-2003, 3:15 PM
dzięki Blanka
poważnie myślę nad małymi zmianami na polskich stronach dotyczących interesującego nas tematu :)
Plan już jest, chętne panny też, braki tylko formalne i czasowe...ale mam nadziejęże już niedługo uda się je pokonać :)
pozdrówka z Gdańska :)

peterek2001
02-06-2003, 5:49 PM
Witam ponownie. Dzięki CrushAct za pozdrowionka. Dzięki DonKichote za pomoc naszemu "podglądaczowi". Czyżby jakaś mięta w Tobie do Natashy? :) No i powitajmy rodowitą Włoszkę biegle piszącą w naszym języku - cześć Blanka. Adam gross wreszcie ma motywację do dalszej pracy :)
Moja Pani była chyba strasznie zazdrosna o Twój wpis Adamie i powiedziała że może i ona przyjdzie z koleżnaką (tonem ironicznym). No nic, przejdzie jej. Dziś kolejne domowe ognisko i próbka tego co następnym razem.
<div align="center">
Peterek 2001

Rif_Raf
02-06-2003, 6:10 PM
Only one thing to say WOW very nice.
Thanks for the great pics and clips.

crushact
02-07-2003, 1:36 AM
<div align="center">
CrushAct Planet
No Peterek, coraz odważniej. Zaczyna mi się podobać. Doszliśmy do główki super. Mam nadzieję że się rozkręcisz, no i może by tak już czas na jakieś inne butki? Mogą być szpilki tylko inne bo to tak jakby ciągle jeden film. Szacuneczek dla Ciebie. ;)
Blanka, przepraszam jeżeli Cię uraziłem, chyba jestem niedodeptany jak piszesz. Robię to dopiero 26 lat. Jestem już na tym poziomie że zrobiłem wszystko co jest możliwe w tym temacie i może dlatego drażnią mnie niektóre posty amatorów, a może dlatego że jestem z południa...nie wiem :cry:
Peterek, dobra robota. Chodzi mi o forum. Musi być tak jak kiedyś, jak zaczynaliśmy z rozpowszechnianiem tego tematu. Idź na całość. Pobijemy wszystkie stronki zagraniczne. Niech wiedzą że Polska to nie zabita dechami wiocha gdzie dopiero co podłączyli TV i na rynek weszło wideo. !!! Wiem że robisz co możesz i za to Cię szanuję. :thumbsup: :worship:

darth
02-07-2003, 1:59 AM
:theband: :worship: :banghead:

Natasha
02-07-2003, 6:20 AM
"Nataszka wróć! Nie daj się prosić. Albo przynajmniej powiedz którymi ścieżkami chadzasz, to chętnie poudaję tam 'chodniczek'. Śnieg musi pięknie chrupać pod Twoimi butkami, ale ja nie będę gorszy"
Pozdrawiam,
Don Kichote

Drogi Donie!
Jest takie powiedzenie, że "najchętniej wracamy tam, gdzie nas najbardziej kochano". A ja tu raczej nie mam swoich zwolenników (oprócz kilku Panów, w tym Ciebie) :) To forum głównie dla "szpilkowców", tak mi się wydaje. I z pewnością będę częściej gościć na stronce CRUSHynki. I mam serdecznie dosyć nazywania moich butków "buciorami". Pozwolę sobie jeszcze przytoczyć słowa Blanki (co prawda agresywnie trochę wjechała jak na pierwszy raz, ale to typowo włoskie zachowanie) "filmiki super i takie.... normalne". Właśnie, chodzi o to, że to co dla Blanki jest normalne, dla mnie jest monotonne, wolę coś bardziej ekstremalnego niż normalnego i na tym polega różnica. Ale szanuję upodobania wszystkich, nie rozumiem tylko pytań typu: spróbuj w szpilkach, itd. Przecież jeśli ktoś nie ma ochoty na czekoladę, to nie należy mu wpychać do ust i patrzeć jak powoduje to u niego odruch wymiotny, ale to tak na marginesie. Forum się rozwija i to jest najważniesze. Na koniec mała puenta: oto jak ilość przechodzi w jakość: ilość przechodzi, jakość pozostaje ... :)

masopls
02-07-2003, 6:52 AM
Witam!
Peterek = debeściak - a własciwie to Jego Pani :), ale nie wiem jak to odmienić... Film jest na prawdę bombowy i zmusił mnie do zmiany scenariusza w moim.... Premiera już wkrótce. Jeśli chodzi o buciki to piękne i stosunkowo tanio kupuję w sklepie internetowym w Cargary (tak, tam gdzie były zimowe igrzyska) www.heelsonline.com . Wybór bardzo duży, jedyna wada to czas przesyłki - towar idzie 3-4 m-ce :(. Dla bogaczy polecam sklep www.italianheels.com - ich buciki to dzieła sztuki - naturalna skóra, ręczna robota paleta rozmiarów co 1/2 numeru - idealne do deptanka, tylko ta cena ..... średnio 180 Euro - nie dla każdego. Ale w Calgary szpileczki w których występuje moja Żona na zdjęciach powyżej kosztują 10 - 18 USD za parę, a przy zakupie 2 par - 3-cia gratis.

Widzę że na forum rozpoczęła sie dyskusja na temat wyższości deptania w szpileczkach nad deptaniem w buciorach i odwrotnie. Dyskusja z lekka bezsensowna, ba na temat gustów się przecież nie dyskutuje - jeden lubi to inny co innego. Dla mnie kobieta to uosobienie piekna, lekkości i gracji i nie wyobrażam sobie, żeby te cechy mogła spełnic kobieta w wojskowych glanach czy jak im tam + moro (może jeszcze maska p-gaz?). Zdjęc i filmów z crush.act nawet nie sciągam i nie oglądam bo zupełnie mnie to nie kręci (tak jak i rozdeptywanie ślimaków, żab, myszy, petów, samochodzików [...tu wpisać swój pomysł..]. Nie mam jednak zamiaru krytykować takich upodobań. Jeśli kogoś kręcą takie rzeczy to świetnie.

Pozdrawiam depczących i deptanych !

GreyDust
02-07-2003, 9:33 AM
Originally posted by Natasha

A ja tu raczej nie mam swoich zwolenników (oprócz kilku Panów, w tym Ciebie)

Jak to nie??
Jak dlugo mozna tak lezec na sniegu?
D. do zaspy przymarza ;)

:) To forum głównie dla "szpilkowców"

Pfff :)
Nie mowie, ze nie lubie, ale... widok Twojego obuwia generuje mi gesia skorke na plecach ;-)

I mam serdecznie dosyć nazywania moich butków "buciorami".

Ma to swoj urok :)
Pomyslec jak "nazywacze" pierzchaja w poplochu slyszac odglos miazdzonych grudek lodu ;D

Odnoszac sie do reszty postu Natashy i polaczkowatego klimatu jaki zaczyna gestniec na forum.
Czy wszedzie musimy byc polakaMI ?
Gdzie MI oznacza - moje jest najlepsze reszta jest do D.?

Troche tolerancji pokory.
Podobnie zenujaco brzmia teksty - "pionierzy Trample", "propagatorzy" itp.
Panowie G. prawda. Polskie strony Trample, a wlasciwie robione przez Polakow byly w necie zanim nauczyliscie sie uzywac 020 21 22. Od kilku lat z powodzeniem sprzedaja sie filmy Anaconda Prod, ktorych animatorem jest nasz rodak. Od 1997 roku - do bankructwa KKI wisiala strona undrFT - dwoch kolesi z Polski. Od kilku lat na IRCnecie od czasu do czasu ozywa kanal #trample.
I tak dalej :)
Zamiast koncentrowac sie na podzialach, moze lepiej ukierunkowac sily na organizacji imprezy, o ktorej trabi sie jak zauwazyla Blanka od poltora miesiaca?
Chyba, ze klimaty na imprezie beda esencja tego, co zaczyna sie dziac z tym watkiem - wowczas rzeczywiscie lepiej przemilczec temat.

P.S.
Jezeli ktokolwiek poczul sie urazony moja wypowiedzia - widocznie ma powody.

Best regards

GreyDust

Kocica
02-07-2003, 11:32 AM
Witam ponownie, szczególnie Blanke, nie będę już jedną z nielicznych kobietek na tym “polu walki” z panami. Natasha ty też zostań z nami kobietami koniecznie.
Blanka, nie przejmuj się Crushem on ma taki sposób witania się z każdą kobietką (szpilkową) Nie wiem czemu choć mysle, że strach przed jej szpileczkami go elektryzuje. “ Nasi” chłopcy są mocni tylko w słowach, gorzej z ich czynami, chodzi mi o trample party. Czy się mylę Peterku i Crushact?
Wyzwanie rzucone, co proponują “nasi” panowie, będziecie tak gadać i gadać, Panie proszą o konkrety i dokumentację :)

GreyDust
02-07-2003, 12:15 PM
Originally posted by GreyDust

moze lepiej ukierunkowac sily na organizacji imprezy,
[/B]

http://warszawa.pogodzinach.pl/search.php3?typ=5

Recenzje pubow.

Pozdrowienia przydeptane

GreyDust

GreyDust
02-07-2003, 12:29 PM
Moze Tam Tam ?

http://warszawa.pogodzinach.pl/info.php3/88/TAM%20TAM

GreyDust

peterek2001
02-07-2003, 7:12 PM
Thanks Rif_Raf . Dzięki CrushAct za normalne słówka i specjalnie dla Ciebie dziś nowy bucik. Filmik nie jeden a robiony codziennie nowy - tak codziennie przed snem. Czy iść na całość? Co masz na myśli, może... Darth :worship: "Nataszka wróć! Nie daj się prosić" ja też to zacytuję... Masopls wiesz moja Pani jest zachwycona Twoimi zdjęciami i namawia mnie do podobnych poczynań, ale jak ja już chcę to ona głupio się uśmiecha i mówi jutro...GreyDust jak widzisz zaczyna wreszcie panować porozumienie, zostało rzucone wyzwanie, trzeba mocno teraz pomyśleć i ogłosić konkretny termin - kto będzie to będzie. To też do Kocicy, a co, pokażemy "babie" jak "baba"sama nie chce. A w sprawie tych pubów to wybrałem najbardziej jednoznaczny ---> SZPILKA CAFE BAR :) Ten filmik to z przedwczorajszego miłego wieczora.
<div align="center">
Peterek 2001

peterek2001
02-08-2003, 4:37 AM
BONUS
Niech zacytuję DonKichote
Nataszka wróć! Nie daj się prosić. Albo przynajmniej powiedz którymi ścieżkami chadzasz, to chętnie poudaję tam 'chodniczek'. Śnieg musi pięknie chrupać pod Twoimi butkami, ale ja nie będę gorszy
No ale jakoś kolega się ociąga a śnieg topnieje... :) Przeczytaliśmy to z moją Panią, spojrzeliśmy się na siebie i ona natychmiast była na ta. Szalała po śniegu ale mój sprzęcik potrafi nagrać tylko dwie minutki... :( CrushAct dzięki za poranne pozdrowienia, co tam kręcisz? Kiedy zobaczymy te dwie Panie?
<div align="center">
:bananadan Winter in Poland :bananajum
last minute 01.55 PM
Peterek 2001

DonKichote
02-08-2003, 4:58 AM
Cóż mogę powiedzieć - nie dostałem żadnej odpowiedzi w sprawie 'śniegu'. Ale polecam swoją osobę jako dodatkową powierzchnię do deptania w każdych okolicznościach...

Pozdrawiam,
Don Kichote

kretek_a
02-08-2003, 8:37 AM
Brawo panie Peterek -akcja wyszła poza mury mieszkanka, to już prawie public trample , gratulacje. a tak przy okazji te filmy z deską są wspaniałe i dziwię się bardzo że nie było komentów.
pozdrowionka.

Blanka
02-08-2003, 11:48 AM
No co ja mogę napisać, to co zobaczyłam na filmikach to też widzę u siebie - w TV (mam na myśli śnieg :) ) Filmiki są rewelacyjne, będę teraz tu codziennym gościem - podglądaczem... więc proszę o dużo jeszcze. Deska też bardzo dobry pomysł, podobało mi się. Dziękuję Kocico za te słowa, z Panem Crushem się nie zrozumieliśmy ale teraz jest wszystko wyjaśnione - ja też nie przepadam za ludźmi przyjeżdżającymi do nas tylko za pracą ale to polityka a nie temat na tę stronę. Tak, tak, z przyjemnością zobaczę trample-party w Polsce - róbcie dużo zdjęć. A masopls dziękuję za jedną stronkę, nie znałam, już wiem czym zaskoczę mojego pewnego wieczora jak będzie leżał na podłodze... Peterek2001, czekam na następne filmy, na te jasne buty, fajne macie pomysły z panią.
www.italianheels.com

Blanka
02-09-2003, 1:08 AM
No i Panowi się wystraszyli, a chciałam coś nowego zobaczyć...
www.italianheels.com

underhighheels
02-09-2003, 6:07 AM
very nice clips peterek!:thumbsup:

kretek_a
02-09-2003, 10:27 AM
Oj jaka cisza, czyżby ostatnia niedziela ferii oderwała wszystkich od kompów? Nie za biegle władam angielskim ale może ktoś by zaproponował stryderowi żeby zapomniał o żeberku i zrobił jakieś ciekawe handtrample :) ? byłbym wdzięczny widząc fotki lub nawet filmiki z pięknymi szpileczkami w akcji 'deptania po dłoniach'
moim zdaniem nie ma wspanialszego uczucia. Jeśli to nikogo nie ruszy to i ja idę spać, w końcu już po feriach i trzeba wypocząć.
:eek:

pozdrawiam wszystkich
kretek

Blanka
02-09-2003, 11:54 AM
Szpileczki na łapkach... Ciekawe... No coś nowego (dla mnie) Ale chyba naprawde trzeba to panu Stryder napisać bo tu cisza jak makiem zasiał. I to chyba nie fantazje naszych "zapracowanych Panów"... Wystraszonych propozycją. Znikam, jak coś się pojawi to i ja sie pojawię - jutro rano do szkoły, uczyć bambino... www.italianheels.com Piękne...

pawlikk
02-09-2003, 1:49 PM
Witam ponownie, nie bywam tu czesto a widze ze sie duzo dzieje. Mam propozycje by niektore osoby potraktowaly to forum troszke bardziej na luzie, przeciez chodzi nam wszystkim o deptanie, a nie jakies sprzeczki narodowosciowo-polityczne.
Uh... juz ochlonalem.
Bardzo sie ciesze ze na naszym forum pojawiaja sie panie, tak trzymac, oby was coraz wiecej przybywalo.
A dodajac swoja opinie na temat butkow tzn. ktore lepsze powiem wam ze slusznie zostalo zauwazone , ze kazdy woli co innego i nie nalezy w to ingerowac i mowic mu ze inne jest lepsze, bedzie chcial to sprobuje , nie - to nie.
A mam jeszcze taka sugestie dla peterka:
Widze ze masz takie mozliwosci zeby ktos cie podeptal i ze mozesz to nagrac na kamerke, to moze teraz sprobujesz, tak jak to zaproponowano, cos z deptaniem reki , w koncu to tez niezla rozrywka jak ci taki obcasik sie obroci w lewo, potem w prawo ... hehe rozmarzylem sie :)
No a do wszystkich to trzymajcie sie bolesnie lezac na dole (panowie) lub cieszcie sie widokiem z gory (panie).

zuli
02-09-2003, 3:23 PM
Hello!
Witam szanowne grono!:D

Tak jak obiecałem chciałbym pozdrowić serdecznie fantastycznie subtelne nózki w pieknych bucikach jak i ich posiadaczke!
Peterek2001 zazdroszcze takich wspaniałości. Nie znam imienia twojej partnerki ale bardzo podobaja mi sie klipy .. zima.. sa spontaniczne, super!
< a w moim rozumieniu delicjie dla ciała >

Oczywiście dziekuje za pozdrowienia od crushata .. dzieki!

Niechciałbym aby mój post przybrał listy pozdrowień i podziekowań, wię zrobie to ogólnie! Pozdrówka jeszcze raz dla wszystkich obecnych w tym topiku < made in Poland > a w szczególności osoby które robia więcej niz Ja .... czyli filmiki i fotki a w dodatku jeszcze je wklejają! Super wspaniale!:D

ponowie propozycje jednego kolegi pare wpisów wczesniej i paru osób póżniej! O gustach kto, jak, w czym nie dyskutujemy!
To takie proste!

Acha witam serdecznie wszystkie panie goszczące w tutejszym topiku! Bardzo miło jest wejśc i zobaczyc że sa tu jakies kobiety... baaaaaa prawdziwe damy!

pozdrawiam

Natasha
02-10-2003, 12:01 AM
Cóż, zima bardzo mi się podoba ......... :)

kretek_a
02-10-2003, 1:16 AM
No proszę, BRAWO Natasha :)

spiesz się bo śniegu ubywa

pozdrowionka kretek

DonKichote
02-10-2003, 1:54 AM
Zima wasza, wiosna (błotnista) na(ta)sza?

Dla wszystkich zainteresowanych tramplingiem, mój Tlen to: zefcio

Pozdrawiam,
Don Kichote

crushact
02-10-2003, 6:46 AM
<div align="center">
CrushAct Planet 2003
NOT FOR ALL
underconstruction
foto product by CrushAct

peterek2001
02-10-2003, 12:37 PM
Witam ,witam. Stało się małe nieszczęście - padł komp a właściwie wentylator. Padł w czasie obróbki filmów, pracował biedak 30godz. i.... padł. Nic w tym złego oprócz zakupu wentylatorka ale złe że wywaliło 16 filmów ! Dziś z moją panią musieliśmy wszystko ponownie nagrywać - ona nawet się ucieszyła (???) Jasne buciki mają obcasik 6 na 7 milimetrów - jak szpilki. No ale czego nie robi się dla "dobra forum", kilka dziurek więcej... :)
Underhighheels :worship: Cieszę się że ponownie zawitał CrushAct - talie zmarznięte butki na gołym ciele to chba gorzej niż szpileczki...:) Natasha, wreszcie jesteś, stęskniliśmy się. A Pani Blanka niebawem zobaczy nowość czyli szpileczki na łapkach... To początek, z każdym filmem mamy nowe pomysły a co do jakości to jest super ale jeden filmik zajmuje 8MB więc po kompresji takiej jaka może tu się znaleść niestety jest bardzo niewyraźnie. Mamy i na to rozwiązanie, chcemy nagrać prawdziwą cyfrówką filmik 60min. i wsadzić go na VHS. To będzie taki pierwszy Polski "Kukulio". Panowie, jest wyzwanie jeśli chodzi o Party - nie widzicie? Gdzie wasza ambicja? Lokal jest, ustalajcie termin. A czy wy nie macie własnych zdjęć? Wstyd czy jak? No to uważajcie bo możecie się niedługo zgorszyć... :) Panowie !!! Do roboty !!!
<div align="center">
Peterek 2001

DonKichote
02-10-2003, 2:16 PM
A czyjeż to nóżki i butki nam zaprezentowałeś Crushakcie, bo nie podpisałeś?

Pozdrawiam,
Don Kichote

Blanka
02-11-2003, 2:33 AM
A kiedy Panie Peterek to niebawem bo nie mogę się doczekać. Dał Pan tylko jedno zdjęcie a apetyt wielki. Pan CrushAct też wreszcie ożył, a dlaczego nie dla wszystkich? Co z innymi Panami? Panie patrzą i chcą patrzeć na coś ciekawego. Niech zacytuję - Panowiee do Roboty! A te jasne buciki z tym obcasikiem... no no no, podziwiam. Te nowe pomysły... coraz bardziej jestem ciekawa....

kretek_a
02-11-2003, 3:50 AM
Auć.
Nareszcie "ŁAPKI" Wspaniale Panie Peterek.

Tylko nie daj za długo czekać na 'niebawem' bo pazury sobie już wczoraj obgryzłem patrząc na zapowiedź.

No tak, są i plecki, mniam/mniam.
Jednak stanowczo twierdzę że ŁAPKI to sam smaczek tramplingu, choć niestety mam dość małe doświadczenie w tym temacie.

CZEKAMY

pozdrowionka kretek

masopls
02-11-2003, 8:26 AM
Witam!
Kilka zdjęć przed sesją filmową. Filmik juz wkrótce- trochę to trwa, bo musi być godny filmów Peterka ;). MY PICS:

masopls
02-11-2003, 8:36 AM
I jeszcze reklama TVN-24 :) (My pisc:)

zuli
02-11-2003, 8:54 AM
Witam!

Pozdawiam wszystkich trample maniaków!;)

Petrek, Masopls, Crushact.. super fotki....:D jak i klipy!
Ukłony także dla bogin które depczą! Tak drogie Panie jesteście Wielkie.:) i wspaniałe!
Maspol z niecierpliwoscia czekam na klipy! Napewno będą super!

Natasha witam.. apropo wypowiedzi z przed kilku postów.. masz śliczne butki... nawet ubłocone! JUST GREAT! Zapraszam do siebie z miłą checia wyliże najmniejsze ziarenko błota, piasku!:D
Ciekawi mnie jak wyjdzie Trample Party!

Tak sobie czytam Topik < made in Poland > i bardzo cieszy mnie fakt, że coraz wiecej jest materiału typowo polskiego! super!
Więc :2guns: powoli wygryziemy trampling z poza granic naszego ukochanego skorumpowanego kraju!! Tak trzymać ! Jeszcze raz pozdrawiam wszystkich i do miłego...!

Blanka
02-11-2003, 11:42 AM
Maso.... Hmm :) Ale nogi
Peterek... gdzie te rączki ! :(

crushact
02-11-2003, 11:42 AM
witam, panie patrzą? no to słabo się starają albo tylko mogą popatrzeć. Więcej odwagi Made in Italy. Spróbuj kiedyś, a może Ci się spodoba i przestaniesz tylko patrzeć.

Blanka
02-11-2003, 11:48 AM
A pan nic nie pokazał :(

Blanka
02-11-2003, 11:50 AM
A pan nic nie pokazał :( A co ja mam spróbować przepraszam...

crushact
02-11-2003, 1:11 PM
no i jest dyskusja? jest. No może byś spróbowała jakiegoś tramplingu i zaprezentowała go nam na forum

crushact
02-11-2003, 1:14 PM
a czy ja coś pokazałem? hmm... zerknij wstecz

kretek_a
02-11-2003, 1:15 PM
Szanowna Pani Blanko pragnę zauważyć, że na forum czyli tutaj -ROZMAWIAMY- oglądać można na stronach WWW...
a uwagi czy ktoś coś pokazał czy nie są niezbyt stosowne w naszym kraju. Miło mi widzieć Panią wśród nas, proszę jednak o odrobinę taktu.

A co do: [A co ja mam spróbować przepraszam...]

to proszę spróbować się uspokoić, co prawda pan CrushAct miał co innego na myśli, ale to taki idiom języka polskiego.

pozdrowionka

crushact
02-11-2003, 2:05 PM
<div align="center">
CrushAct Planet 2003
NOT FOR ALL
z pozdrowieniami dla przyjaciół z Warszawy

Made in CrushActPlanet

peterek2001
02-11-2003, 3:15 PM
Hehe no i dyskusja, no i dobrze. WIELKI UKŁON w kierunku masopls . Nie wiem co mi zrobisz za to jedno zdjęcie (możesz dać mi np. prawo autorskie choć to tylko do użytku domowego :) ) Ale że godny moich filmów piszesz? Myślę że Ty to Wajda czy Polański a ja jakiś Kowalski. No czekamy wszyscy z niecierpliwością a najbardziej moja Pani. Zdjecia są bombowe a te dzisiejsze to miód... W sobotę będzie mała impreza , więc po niej może pojawią sie nowe, lepsze zdjęcia. No właśnie, a jak było ??? No wreszcie aż miło spojrzeć funflu CrushAkcie. More,more,more... Ciekawe kto go przebije albo chociaż dorówna. A teraz kretek_a przestaje wreszcie czekać a Blanka dostaje porcje nowości dla siebie...
<div align="center">
Peterek 2001

groundview
02-11-2003, 4:05 PM
My Complements to your extra big posting!

I only understand one thing here, and that is your eye-opening exceptional work!

Great Job Guy’s. :thumbsup: :thumbsup:

No Consecutive Translations Needed! WOW!

Thank You! Thank You!

___:bananadan

:theband: :theband:

masopls
02-11-2003, 4:09 PM
Witam!
Cieszę sie, że zdjęcia się podobały. Ciąg dalszy to poniższy film.
Wreszcie zmobilizowałem sie do zrobienia I-go klipu. Boję się że moderator tego forum wywali mnie razem z tym klipem (ze względu na objętość) i dlatego zamieszczam link do filmiku na polskim serwerze. Pozdrawiam!

download my clip (http://free.polbox.pl/m/masopl/masopls.zip)

peterek2001
02-11-2003, 4:21 PM
Już widzę że klip boski ale po ściągnięciu ma tylko 96Kb. Coś tam nie jest ok :( Zawsze ewentualnie można go podzielić zipem na kawałki po 245Kb, tak bezpieczniej bo "250" nie chce "Attach" przyjmować. Rozumiem że moją tapetkę mogę zostawić... Czekamy, nie daj się prosić długo Panie "Kieślowski".... A zdjęcia - niech powtórzę - bajeczne...

Postu nie można zupełnie do zera wykasować więc cofam co napisałem - już dobrze :thumbsup:

Obcas wbijający się w sutka... znam ten ból... a Ty ani drgnąłeś... Klepię czachą z podziwu o glebę... :worship:

kretek_a
02-11-2003, 11:47 PM
No nareeeszcie jest. Warto było czekać panie Peterek -SUPER przerosło moje oczekiwania. Nie piszesz nic, a korci zapytać: "i jak było?" hę, napewno świetnie!
Widzę, że starannie przygotowałeś się do ujęcia /ta zasłona/, łatwiej byłoby zrobić ujęcie z boku - ale to jest moja mała sugestia na raz następny, bo mam cichą nadzieję, że to początek niegdyś wspomnianego przezemnietematu 'hand trample' czy -'łapki'- powtarzając za panią Blanką.
Masopls -coś wspaniałego, fotki są superek, wspaniałe, te na Twojej stronce choć mało wtraźne -zapierają dech, -gratulacje.
No a filmik: auć, aż skręca -palce lizać.
Dzięki CrushAct za śnieżne klimaty, ciekawość mnie zżera co nastąpi po 'underconstruction'. a to jeszcze tyyyle czasu. Smaczek nam robisz ogromny dając tylko jeden filmik na forumie.

pozdrowionka kretek

Natasha
02-12-2003, 1:40 AM
Brawo Peterek! Łapki były boskie (oglądając dodałam sobie w swojej wyobraźni podkład muzyczny, a mianowicie - chrupanie kosteczek)! Tak trzymaj! :)

Pozdrowienia dla wszystkich, a te najcięższe dla Crushact'a, Don'a, dla Ciebie Peterku oczywiście i Zuli'ego,
Natasha

podepcz_mnie
02-12-2003, 4:35 AM
witam

Juz od dlugiego czasu czytam to forum a dzis za osobista namowa peterka postanowilem dokonac pierwszego wpisu.
Milo mi Was tu wszystkich widziec. Wiedzialem ze nie jestem sam z moimi upodobaniami. I nie mylilem sie. Jak grzybki po deszczu zaczynamy wychodzic z "krzakow". Ciesze sie rowniez ze panie dwiedzaja to forum.

Musze tez pochwalic rodzima produkcje tu prezentowana. Niech wszyscy widza ze Polacy nie gesi i swoj trampling maja. Prosimy o wiecej.

pozdrawiam
andrzej

Blanka
02-12-2003, 6:25 AM
Cześć "nowy" Czy to jakieś wyzwanie ten nick ???
Panie Crush, niech zacytuje swoje słowa:
już wiem czym zaskoczę mojego pewnego wieczora jak będzie leżał na podłodze... I wszystko jasne. Pan Kret to agresja !!! Oj, jak pan dogryza swej pani tak to ona panu daje dopiero wycisk, hehehe. Jak dostanę zgodę to dam zdjęcie, teraz on mówi że to normalne i nie chce abym dała. Nie mogę sama bo nie ładnie tak. Jak będziecie kiedyś w Italia to zapraszam na spotkanie i nie złościć się !!! Peterek, bardzo mi się to podoba, to jak gasić papierosa z pięcioma palcami... :)

Blanka
02-12-2003, 6:46 AM
Zobaczyłam film masopls, bardzo dobry, my to robimy razy w tygodniu, czasami są siniaki po tym. Taraz jest chłodno to nie ma problemu ale w lecie musimy ograniczać. A to co zrobiłCrush to też chciałam ale on powiedział że chce tylko odemnie. Szkoda bo chciałabym z koleżanką, wtedy to by dopiero mogłabym odczuć dominację !!! A jeszcze w takich butach...www.italianheels.com

crushact
02-12-2003, 12:26 PM
witamy kolegę Podepcz Mnie.Jest już dość w temacie i nie jest nowy.Już dawno dawno temu klikaliśmy na tlenie ;)

peterek2001
02-12-2003, 4:44 PM
Doszły mnie słuchy że macie problem z logowaniem się, pytania przesyłajcie na peterek2001@tlen.pl To początek Natasha. Dziś polecam stronkę a jutro daję filmik. A jakie są plany na przyszłość? Ech, Kretek wie... :) Best link.
http://www.geocities.com/tinymen/
<div align="center">
Peterek 2001

Kocica
02-12-2003, 6:13 PM
Cool link :thumbsup:

atyourfeet1
02-12-2003, 8:17 PM
Masopls,
Thank you very much.
The clip was beautiful!

atyourfeet1